2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Selam kızlar akşam üzeri deprem oldu hissettik, 6 subat gecesi de yasamıstık depremi, unuttum sanıyordum aynı korku tekrarladı dısardaydık sonra bi arkadaşlarımız davet etti sagolsun kafam dağıldı, eşim ben kadar değil de ben bilmiyorum cok korktum simdi daha iyiyim allahım bi daha yaşatmasın, bi an önce görev sürem dolsa memleketime dönsem, tabiki musibetin bizi nerde bulacağı belli olmaz ama bi kere aynı yerde yaşadım mı o süreci malesef travması kötü oluyor… neyseki suan daha iyiyim

Geçmiş olsun canım dikkat edin çok heyecan yapmayın herşey Allah'tan rabbim bir daha yaşatmasın feleketleri

27, 24.09.2023, 6+3, 7+5

Kızlar bir şey sormak istiyorum 9. Haftadan itibaren göğüslerinizdeki hassasiyet azalmaya başladı mı acaba
benim azaldı canım , zamanla azalıyormuş zaten :)
monicim çok geçmiş olsun Rabbim bir daha öyle günler yaşatmasın canım benim

Moni çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın daha beterinden korusun biz bu sefer hissetmedik ama haberi görür görmez bir kötü oldum o gece zaten hiç geçmiyor da o günler hiç geçmiyor ama binlerce kez şükür olsun birseu olmamış inşallah enerjisini böyle böyle atiyordur daha kötüsü olmasın amin dikkat et kendine zor biliyorum ama sakin kalmaya çalış bebeğin için artık iki kişiyiz bir bedende

Pembekoala35 canım ben bunu kullanıyorum naneli çok güzel rahatlatıyor aktarlarda bulabilirsin diye tahmin ediyorum nette de var al cantana at ağrın başlayacağı zaman hemen çıkarıp alnına ve şakaklarina sürüyorsun çok iyi geliyor ürün doğaldır içeriği temiz bol naneli zaten şifa olsun

Eklentiler

• IMG20231124091354.webp
    24 KB · Görüntüleme: 37
Çok teşekkür ederim hemen gidip alayım,ilaç içmek istemiyorum ama geçmiyor da

Çok teşekkür ederim hemen gidip alayım,ilaç içmek istemiyorum ama geçmiyor da
En azından başlayacağı zamanı bilirsin kullanırsın şiddetli olmaz ilaç içmeye gerek kalmaz inşallah hafif geçer birde şu içimi ne dikkat et normalde benim baş ağrı problemim olmaz bu aralar ağrıyor

Tektim bende hissettim.

3 aylık hamileyim.
Arada bi belim ve sağ kasığım ağrıyor.
Mide bulantım biraz var.
Bi iki uc kere kustum.
bazen uyku gelince dalıyorum.
Bunlar bi süre daha devam eder mi ? ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…