- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #4.261
AaaaaaaKızlarrrr bebeğimin hareketlerini hissediyorum ben anormal bir şekilde.bir haftadır emin değildim ama dün gece çok garip bişi oldu.sol kasığıma yakın parmak gibi sertlik oldu çıkıntı ve hareketi hissettim epeyce,eşim de dokundu korktu resmen.bu 3. Çocuğum onlarda 14. Haftada hissetmiştim
İyi akşamlarrr :) annelik güzellik kattı yani :) ne güzell :) kaç haftalıksınİyi akşamlar güzel anneler nasıl gidiyor hamilelik herhangi bir değişiklik oldu mu vücudunuzda yada yüzünüzde ben güzelleştim bu hamilelik yaradı bana sadece arada koku hasasiyetim ve bulantım var peki ya siz
geçmiş olsun canım bol bol su tüketBen yine grıp oldum ya .aylardır ben dğzelemiyorum sürekli hastayım arkadaşlar be yapsam toparlayamadım. Bogaz aprısı genız alıntısı balgm var bende çok kötüyüm. Gecen haftada salgına yakalanmıştık kumsa mıde bulantısı vardı bızde sureklı o gectı bu oldu. Kilo bile verdim
Valla şimdilik öyle görünüyor 10 haftalık oldum bugünİyi akşamlarrr :) annelik güzellik kattı yani :) ne güzell :) kaç haftalıksın
10 gün sonra kontrolüm.o zamana kadar fitil kullanacağımhiç korkma canım bir şey olmaz Allah'ın izniyle, dediklerine dikkat et tekrar kontrol ne zaman
Valla şimdilik öyle görünüyor 10 haftalık oldum bugün
Ay kusma çok kötü ya benim evde kokuyor ama bulaşık Makinesi kadar değil makine sanki ölü gibi kokuyor ya toplasam bugüne kadar 4 defa kusmuşumdur 3 sabah ilk saate diigeride ekmek mutfaktaydı çok kötü kokusu geldi öyle kustum aç karna ama ne yapalım artık çekicez geçene kadar nasipAy ne güzel.. ben günde 1-2 kere sağlam çıkarıyorum. Yeni aldığımız koltuk kumaşı kokuyor diye kapalı balkona çıkamıyorum. Tüm yüzüm sivilce doldu
Geçmiş olsun canım bi ıhlamur çayı iç dinlen iyi gelirBen yine grıp oldum ya .aylardır ben dğzelemiyorum sürekli hastayım arkadaşlar be yapsam toparlayamadım. Bogaz aprısı genız alıntısı balgm var bende çok kötüyüm. Gecen haftada salgına yakalanmıştık kumsa mıde bulantısı vardı bızde sureklı o gectı bu oldu. Kilo bile verdim
Ben de güzelleştim cildim parlıyor ama bence hamile kalınca sigarayı bıraktığım ve düzenli beslendiğim vitamin kullandığım içinİyi akşamlar güzel anneler nasıl gidiyor hamilelik herhangi bir değişiklik oldu mu vücudunuzda yada yüzünüzde ben güzelleştim bu hamilelik yaradı bana sadece arada koku hasasiyetim ve bulantım var peki ya siz
Evet bende de koku hassasiyeti var.İyi akşamlar güzel anneler nasıl gidiyor hamilelik herhangi bir değişiklik oldu mu vücudunuzda yada yüzünüzde ben güzelleştim bu hamilelik yaradı bana sadece arada koku hasasiyetim ve bulantım var peki ya siz
Geçmiş olsun.Ben yine grıp oldum ya .aylardır ben dğzelemiyorum sürekli hastayım arkadaşlar be yapsam toparlayamadım. Bogaz aprısı genız alıntısı balgm var bende çok kötüyüm. Gecen haftada salgına yakalanmıştık kumsa mıde bulantısı vardı bızde sureklı o gectı bu oldu. Kilo bile verdim
Evet bende de koku hassasiyeti var.
Bulantı gün içinde var.
Kasık bacak ağrım oluyor . Hatta şuan var sol ayağıma kramp girdi.
Dışardan eve gelince biraz yürüdüm ondan olabilir.
Valla sigara alışkanlığım yok ama diger bebeklerime nazaran bunda beslenebiliyorum digerlerinde yediğimi çıkarabiliyordum şükür bunda hiç yediğimi çıkarmadımBen de güzelleştim cildim parlıyor ama bence hamile kalınca sigarayı bıraktığım ve düzenli beslendiğim vitamin kullandığım için
Vitaminim düşük diye vitamin ilaçları kullanıyordum.Magnezyum takviyesi alıyor musunuz
Ben hamile kaldığımdan beri kasık ağrım var hatta alt karın agrısı bende yürüdüğümde belim ağrıyor hatta 2 gecedir yataktan kalktığımda kalçam ağrıyor bakalım ne olcakEvet bende de koku hassasiyeti var.
Bulantı gün içinde var.
Kasık bacak ağrım oluyor . Hatta şuan var sol ayağıma kramp girdi.
Dışardan eve gelince biraz yürüdüm ondan olabilir.
Vitaminim düşük diye vitamin ilaçları kullanıyordum.
B12 ve d icin.
Magnezyum icin soda falan duydum
Evet kalcama sabah uyandığımda kalktıgımda giriyor. Oda ayrıBen hamile kaldığımdan beri kasık ağrım var hatta alt karın agrısı bende yürüdüğümde belim ağrıyor hatta 2 gecedir yataktan kalktığımda kalçam ağrıyor bakalım ne olcak
Biraz daha büyüsün bebiş magnezyuma başliicaz öyle görünüyorEvet kalcama sabah uyandığımda kalktıgımda giriyor. Oda ayrıayni durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?