2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba kızlar ben de Fetal DNA için bugün kan verdim. Sonuç bekleyen var mı benim gibi başka?

Benim fetal dna sonucu da az önce çıktı, bir sürü sendrom üzerinde çalışmışlar çokk şükür hepsi temiz elhamdülillah yapılan firma Genoks

Ayrıca cinsiyet kesin kızzz, onu da söylediler

Benim fetal dna sonucu da az önce çıktı, bir sürü sendrom üzerinde çalışmışlar çokk şükür hepsi temiz elhamdülillah yapılan firma Genoks

Aaaa çok guzzel haber.. sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin Allah'ım kızçeniziii

Çoookk şükürrr maşallah size ayyy prensesler çoğalıyorr sağlıkla gelsinnn minnoşş

Ayy maşallah çok sevindimm amiiin inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırızz.. kız senesi galibaa 2024

Ayy maşallah çok sevindimm amiiin inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırızz.. kız senesi galibaa 2024
Valla öyle galiba Allah herkesin gönlüne göre versinn ikisine de çok sevinicektim ama kızı duyunca pamuk oldum çok teşekkür ederim canımm aminn

Gözün aydın maşallah kızlarla doldu grup

Çoook sevindiiiim :) sağlıcakla nasip olsun inşallahhhh :)

Merhaba herkes iyidir umarim bir sorum olacak doktor ilk 3 ay folik asit kullandim, 12.haftada doktor takviye ilac ve demir hapi ve d vitamini verdi fakat kan degerlerime bakmadan verdi yani bende demir d vit veya diger degerlerim ne durumda bakmadan takviye yazmasi bana garip geldi sizde durum nasil oldu degerlerinize bakildi mi ? 15inde tekrar gidecegim bakilsin diyecegim isine karismak istemesem de gonlum rahat etmedi acikcasi bu sekilde..

Bir de ikili test yaptırmaktan vazgeçtim . Bişey çıksa sanki aldıracak mıyım. Üzüldüğümle kalıcam. Üstelik sonuçlar kesin de değil. Boşu boşuna kendini yıpratan da çok. Üzüldükçe bebek daha da zarar görecek. Kan vermeyle falan uğraşmıcam yani

Bennn ye tatşıyı doğur hakkıyı ye eksiyi doğur ayşeyi derler bakalım . Benım canım da biberli ve tuzlu çekiyor hep .
Ben de hep tatlı şeyler yemek istiyorum et falan yemek olarak da kebablar geliyor gözümün önüne daha ogrenmedim cinsiyeti iki kızım.var bu da kız gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…