2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı ? Sabahtan beri dengelenmedi gitti ya.
Ne zaman ölçsem düşük çıkıyor kendimi kötü hissettiğimde veya başım ağrıdığında 12/8e yakın çıkıyor doktora gittiğimde 13/8 çıkıyor anlayamadım ben de. Hamilelikte normal tansiyonumuz değişebilir mi? 12/8 görünce yüksek mi acaba diye düşünüyorum

Bende özele gidiyorum. 3 hafta sonra ilili tarama için gideceğim normal tahlıller için bile 550 tl aldılar allah bilir onun için ne kadar alacaklar. Özele giden varmı ücret konusunda bilgi sahibi olan bana da yardımcı olursa sevinirim

Benım normlde tansyonum ılk gebelıklerımde çok düşüktü 8-5 9-5 falan. Tansyonum şimdi anca 12-8 Bundan 9 sene once işk doğumumu yaptım o donemlerde çok düşüktü 12-8 benım için yüksek bir tansyondu bıle dıyebılırım. Bence herkesin bünyesinin alıştığı bir tansyon var bazısına göre 12-8 yüksek bile olabılıyor

Evet kesinlikle! Normalde yerlere yapışacağım tansiyonla normal hayatıma devam ediyorum doktora gittiğimde heyecandan yükseliyor heralde

Ben hem özel hem devlete gidiyorum tahlilleri devlette yaptırıp özeldeki doktora gösterdim. İkili testle ilgili bilgim yok ama Çarşamba gününe randevu aldım o zamana öğrenip burdan da paylaşırım

Ben pazartesi günü yaptıracağım özelde 1800 TL demişlerdi ama ben doğum paketi aldığım için ondan düşecek

Stres olma canım bir şey yoktur inşallah. Yorulmaya gelmiyor bebişler sadece

Csnlar nolur bır bakın 12 haftalık sizce

Eklentiler

• IMG_4428.webp
    29 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_4408.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_4410.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 65
  • C366F994-6B79-4781-B4C1-6141D4F0BA2F.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 58
Hanımlar bebeğim 9 haftalık aramızda cinsiyet tahmini yapanlar vardı, rica etsem bakabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_20231123_152219.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 61
kızlar selam, ikili tarama testi devlette yapılıyormu? normal kadın doğumdan mı randevu almak lazım ?
Devlette yapılıyor ama direk kadın dogum yapmıyor diye biliyorum. Daha önce devlette muayene olmadıysanız hiç önce kadın doguma gideceksiniz onlar sizi perinatolojiye yönlendirecek anca öyle randevu alabilirsiniz direk randevu alınmıyor. Hatta randevu bulmak devlette cok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…