- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #4.321
adaşım sen yaz ben sana hemen oluyor olmuyor derim belirtilere :))Vallah canım benim gibi olan birini buldum biraz rahatladım bende de var
aminnn kuzum inşallahhhAaa iyiymiş ya ben 1500-2000 arası falan sanıyordum. Eğer doktorum yaştan dolayı illa ki fetal DNA demezse ben de ikili taramayla devam edicem. İnşallah hiçbişeye gerek kalmadan sağlıkla ilerler gebeliklerimiz
Merhaba internette ilk 3 aydan sonra portakal suyu çok icilmemeli diye okumuştum bir araştırın isterseniz net olmamakla birlikte okuduğumu hatırlıyorum.Kola fanta içmiyorum zaten.
Onları hamilelik yokken icerdim.
Şimdi icmiyorum.
Taze portakal suyu
Muzlu süt
cayı normal şekilde içerim.
Kahvede abartmamak üzere 1 fincan icerim. Sigara hiç kullanmadım zaten. (Icmeyen biriyim ) sodanın da zarari olmaz zaten magnezyum diyeni duydum
1 kere içtim.Merhaba internette ilk 3 aydan sonra portakal suyu çok icilmemeli diye okumuştum bir araştırın isterseniz net olmamakla birlikte okuduğumu hatırlıyorum.
Benim sindirim gaz şişkinlik sıkıntım var. 11+2 deyim. Birde alnım pıtır pıtır kabarcıklar oldu sivilce gibi ama değil yüzüm çirkinleştiiİyi akşamlar güzel anneler nasıl gidiyor hamilelik herhangi bir değişiklik oldu mu vücudunuzda yada yüzünüzde ben güzelleştim bu hamilelik yaradı bana sadece arada koku hasasiyetim ve bulantım var peki ya siz
Bende de oluyor göbek deliği yanında iğne batması kasıklarda bıçak saplamasi gibi ağrı normal diye düşünüyorumVallah canım benim gibi olan birini buldum biraz rahatladım bende de var
canım benim dünden beri arada gidipgeliyor ya tedirgin oldumadaşım sen yaz ben sana hemen oluyor olmuyor derim belirtilere :))
İnşallah normaldir canım benim benim ek olarak bobregim ağrıyor o biraz zorluyorBende de oluyor göbek deliği yanında iğne batması kasıklarda bıçak saplamasi gibi ağrı normal diye düşünüyorum
Ay yok ya biliyosun 4 haftada bir randevu veriyolarpinarindunyasi canım naptın gittin mi kontrolee fetal dna’ya karar verdiniz mi? Her şey yolundadır umarım
Aa ilk defa duyuyorum. 1.5 aydir her gun iciyorum cunku demir hapimi portakal suyuyla icmemi soyledi doktor…Merhaba internette ilk 3 aydan sonra portakal suyu çok icilmemeli diye okumuştum bir araştırın isterseniz net olmamakla birlikte okuduğumu hatırlıyorum.
Üff sorma benim de oyleBenim sindirim gaz şişkinlik sıkıntım var. 11+2 deyim. Birde alnım pıtır pıtır kabarcıklar oldu sivilce gibi ama değil yüzüm çirkinleştii
Valla anne olmak okadar zor ki Allah'ım hayırlısı ile kucagımıza almayı nasip etsin inşallahBenim sindirim gaz şişkinlik sıkıntım var. 11+2 deyim. Birde alnım pıtır pıtır kabarcıklar oldu sivilce gibi ama değil yüzüm çirkinleştii
Eğer istanbuldaysanız ara ara zeynep kamilde ve ümraniye devlet hastanesinde randevu oluyor girip baktıkça görüyorum bilginiz olsun.Peki kızlar ikili test yaptıranlar ne kadara yaptırdı acaba bilgilendirir misiniz bizi? Bu tür şeyler için devletten randevu bulmak çok zor anladığım kadarıyla. Özelde ikili test yaptıran oldu mu?
Yok İstanbul'da değilim, teşekkür ederimEğer istanbuldaysanız ara ara zeynep kamilde ve ümraniye devlet hastanesinde randevu oluyor girip baktıkça görüyorum bilginiz olsun.
Ben bekliyorum ayın 16 sinda kan verdim.Cikmadi henüz.Merhaba kızlar ben de Fetal DNA için bugün kan verdim. Sonuç bekleyen var mı benim gibi başka?
Umarım tez vakitte güzel sonuclar gelirBen bekliyorum ayın 16 sinda kan verdim.Cikmadi henüz.
Böbrek ağrısı kötü ya Allah şifa versin canımİnşallah normaldir canım benim benim ek olarak bobregim ağrıyor o biraz zorluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?