- 28 Ekim 2022
- 9.511
- 27.560
- 478
- 29
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #4.081
Midem bulandığı icin yiyemedim.Ayy yoğurtlu patates ben de yapmıştım geçen, içime kurt düştü haspir bebeğe zararlı mı acaba dedim. Önerilmiyormuş. Ay nasıl da sevdiğim bi yemektir aslında
Ayy yoğurtlu patates ben de yapmıştım geçen, içime kurt düştü haspir bebeğe zararlı mı acaba dedim. Önerilmiyormuş. Ay nasıl da sevdiğim bi yemektir aslında
Cok cok gecmis olsun Allahim bi daha yasatmasinSelam kızlar akşam üzeri deprem oldu hissettik, 6 subat gecesi de yasamıstık depremi, unuttum sanıyordum aynı korku tekrarladı dısardaydık sonra bi arkadaşlarımız davet etti sagolsun kafam dağıldı, eşim ben kadar değil de ben bilmiyorum cok korktum simdi daha iyiyim allahım bi daha yaşatmasın, bi an önce görev sürem dolsa memleketime dönsem, tabiki musibetin bizi nerde bulacağı belli olmaz ama bi kere aynı yerde yaşadım mı o süreci malesef travması kötü oluyor… neyseki suan daha iyiyim
Merhaba canım ben de bir kaç kulaktan duydum ve doktoruma sordum. Oda abartmadikca sorun yok yiyebilirsin dediArkadaslar bir şey sormal istiyorum. Nar yiyormusunuz. Bi kaç kulaktan duyma şey duydumda bilmiyorum ne kadar sığru kanı sulandırdığı için düşük tehlıkesıne sbeeb olabılır dıyen var. Birde karında sancı oluşurmuş başına gelen varmı yada bilgisi olan
Hadi inşallah çok güzel haberlerle dönersinbugün kontrolüm var kızlar dualarınızı eksik etmeyin :) ikili testte yapılacak inşallah , sağlıklı güzel haberler alalım hep
canım marryy :) gittim kuzum çok şükür sağlıklı iyiyizmesirmacunu canım gittin mi kontroleee Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Benim de randevum 15.45'te, zaman geçmiyor sanki
Yok canım merakla bekliyoruz
Hadi bakalım hayırlı haberlerler inşallahhYok canım merakla bekliyoruz
Sana tahminde bulundu mu canımHadi bakalım hayırlı haberlerler inşallahh
Allah analı babalı büyütsün Rabbime sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bebeğin erkek. CnmKızlar benimki öyle bi poz verdi ki13+1 bugün fetal dna için kan verdim 1 haftaya sonuç çıkar dedi doktorum cinsiyet için bi şey demedi ama bana şu ultrason resmini yorumlar mısınız
Eki Görüntüle 3340721
Kizlar benide eklersiniz. Bende bebisimin resmi attım. Banada tahminde bulunurmusunuzMerhabaa hayırlı olsun :) kız gibi doğdu içime :)
güzel haberlerini bekliyoruzzzzzbugün kontrolüm var kızlar dualarınızı eksik etmeyin :) ikili testte yapılacak inşallah , sağlıklı güzel haberler alalım hep
Yok kuzum 2 hafta sonraki kontrolde söylerim dedi :)Sana tahminde bulundu mu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?