2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ben de her ne kadar dikkat etsem de glutene düştüm. Canım hep karbonhidrat istiyor yarın doktor kontrolüm var gitmişken bunu da göndereceğim
ahh ahh ya ben ne yapıyım hem şekersiz hem karbonhidratsız besleniyorum vay halime mecburen bu arada açlık şekerim yükselebiliyor önlem amaçlı bu şekilde besleniyorum ama gebeliğimin başından bu yana tüm fazla kilolarım gitti 6 kilo verdim diyetisyen ve endokrin doktorum kontrolünde

Yaaa çok iyi canım hangi şehirdesin hangi diyetisyene gidiyorsun ben de başlamayı düşünüyorum

Kizlar kayıp düştüm sırt üstü değil ama kalca üstüne ama yine de korkuyorum dua edin bebisime bişey olmasın Allah korusun bebisi
Çok geçmiş olsun canım instragramda takip ettiğim bir doktora benzer bir şey sorulmuştu merdivenden ayağım kaydı popomun üstüne düştüm bebeğime bir şey olmuş mudur diye doktor bebeğin haberi bile yoktur rahat ol demişti ağrın sızın yoksa için rahat olsun minnoşlar ama çok güçlüler kendini dinle ama evham da yapma hiçbir şey olmamıştır Allahın izniyle

Kizlar kayıp düştüm sırt üstü değil ama kalca üstüne ama yine de korkuyorum dua edin bebisime bişey olmasın Allah korusun bebisi
Merak etme canım benim doktorum önceden kadınlar damdan atlarmıs cocukları düssün diye bisey olmazmıs dedi, allahım izniyle bir sey olmadı

Merhaba beni de ekleyebilir misiniz sat 10.09 yaş 31 keseyi 5 haftalıkken gördük kalp atışlarını 6+3 de duyduk

Umarım tez vakitte güzel sonuclar gelir Hangi firma ile nereye göndermişsiniz?
Omega diye bir firma Ankara merkezli sanırım doktorum yönlendirdi o kadar ayrıntısını sormadım inanın.7 10 güne gelmiş arkadaşlarınki benim bugün 13 gün oldu .Siz tr mi yurdisina mi gonderdiniz?

Ben bu konuyu bayağı araştırmıştım kolay kolay birşey olmazmış kanamanız olmadi diymi?dinlenin.Hatta bir paraşütcü kız düşüyor havada cenin şeklinde yere düşüyor ve bebeğe birşey olmuyor.Rabbim korusun.Moralinizi bozmayın iyidir o

Düşüp kalkmaktan ziyade bence sitres daha çok etkiliyor kanamayı flan. En azındna benim başıma gelen odu dier gebelıklerımde. Bunda elimden geldiğince vurdumduymaz oluyorum. Hamıleyken ağlamıştım çok oğlumda aynı ben gbi sürekli ağlar her şeye . Biz ne yaşarda çocukşarımızda onu hissediyor

Omega diye bir firma Ankara merkezli sanırım doktorum yönlendirdi o kadar ayrıntısını sormadım inanın.7 10 güne gelmiş arkadaşlarınki benim bugün 13 gün oldu .Siz tr mi yurdisina mi gonderdiniz?
Ben de Eurofins diye bir firma ile Fransa'ya gönderdim.10-14 gün arasi sonuç gelir dediler. Panorama diye bir firma var o daha erken gönderiyor diye biliyorum. Hadi hayırlı haberlerimiz olsun insallah

Merhaba 10 haftalık gebeyim rutin kan testleri sonucunda bugün değerlerimin yüksel olduğu ortaya çıktı ve tekrar testler istedi doktor bu durumu yaşayan var mı

Eklentiler

• 651072A4-491E-4651-A67A-1AA9D9570C9B.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 72
Merhabalar benim son adet tarihim 13 ekim ama temmuz diye gösteriyor hesaplarıma göre 30 hfta donra doğacak hazirenın sonuna geliyor öğnkü sezeryan olucak öncekiler sezeryan olduğu için ben buraya mı dahilim değil miyim bilemedim muhtemel doğum 19 temmuz diyor sezeryan 37 . Hafta oluyor şu an 7 haftalık fikri olan var mı

İnşallah canım ya çok sağol dinleniyorum yok bişey şimdilik çok şükür

Çok şükür sağol canım şimdilik iyiyim şükür dinleniyorum bol bol

Merak etme canım benim doktorum önceden kadınlar damdan atlarmıs cocukları düssün diye bisey olmazmıs dedi, allahım izniyle bir sey olmadı
Sağol canım kaynanam da aynı şeyleri söyledi kendisi de yapıyormuş da düşmemiş kısmet de varsa olur rabbim korusun bebislerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…