- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #4.381
Onceki genigimin son ayinda olmustu diz kapagimdan yukarisi gobegim kollarim. Gebelik kolestazi olabilir canim en yakin zamanda doktora gorunmelisinKızlar selam. Benim kollarım karnımın etrafı sırtım felan hep küçük küçük kızarıklık kabardı oldu ve çok kaşınıyor. Alerji gibiyim ama farklı bir şey yiyip içmedim. Hamilelikte böyle bir bilgisi olan var mı ?
Banada yazdi bugun canımSelam kızlar bugün kontrole gittim doktor magnezyum hapı yazdı aranızda kullanan var mı daha erken değil mi
Ayni durum onceki gebelikte basima geldi gebelik kolestaziydi benimki doktorunla paylas canimAynısı bende de var benimde üst bacaklarımın yanları tam iç çamaşırın bittiği yerler inanılmaz kabardı kaşınıyor hiçbir ilaç süremiyorum doktora da gitmedim ama normalde hiç nutella yemezken ilk defa eve aldım canım çekiyordu sürüp sürüp yiyordum ekmeğe o dokunmuş olabilir diye düşünüyorum hemen kestim zaten şuan yemiyorum yarın belki aile hekimine gidicem en azından bir krem verir
Ay ilk defa duydum böyle bir şey doktoruma soracağım korktum şimdiAyni durum onceki gebelikte basima geldi gebelik kolestaziydi benimki doktorunla paylas canim
İnşallah güzel hayirli haberler alirizBen de Eurofins diye bir firma ile Fransa'ya gönderdim.10-14 gün arasi sonuç gelir dediler. Panorama diye bir firma var o daha erken gönderiyor diye biliyorum. Hadi hayırlı haberlerimiz olsun insallah
çokk sevindim kuzum hadi hayırlı olsun :))Kızlaaaar aradılar simdi saglıklı bir kızımız oluyormussss
sagol canımmmmçokk sevindim kuzum hadi hayırlı olsun :))
gözünüz aydın hayırlı olsun kızınız sağlıkla sıhhatle inşallahKızlaaaar aradılar simdi saglıklı bir kızımız oluyormussss
Amin canımm darısı basınıza insallahgözünüz aydın hayırlı olsun kızınız sağlıkla sıhhatle inşallah
Çok severim çok tatlı masumKızlar kızımın adı defne olacak, nasıl sizce
Evet ben de öyle düsünüyorum canım hem anlamı da cok hos iyi temiz ahlaklı kız demekmis bir diger anlamı bitkiden haricÇok severim çok tatlı masumben türkçe karakter konusunda takıntılı oldum neden bilmiyorum çocuğum için hep uluslararası bi hayat hayal ettiğim için sanırım yabancı biriyle tanıştığında da herkes için söylemesi kolay olsun bu benim için bi kriter oldu defne çok hoşuma gitti
Oyyyy anlamı da çok güzelmiş sağlıkla gelsin defnemizEvet ben de öyle düsünüyorum canım hem anlamı da cok hos iyi temiz ahlaklı kız demekmis bir diger anlamı bitkiden haricbi de dedigin gibi türkce karakterde yok yabancı dilde de yeri var hepsini düsününce defneye karar verdik
Ben de cumartesi gidip Eurofins'e kan vereceğim, doktorum orayı tavsiye etti. Siz ne kadara anlaşmıştınız Eurofins ile?Ben de Eurofins diye bir firma ile Fransa'ya gönderdim.10-14 gün arasi sonuç gelir dediler. Panorama diye bir firma var o daha erken gönderiyor diye biliyorum. Hadi hayırlı haberlerimiz olsun insallah
ben hamile olduğumu öğrenmeden önce başlamıştım çünkü tatlı yemeyi çok seviyorum gebelik planım da olduğundan bi yerden başlamalıyım diye düşünerek harekete geçmiştim. sonrasında da iyi oldu devam ettim. İstanbuldyaım canım. bu arada şirket diyetisyenine gidiyorum. Mesaja yazdım sanıyordum ama göndermemeişim heralde anlamadım :)Yaaa çok iyi canım hangi şehirdesin hangi diyetisyene gidiyorsun ben de başlamayı düşünüyorum
Ben de cumartesi kan vereceğim Genetiks firmasına bir tanıdık aracılığıyla zorlabir miktar indirim yaptırdık, evden gelip kan alıcaklar, 7-10 iş gününde çıkıyormuş sonuç bakalım. Genetiks firması yurtdışında bu testlerin yapıldığı cihazları satın almış ve bu testi göndermeden Türkiyede kendileri yapıyorlar araştırabilirsiniz. Normal ücreti 10.000 TL diye biliyorum bilgi amaçlı paylaşmak istedim.Ben de cumartesi gidip Eurofins'e kan vereceğim, doktorum orayı tavsiye etti. Siz ne kadara anlaşmıştınız Eurofins ile?
harika çok güzel isimKızlar kızımın adı defne olacak, nasıl sizce
Canım benim hepimizin bebeği saglıkla gelsin insallahhOyyyy anlamı da çok güzelmiş sağlıkla gelsin defnemiz
Ayyy sizler de begenince cok seviniyorummmmharika çok güzel isim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?