- 28 Ekim 2022
- 9.500
- 27.521
- 478
- 29
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #4.421
Ben sadece meyve yiyomKızlar benim gibi meyve dışında hiç tatlı yiyemeyen var mı ben de bunu merak ediyorum
Ben bio oil kullanmaya başladım çoğu kişi memnun kaldığını söylüyor :) bir de arada hindistan cevizi yağı sürüyorumKızlar catlak kremi veya yagi oneriniz varmi baslamayi düşünüyorum yol yakinken❤
Cooook sevindim sizin adınıza.Benim fetal dna sonucu da az önce çıktı, bir sürü sendrom üzerinde çalışmışlar çokk şükür hepsi temiz elhamdülillahyapılan firma Genoks
Ayrıca cinsiyet kesin kızzz, onu da söylediler
Eşimin arkadaşı vesilesi ile gönderdik, henüz ödeme yapmadık.yapinca söylerimBen de cumartesi gidip Eurofins'e kan vereceğim, doktorum orayı tavsiye etti. Siz ne kadara anlaşmıştınız Eurofins ile?
Benim olur insallahhhhdimi hiç erkek çıkmadı daha :)
Bende ona baktim canım bende onu almayi düşünüyorumBen bio oil kullanmaya başladım çoğu kişi memnun kaldığını söylüyor :) bir de arada hindistan cevizi yağı sürüyorum
Cooook sevindim sizin adınıza.Darısı bize insallahhhh
Merhaba çok geçmiş olsun. Çam kozalağı macunu diye bir şey var aşırı öksürük tuttuğu zaman 1 tatlı kaşığı yiyebilirsin hemen rahatlatıyor ben böyle iyileşmiştim. Hiç zararı da yok ama sen yine de bi araştır.Arkadaşlar hasta olup öksürük geçirenler nasıl geçirdiniz? 3 gündür öksürükler uyutmadı beni.
Bende 11 haftalık hamileyim en son 3 hafta önce lekelenmem olmuştu sonra hiç olmamıştı çarşamba sabah uyandığımda iç çamaşırıma sıcı bir şekilde kahverengi leke gelmişti hemen doktora gittim. Bebek maşallah iyiydi hareketlerini bile gördüm yani şükür herşey güzeldi ama az birşey kanama alanı oluşmuş onun için doktorum tedbir amaçlı Pruloton depot iğne verdi hemen vurun dedi. Bide progestanın iğnesini verdi içinde 5 tane var 3 günde bir vurunucam 14 aralıkta son iğnemi vurunacağım. 15 aralıktada kontrolüm var ense kalınlığına bakıcam doktrorum. Siz naptınız gittiniz mi doktora.Kizlar 10+1 deyim bugün biraz sırtım ve kasıklarım ağrıyor ve çok hafif leke oluştu 3 hafta önce yine öyle oldu aralıklı oluyor böyle olan var mı ne zamana kadar olur yada bir sorun mu var acaba
Günaydın Merhabagünaydınnnn güzel anneler
hoşgeldiiin ben eklerim :) son adet tarihin yaşın ve kalp atışını duyduğun haftayı yazabilir misinGünaydın Merhaba
Bende Allah izin verirse haziran annesi olacağım. Bugün 11 haftalık hamileyim.
Gruba kim ekliyor acaba.
Hoşbuldummhoşgeldiiin ben eklerim :) son adet tarihin yaşın ve kalp atışını duyduğun haftayı yazabilir misin
İyiyim şu anda gitmedim kontrole randevu bulmak zor burada ayın 11 ine alabildim etrafımda bir çok insan var öyle olan kırmızı olmadığı sürece normal demişti doktorum alttan muayene etmek istedi izin vermedim öyle düşük tehlikesi olur diye iki ablamda öyle düşük yaptı kırmızı olmadığı için sorun etmedim bide takip ettim de her adet olacağım günlerde sancı oluyor ve hafif leke oluyor bir daha ki ayda öyle olursa ondandır şimdilik iyiyim çok şükürBende 11 haftalık hamileyim en son 3 hafta önce lekelenmem olmuştu sonra hiç olmamıştı çarşamba sabah uyandığımda iç çamaşırıma sıcı bir şekilde kahverengi leke gelmişti hemen doktora gittim. Bebek maşallah iyiydi hareketlerini bile gördüm yani şükür herşey güzeldi ama az birşey kanama alanı oluşmuş onun için doktorum tedbir amaçlı Pruloton depot iğne verdi hemen vurun dedi. Bide progestanın iğnesini verdi içinde 5 tane var 3 günde bir vurunucam 14 aralıkta son iğnemi vurunacağım. 15 aralıktada kontrolüm var ense kalınlığına bakıcam doktrorum. Siz naptınız gittiniz mi doktora.
Ohh çok iyi o zaman benim doktorumda dedi kahverengiden korkmuyoruz kırmızı olursa korkuyoruz dedi. Ben mart ayında 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum ondan dolayı en ufak şeyde hemen doktora gidiyorum. Her ihtimale karşı corasprin kullanıyorum ben hap olarak Allah korusun olurda kırmızıya dönerse göbekten iğneye başlıcaz. İnşallah olmaz ve şu lekede bir daha gelmezİyiyim şu anda gitmedim kontrole randevu bulmak zor burada ayın 11 ine alabildim etrafımda bir çok insan var öyle olan kırmızı olmadığı sürece normal demişti doktorum alttan muayene etmek istedi izin vermedim öyle düşük tehlikesi olur diye iki ablamda öyle düşük yaptı kırmızı olmadığı için sorun etmedim bide takip ettim de her adet olacağım günlerde sancı oluyor ve hafif leke oluyor bir daha ki ayda öyle olursa ondandır şimdilik iyiyim çok şükür
Günaydınn güzel annegünaydınnnn güzel anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?