2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Birde bazı yiyecekleri yiyesim yok.
Bazılarıni yiyesim var.
Gecen cumartesi gunu yoğurtlu patates kayınvalidem yapmsti . Kokusu midemi bulandırttı bide biraz yagliydi.
Geri ben baska bi sey yedim.

Çok gecmiş olsun Rabbim bir daha aynı şeyleri yaşatmasın inşallah

Çok teşekkür ederim hemen gidip alayım,ilaç içmek istemiyorum ama geçmiyor da
Normalde çay kahve alışkanlığın var mıydı canım benim de migrenim var biliyorum o çok farklı bi boyut ama kafeini birden kestiğimiz için vücut istiyor bazen belki bi fincan türk kahvesi de yardımcı olabilir

Kızlar bir şey sormak istiyorum 9. Haftadan itibaren göğüslerinizdeki hassasiyet azalmaya başladı mı acaba
merhaba, bende "doğal hamilelik rehberi" diye bir kitap var. orada meme ağrısı için; ilk üç ayın sonuna doğru biraz azalıyor fakat 2. 3 ay içerisinde tekrar hafif sızlama ve şişkinlik-büyüme olacağından bahsediyor.
benim de azalma oldu, ilgili kısmı kitaptan okuyunca rahatlamıstım :)

Özellikle sabah başlayan ağrılar için kahve deneyebilirsin günde 1 fincan zaten kafein sınırımızı aşmıyor
ben sabahları kahvaltıyla bir 1 bardak iciyorum, cogu zaman tamamı bitmiyor ama bana iyi hissettiriyor.. doktorum da bu konuda cok net. bu fikir degil bilim; günde 1 bardak kahve icebilirsin diyor :)

Özellikle sabah başlayan ağrılar için kahve deneyebilirsin günde 1 fincan zaten kafein sınırımızı aşmıyor
Kahve icemiyorum midem bulaniyor yoksa çok severim kahveyi.baş agrilari adet dönemine denk geldiğinde yasiyorum.demekki vücut döngüyü hissediyor hala.

Kahve icemiyorum midem bulaniyor yoksa çok severim kahveyi.baş agrilari adet dönemine denk geldiğinde yasiyorum.demekki vücut döngüyü hissediyor hala.
Aa o zaman başka. Adet döngüme hiç dikkat etmemiştim zaten düzensizdi de tamamen sildim hafızamdan o günleri adet olmamak çok normalmiş gibi devam ediyorum menopozda bile hissediyormuş vücut döngüyü, olabilir

Beni de rahatlattın canım teşekkür ederim

Valla bir kaybım olduğu için herşeyden nem kapar oldum sanırım böyle böyle azalacak teşekkür ederim
Çok haklısın insan hep öyle olcak zanneder ama aklına getirme Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin süreç geliştikçe illaki degisiklikler olacak hayra yoralim

Beni de rahatlattın canım teşekkür ederim
benim de sizin gibi ilk gebeligimde kaybım var.. sürekli yüregim agzımda.. iyi mi diye endise etmeden duramıyorum.. sürekli bedenimi yokluyorum :) güvendigim 2 kaynak kitap ve doktorum dısındaki bilgilere pek kulak asmamaya calısıyorum ama gerçekten hele ki kayıpla aynı haftalardayım su dönem benim icin de cok zor :) böyle böyle atlatıcaz demekki.. en azından burada hep beraber ortak duygularımızı paylasabiliyoruz :)

Birde bazı yiyecekleri yiyesim yok.
Bazılarıni yiyesim var.
Gecen cumartesi gunu yoğurtlu patates kayınvalidem yapmsti . Kokusu midemi bulandırttı bide biraz yagliydi.
Geri ben baska bi sey yedim.

Ayy yoğurtlu patates ben de yapmıştım geçen, içime kurt düştü haspir bebeğe zararlı mı acaba dedim. Önerilmiyormuş. Ay nasıl da sevdiğim bi yemektir aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…