- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #4.241
Amiiin amin canım özlemişiz böyle şeyler görmeyioyyy kurban olurum verene :) çok güzel duygular , Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
Değeri hatırlamıyorum sadece normal dedi, bu kesin bi test değil zaten kan sonucuna göre de değerlere tekrar bakılacak siz içinizi refah tutun. Bence bebeğin pozisyonu ve cihaza görede değerler değişiyor.Bende ikili testten geldim en geç bir haftaya belli olur sonucu dedi..peki sizin bebisin ense kalınlığına kac dedi doktorunuz acaba
benim çıktı çok şükür :) hoşuma gidiyor bakıp duruyorum :)Kızlar selamm :)
11+6 dayım karnınız şişti mi ben anlayamıyorum sabah akşam iğne kullandığım için şişlikte var.
Bize belirti zaten hiç yaşamadım çok şükür ağrım sızımda olmadığı için şuan hala sorguluyorum gerçekten hamile miyim diye :))
Ay benim de çıktı artık dışarıdan dikkatli bakılırsa anlaşılıyor :) bebişler biz buradayız demeye başladı şükürbenim çıktı çok şükür :) hoşuma gidiyor bakıp duruyorum :)
Ne güzel :) benim belli belirsiz şuan ama sen benden öndesin :) Varmı ağrın sızın falanbenim çıktı çok şükür :) hoşuma gidiyor bakıp duruyorum :)
kasılıyor bazen sol tarafım ya :) değişik bir his oluyor oraya toplanıyor sanki :) öyle ağrım sızım olmuyor çok şükür, ama bir hafta öncesine kadar alt karında ağrılar batmalar oluyordu :)Ne güzel :) benim belli belirsiz şuan ama sen benden öndesin :) Varmı ağrın sızın falan
ben bir tane gördüm canım ama :) tecrübeli arkadaşlar farklı yorumlar belkiEki Görüntüle 3342078
kızlar merhaba 6 haftalık iken doktor ikiz galiba dedi ama kesin bir sey söylemedi. bir ay sonra gel dedi. çok merak ediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz.
Çok şükür, gözün aydınmerhaba, herşey yolunda çok şükür, her hafta kontrole gidip görüyorum miniğimi, doktor sonraki randevuya 2 hafta sonra gelebilirsin dedi ama ben yine her hafta gideceğim. İçimdeki endişeyi ancak böyle kırdım 5 düşükten sonradoktorum da ben sana 2 hafta diyorum ama sen yine ne zaman istersen gelebilirsin dedi :) biliyor çünkü yine gideceğimi :) ama inanılmaz büyümüştü en son, ben her cumartesi gidiyorum hareketlenmiş bir de inanamadım :) ne güzel duygular bunlar böyle, bu hafta fetal dna testi için kan vericem şuan fiyat ve firma araştırması yapıyorum yarın 10. haftayı dolduruyoruz
amin canım umarım herkes için mükemmel geçer bu kıymetli süreçlerÇok şükür, gözün aydınben yazmışım gibi hissettim benim de 4 kaybım var ve her gittiğimde doktor "sen çok tedirgin olduğun için ve bu bebiş çok kıymetli olduğu için arayı fazla uzatmıyorum" diyor. Bütün kötü tecrübeleri unutturacak kadar güzel ilerlesin her şey hepimiz için
Ben de 11+5'teyim, benim var karnım ama bir kaç gün öncesine kadar sindirim problemlerim vardı, ondan mı yoksa gerçekten hamile karnı mı bilmiyorumKızlar selamm :)
11+6 dayım karnınız şişti mi ben anlayamıyorum sabah akşam iğne kullandığım için şişlikte var.
Bize belirti zaten hiç yaşamadım çok şükür ağrım sızımda olmadığı için şuan hala sorguluyorum gerçekten hamile miyim diye :))
kaçıncı haftadasınız yaa benim ne zaman çıkar acaba heyacanlı bir durum :)benim çıktı çok şükür :) hoşuma gidiyor bakıp duruyorum :)
Korkma canım kendine dikkat et, dediklerini uygula içini de ferah tutUfak bi kanama gördü doktor alttan progestan yzdı ve iş yürümek yorulmak stres ilişki yasak dedi çok korkuyorum
İnşallahKorkma canım kendine dikkat et, dediklerini uygula içini de ferah tutMiniğin hissetmesin gerginlik üzüntü... Hayırlısıyla geçer biter inşallah en kısa zamanda.
12+4 bugün canım :) Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin, kiminin 18-19 haftada çıkıyor :)kaçıncı haftadasınız yaa benim ne zaman çıkar acaba heyacanlı bir durum :)
hiç korkma canım bir şey olmaz Allah'ın izniyle, dediklerine dikkat et tekrar kontrol ne zamanUfak bi kanama gördü doktor alttan progestan yzdı ve iş yürümek yorulmak stres ilişki yasak dedi çok korkuyorum
Benim de 5 düşukten sonra oldu hamileligim hala çok tedirgin hissediyorum ben de en ufak belirti kaybolsa acaba bir şey mi oldu diye kendimi yiyp bitiriyorummerhaba, herşey yolunda çok şükür, her hafta kontrole gidip görüyorum miniğimi, doktor sonraki randevuya 2 hafta sonra gelebilirsin dedi ama ben yine her hafta gideceğim. İçimdeki endişeyi ancak böyle kırdım 5 düşükten sonradoktorum da ben sana 2 hafta diyorum ama sen yine ne zaman istersen gelebilirsin dedi :) biliyor çünkü yine gideceğimi :) ama inanılmaz büyümüştü en son, ben her cumartesi gidiyorum hareketlenmiş bir de inanamadım :) ne güzel duygular bunlar böyle, bu hafta fetal dna testi için kan vericem şuan fiyat ve firma araştırması yapıyorum yarın 10. haftayı dolduruyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?