2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Oncelikle cok cok uzgunum sizin adiniza… Allah bu aciyi kimseye yasatmasin, keske cocuklar hic hasta olmasa hep saglikli olsa… ve umarim, tum kalbimle dilerim ki evladiniz saglikla gelsin… hicbir anne evladina kiyamaz, kiymak istemez… hic gormesen de icinde bir canli buyuyor… ama bazi seylerin de dediginiz gibi tedavisi yok. Allahim kimsenin basina vermesin ama eger ki tedavisi olmayan olumcul bir hastaliga sahipse bebek o karari cok zor da olsa vermek gerekiyor ki ne o bebege, ne de kendine iskence etsin anne… onun hayat mucadelesini gormek cok daha beterdir hele ki bilinen bir son varsa… Allahim hepimizin bebegini saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah…

Bende senin gibi düşünüyorum yaptırıp strese girmenin bir anlamı yok sonuçta aldıracak değiliz rabbimin bir armağanı bizlere bende yaptırmayı düşünmüyorum
[/QUOTE]
Bende ayni dusuncedeyim. Rabbimin hediyesi ne olursa olsun

Kızlar selam. Benim kollarım karnımın etrafı sırtım felan hep küçük küçük kızarıklık kabardı oldu ve çok kaşınıyor. Alerji gibiyim ama farklı bir şey yiyip içmedim. Hamilelikte böyle bir bilgisi olan var mı ?

selam canım, ben doğrudan fetal dna testi yaptıracağım önümüzdeki hafta kan vereceğiz. Ama dokorum 12. haftada ense kalınlığına bakacağız dedi ona kendisi hastanede bakıcak özelde doktorum bu arada

Günaydın cinsiyet tahmin eden anneler vardı keşke beni görseler 9+0 karından

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-29-08-57-05-165_com.whatsapp.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 61
Merhaba kızlar ben de Fetal DNA için bugün kan verdim. Sonuç bekleyen var mı benim gibi başka?
hayırlı güzel haberler alırsınız inşallah ben de haftaya kan vereceğim güzel haberlerinizi bizlerle de paylaşın mutlaka
Merhaba kızlar ben de Fetal DNA için bugün kan verdim. Sonuç bekleyen var mı benim gibi başka?
hayırlı güzel haberler alırsınız inşallah, ben de haftaya kan vereceğim güzel haberlerinizi paylaşın mutlaka

Kaybınız için çok üzgünüm Rabbim evladınızı size bağışlasın güzel günler göstersin inşallah ama ne yazıkki fetal dna aslında sanılandan daha önemli bir test bence. Özellikle 35 yaş üstü olunca daha önem kazanıyor diye biliyorum risk arttığı için. sizin düşüncenize tabiki saygı duyuyorum , elbetteki Rabbimin bizlere birer armağanı bebeklerimiz ama unutmayalım ki kimse onları bizler kadar iyi koruyup kollayamaz. Özel bir Rahatsızlıkla doğan bebeklerimizi ilerde biz olmadığımızda kimlere emanet edebiliriz, neden onlara böyle zorlu bir hayat yaşama zorunluluğu verelim ki diye düşünüyorum ben. her çocuğun hakkıdır sağlıklı yaşamak tüm bunların önüne geçebilmek adına bu testler bize imkan veriyor, kimse evladının hayatını sonlandırmak istemez ama henüz doğmadan alınabilecek bu zorlu ve güç karar ile aslında onları da sonrasında yaşayacağı güçlüklerden korumuş oluyoruz diye düşünüyorum. Benim de kayıplarım oldu, tüm seçeneklere karar vermek elbetteki çok zor. Rabbim kimselere yaşatmasın böyle sınavları

Ay yok ya biliyosun 4 haftada bir randevu veriyolar cok sinir bozucu. 1 aralikta fetal dna icin kan verecegim, 15inde de randevum var. Umarim her sey yolundadir sen ne durumdasin?
Ay evet ya 4 hafta çok uzun değil mi yaaa senin de hiçbi şey kalmamış peşpeşe öğrenicezz inşallah her şey yolundadır ya gerçekten çok heyecanlı süreç ben de cuma ya da pazartesi bekliyorum sonucumu, geçtiğimiz cuma kan verdim 1 haftaya sonuç çıkar dedi arayacaklarmış, randevum teee 21inde

Ay bu ben! Sırtım kollarım o kadar sivilce oldu ki, gerçi yüzüm de aynı, kaşıyorum daha beter oluyo. Kesinlikle hamilelikle başladı bende, hatta adet yaklaşınca yüzümde tek tük sivilce olurdu o ay o kadar kötü oldu ki eşim ben yüzünün böyle olmasından anlamıştım zaten dedi o bile farketmiş 2. Trimesterda geçer diyorlar bakalım 3 aydır aynı şekilde devam ediyo bende. Yapabilsem gluteni kesmek istiyorum ama zor

İyi bari sonuc cikinca ariyorlarsa beklemek zorunda kalirim diye dusunuyordum Cook saglikli haberler aliriz insallah

Selam kızlar ben de 18 kasımda fetal dna icin kan verdim yurtdısına gitti henüz haber gelmedi, onun dısında cumartesi kontrolüm var ara ara devam eden bulantılarım var onun dısında herkesin dikkatini ceken ekstra bi güzellik geldi bana insallah hep böyle gider en basından beri de erkek hissediyorum bakalım bu arada oglum olursa adını toprak koyabilirim baska bi isim düsünüyoduk eşimi ikna etmek üzereyim

Aynısı bende de var benimde üst bacaklarımın yanları tam iç çamaşırın bittiği yerler inanılmaz kabardı kaşınıyor hiçbir ilaç süremiyorum doktora da gitmedim ama normalde hiç nutella yemezken ilk defa eve aldım canım çekiyordu sürüp sürüp yiyordum ekmeğe o dokunmuş olabilir diye düşünüyorum hemen kestim zaten şuan yemiyorum yarın belki aile hekimine gidicem en azından bir krem verir

bende merak ediyordum çıktı mı diye :) ayyy çok heyecanlı hadi bakalım :) Toprak güzel isimmiş :)

Ben de her ne kadar dikkat etsem de glutene düştüm. Canım hep karbonhidrat istiyor yarın doktor kontrolüm var gitmişken bunu da göndereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…