2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
1 hafta-10 gün dedi laboratuvar sonuçlar için. Ancak daha kan veremedim, eve ve işe uzak bir yerde, sanırım cumartesi gideceğim kan vermeye. Fiyat olarak da 400 eur verdiler
Aman sonuçlar iyi gelsin de razıyız herşeye çok heyecanlı güzel haberlerle gel inşallah

Demek ki görmüş hayırla gelsin inşallah canım sağlıklı sıhhatli bende 12. Hafta bitince gitcem inşallah bakalım birşey söyleyecek mi merakla bekliyorum

merhaba, herşey yolunda çok şükür, her hafta kontrole gidip görüyorum miniğimi, doktor sonraki randevuya 2 hafta sonra gelebilirsin dedi ama ben yine her hafta gideceğim. İçimdeki endişeyi ancak böyle kırdım 5 düşükten sonra doktorum da ben sana 2 hafta diyorum ama sen yine ne zaman istersen gelebilirsin dedi :) biliyor çünkü yine gideceğimi :) ama inanılmaz büyümüştü en son, ben her cumartesi gidiyorum hareketlenmiş bir de inanamadım :) ne güzel duygular bunlar böyle, bu hafta fetal dna testi için kan vericem şuan fiyat ve firma araştırması yapıyorum yarın 10. haftayı dolduruyoruz

Rabbimm ol der ve olur kuzum benimm simdi onu geride bırak tabiki zor bi dönemdi haklısın ama bakk hersey yolunda bebegin çok iyii genede doktorun nezaman istersen gel demiş ne iyi drun var herhangi bi kanama görmedikçe herşey yolundadır canım benim emin oll testinide halledersin rabbim kucağına vaktiyle sağlıcakla nasip etsin inşaallahhh

Kızlar 12+1 im 12 +2 gözüktü ikili tarama için kan ve idrar tahlili istedi ..sadece bir şey soracağım ikili test yapanlarimizin bebislerinin ense kalınlığı kaç cikti

Kızlar 12+1 im 12 +2 gözüktü ikili tarama için kan ve idrar tahlili istedi ..sadece bir şey soracağım ikili test yapanlarimizin bebislerinin ense kalınlığı kaç cikti
Nt yani ense kalinligina 2.3 dedi sinir da ikili testte belli olur dedi ister istemez insanı Bi üzdü anlamadım nette de normal gözüküyor bu değer uyuyorken rahatça bakayım dedi başta 1.80 lerde bisey söyledi sonra tekrar au pozisyon güzel dedi 2.3 dedi

Kızlar selam, ben de ikili testten geldim şimdi çok şükür her şey yolunda. Pıhtılaşma sorunum çıktı benim de, iğneye başladım bakalım. Rabbim hepimizin sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.

Bende ikili testten geldim en geç bir haftaya belli olur sonucu dedi..peki sizin bebisin ense kalınlığına kac dedi doktorunuz acaba

doktorun ne dedi bu ölçü için canım?

Valla canım anlamadım ki iyi mi dedi kötü mü önce baktı 1.80 lerdeydi sonra az daha gezdirirken şu pozisyon güzel dedi öyle olctu 2.3 dedi biz de nasıl yani hocam bu değer dedik yani skntili değer değil ama yakin dedi ikili testten sonra anlarız dedi netten de baktım 3 üstü genelde skntiyms anlamadm bakalm en geç 1 haftaya kan ve idrar testi belli olurmuş

O yüzden başka gidenler ense kalinligi öğrenenler var mı merak ettim genelde değerler nasıl çıkar ilk kızımda hiç öyle biseyler hatirlamiyorum dile kolay 8 sene geçti ama o kadar büyümüş ki mesirmacunu uyuyordu tam sona doğru uyanıyor bak dedi ellerini yuzune filan sürdü çok değişik bir histi..

O zaman korkulacak bir şey yoktur canım yaa öyle stres yapma kendine :) güzel haberlerini bekliyorum

oyyy kurban olurum verene :) çok güzel duygular , Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…