- 19 Aralık 2021
- 2.199
- 2.732
- 83
- 33
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #4.021
Aaayy inşallah Allah razı olsun canımBende de 1 hafta süren sonra ara ara devam eden lekelerim oldu kanama olmadığı sürece sorun yok gönlünü ferah tut geçti şimdi geçecek inşallah
Yapıyorum tekrarlıyor sürekli fitili kullanmaya başladım bakalım geçer inşallahmantar için benim doktorum dedi ki; sirke ve suyu karıştır gazlı bir bezle vajinayı sil , rahatlatır demişti. doktorunuza danışarak deneyebilirsiniz
bilgim yok canımkızlar selam, ikili tarama testi devlette yapılıyormu? normal kadın doğumdan mı randevu almak lazım ?
Ne zaman ölçsem düşük çıkıyor kendimi kötü hissettiğimde veya başım ağrıdığında 12/8e yakın çıkıyor doktora gittiğimde 13/8 çıkıyor anlayamadım ben de. Hamilelikte normal tansiyonumuz değişebilir mi? 12/8 görünce yüksek mi acaba diye düşünüyorumTansiyon düşüklüğü yaşayan var mı ? Sabahtan beri dengelenmedi gitti ya.
Benım normlde tansyonum ılk gebelıklerımde çok düşüktü 8-5 9-5 falan. Tansyonum şimdi anca 12-8 Bundan 9 sene once işk doğumumu yaptım o donemlerde çok düşüktü 12-8 benım için yüksek bir tansyondu bıle dıyebılırım. Bence herkesin bünyesinin alıştığı bir tansyon var bazısına göre 12-8 yüksek bile olabılıyorNe zaman ölçsem düşük çıkıyor kendimi kötü hissettiğimde veya başım ağrıdığında 12/8e yakın çıkıyor doktora gittiğimde 13/8 çıkıyor anlayamadım ben de. Hamilelikte normal tansiyonumuz değişebilir mi? 12/8 görünce yüksek mi acaba diye düşünüyorum
Evet kesinlikle! Normalde yerlere yapışacağım tansiyonla normal hayatıma devam ediyorum doktora gittiğimde heyecandan yükseliyor heraldeBenım normlde tansyonum ılk gebelıklerımde çok düşüktü 8-5 9-5 falan. Tansyonum şimdi anca 12-8 Bundan 9 sene once işk doğumumu yaptım o donemlerde çok düşüktü 12-8 benım için yüksek bir tansyondu bıle dıyebılırım. Bence herkesin bünyesinin alıştığı bir tansyon var bazısına göre 12-8 yüksek bile olabılıyor
Benim de çıktı gibi kot pantolonlarımın fermuar ve düğmesini kullanmıyorum üstüme uzun giyiyorumKızlar karnınız çıktı mı? Benim iki haftadır bayağı göbekliyim sanki 4 aylık gibi.sizde durum ne?
Ben hem özel hem devlete gidiyorum tahlilleri devlette yaptırıp özeldeki doktora gösterdim. İkili testle ilgili bilgim yok ama Çarşamba gününe randevu aldım o zamana öğrenip burdan da paylaşırımBende özele gidiyorum. 3 hafta sonra ilili tarama için gideceğim normal tahlıller için bile 550 tl aldılar allah bilir onun için ne kadar alacaklar. Özele giden varmı ücret konusunda bilgi sahibi olan bana da yardımcı olursa sevinirim
Bazen çıkıyor bazen iniyor çok gazdandir o gazman gibi dolaşıyoruzKızlar karnınız çıktı mı? Benim iki haftadır bayağı göbekliyim sanki 4 aylık gibi.sizde durum ne?
Ben pazartesi günü yaptıracağım özelde 1800 TL demişlerdi ama ben doğum paketi aldığım için ondan düşecekBende özele gidiyorum. 3 hafta sonra ilili tarama için gideceğim normal tahlıller için bile 550 tl aldılar allah bilir onun için ne kadar alacaklar. Özele giden varmı ücret konusunda bilgi sahibi olan bana da yardımcı olursa sevinirim
Stres olma canım bir şey yoktur inşallah. Yorulmaya gelmiyor bebişler sadeceBende öyle olduğunu düşünüyorum çok yoruldum çünkü bu ara hatta bir gün belim o kadar ağrıdı ki ayağımı cekemedim o yüzdendir diye aklıma geldi arkası yok çok çok hafif bı geliyor bı gelmiyor bakalım takip ediyorum şimdilik ama ağrım olmaması biraz içimi rahatlatiyor sizde de birşey olmamış çok şükür biraz daha rahatladım teşekkür ederim
Merhaba ben devletten aldım randevu ikili test için. Yapılıyor devlettekızlar selam, ikili tarama testi devlette yapılıyormu? normal kadın doğumdan mı randevu almak lazım ?
Devlette yapılıyor ama direk kadın dogum yapmıyor diye biliyorum. Daha önce devlette muayene olmadıysanız hiç önce kadın doguma gideceksiniz onlar sizi perinatolojiye yönlendirecek anca öyle randevu alabilirsiniz direk randevu alınmıyor. Hatta randevu bulmak devlette cok zor.kızlar selam, ikili tarama testi devlette yapılıyormu? normal kadın doğumdan mı randevu almak lazım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?