- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #4.101
erkek buuu işte pipi ordaa :))) maşallahhhKızlar benimki öyle bi poz verdi ki13+1 bugün fetal dna için kan verdim 1 haftaya sonuç çıkar dedi doktorum cinsiyet için bi şey demedi ama bana şu ultrason resmini yorumlar mısınız
Eki Görüntüle 3340721
38 yaşındayım şuan bebegim 4 aylık. Doktor kontrolünde 12. Buçuk haftalikti gittigimizde@Liyalim kese kalp atışı kaçıncı haftada duydun bir de yaşın kaçtı canım listede seninle ilgili bu bilgiler eksik şimdi baktım da
Rica etsem tahminde bulundururmusunuz. Kızımda sağ tarafimdaydi bu bebeğim sol tarafimda hep orda duruyo. Birde kızımın özel bölgesi uzun üç tane çizgi vardı. Bu bebeğimde böyle bir çizgi goremiyorum@Liyalim kese kalp atışı kaçıncı haftada duydun bir de yaşın kaçtı canım listede seninle ilgili bu bilgiler eksik şimdi baktım da
Amiiin hepizinkini canımmAllah analı babalı büyütsün Rabbime sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bebeğin erkek. Cnm
Sizce benim bebişim cinsiyeti ne olarak görünüyor bende resmini attım. Tahmin edermisin cnm. Benim bebek küçük tü o resim çekildiğinde simdibiraz büyüdüAmiiin hepizinkini canımm
Hahaha yaaa siz söylemeden kız olduğuna emin gibiydim sürekli instagramdan doktorların cinsiyet belirleme videolarını izliyordum ultrason boyunca çıkıntı var mı diye baktım göremedim bi de transvajinal baktı görüntü çok netti tamam dedim kesin kız hatta bu resimdeki çıkıntı bana pipi olmak için çok küçük geldi iyice kafam karıştı şuan bir haftaya belli olcak her ikisine de çook şaşırıcam onu biliyorumerkek buuu işte pipi ordaa :))) maşallahhh
Canım daha net çekebilir misin yansıma yapmış sanki pek bir şey göremedim ben. Kaç haftalık burda?Sizce benim bebişim cinsiyeti ne olarak görünüyor bende resmini attım. Tahmin edermisin cnm. Benim bebek küçük tü o resim çekildiğinde simdibiraz büyüdü
12. Buçuk haftalık dedi doktor bu şekilde bize verdi canım. Orta + artı bir işaret Varya hani oeda görünüyor aslindaCanım daha net çekebilir misin yansıma yapmış sanki pek bir şey göremedim ben. Kaç haftalık burda?
Anladım canım bebişini gördüm ama cinsiyete dair bi şey göremedim12. Buçuk haftalık dedi doktor bu şekilde bize verdi canım. Orta + artı bir işaret Varya hani oeda görünüyor aslinda
Hahaha gerçekten ilginç bi poz olmuşKızlar benimki öyle bi poz verdi ki13+1 bugün fetal dna için kan verdim 1 haftaya sonuç çıkar dedi doktorum cinsiyet için bi şey demedi ama bana şu ultrason resmini yorumlar mısınız
Eki Görüntüle 3340721
Sende hamilesin peki kalbine ne doğdu cinsiyet olarak cnmAnladım canım bebişini gördüm ama cinsiyete dair bi şey göremedimsağlıkla büyüsün inşallahhh
Hahaha gerçekten ilginç bi poz olmuşama bence o aradaki testis ve pipi gibi görünüyor. Ben emin oldum erkek bu arada fetal DNA için ne kadar ödediniz acaba? Ve sonuçlar ne zaman çıkarmış? Cinsiyeti de söyleyecekler dimi o zaman?
Bi kızım var demiştin sanki onu hatırlayınca içimden bi kız daha geliyo diye geçti ay bilemedim senin gönlünden geçen neyse o olsun inşallahSende hamilesin peki kalbine ne doğdu cinsiyet olarak cnm
İki kızım var en küçüğünü yanlız yazdımBi kızım var demiştin sanki onu hatırlayınca içimden bi kız daha geliyo diye geçti ay bilemedim senin gönlünden geçen neyse o olsun inşallah
Tabii ki cinsiyet işin eğlencesi yeter ki sağlıklı olsunlarayyyy gerçekten mi ya çok heyecanlandım ben almanyadayım 50 euro ödedim 19 euro da cinsiyet için istediler o zorunlu değildi ben net olsun diye onu da yaptırmak istiyorum dedim ama gerek yok muymuş ne 1 haftaya çıkar dedi arayacaklarmış normal kontrolü 4 hafta sonraya verdi inşallah her şey yolundadır tabi cinsiyet hiç önemli değil sağlığı yerinde olsun hepimizin bebişlerinin
Ay inşallahh teşekkür ederimmTabii ki cinsiyet işin eğlencesi yeter ki sağlıklı olsunlargüzel haberlerle gel inşallah teşekkür ederim
O heralde karakter meselesi. Benim de en kötü huyumdur sabırsızlık. Eşim de sinir oluyor biraz sakin ol sabırlı ol diyeAy inşallahh teşekkür ederimmannelikle birlikte sabırsızlık da yükleniyor galiba önceden randevu günü bir türlü gelmezdi şimdi cinsiyet öğrenme eninde sonunda belli olucak ama beklemek zor geliyor bu doğumda öğrenelim diyenler nasıl dayanıyor hayret yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?