2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Selam tatlı hamişlerr bugün 15 hafta oldum koku hassasiyeti ve mide bulantıları hala devam ediyor ama 8-9-10. haftalara göre çok az çok şükürr

Benim problemim de kilo zaten biraz fazla kilolu hamile kaldım. Sabah çıktım 15 haftada 4 kilo almışım . Vücudumda çok bişi yok gibi hissediyorum ama göğüslerim 80b den 95e fırladı. Memiştir di mi o kilolar öyledirr benim gibi erkenden bu kadar göğüs büyümesi yaşayan var mıı?

Valla ayda bir tamgün dip köşe için yardımcı alıyorum evim cam ev çok şükür onun haricinde her işi yapıyorum çamaşırları kurutmadan parça parça çıkarıyorum. Dinlene dinlene iş yapıyorum. Sadece etli ya da kokan soğanlı tavuklu yemek yapamıyorum

selaaam daha tatlı hamiişş :) kesinlikle göğüslerim büyüdü , bunu gözle anlayabiliyorum kii giydiklerim de kanıtlıyor . kilolar memişte rahat olll

Bizdede aynıı durum mevcutt bende çalışıyorum. Ev süpürme işi çamaşır sepetini kaldırıp getirmek felan hep eşimde Allah razı olsun yeri geliyor ben asıyorum eğer halim yoksa bakıyorum eşim asmış oluyor. Katlama yerleştirme ütüleme bende. Dip köşe temizlik yapmayalı bendede baya oldu içim içimi yiyiyor ama iş yapmak yasak işede masa başı çalıştığım için izin verdi doktorum ondan dolayı elime birşey süremiyorum.

Bennn resmen elbiselerim göğüs kısmından patlıcak gibi duruyor acı yok ama şiştiii

Bu bende de oluyor kuzu sağ ve sol şakaklarimdan ağrıyor gözüme böyle ağridan daha çok aşırı yorgunluk çöküyor gibi oluyor hani uykusuz yorgun gibi bende mentollü bir krem gibi birşey var daha önce buraya atmıştım onu sürüyorum içeriği temiz şakaklarima rahatlıyorum ben gebelikten dolayı olduğunu düşünüyorum arada oluyor bana da vücut olarak herhangi bir problem olmadığı için tansiyona bağlamiyorum bakalım simidilik takipteyim

Valla ben hiç bırakmadım o işleri bütün temizlik çamaşır işleri bende her zmaan ki gibi yapıyorum çok şükür çok büyük sıkıntılarım olmadı o yüzden hamileyim yatayım moduna girmedim yani buna izin vermedim ama tabi yavaş yavaş yapıyorum bugün çamaşırla ugrascaksam temizlik yapmıyorum ya da akşama yemeğim varsa ekstra mutfakta olmayacaksam o gün sadece dinlene dinlene temizlik yapıyorum bulaşık yemek faslı eşim çok destek oluyor her zaman olur ama işte anca işten gelince bu hafta sonu da cam dip bucak temizlik yaptık eşimle o sildi camları falan koltuk kanepe yit çek sagolsun onun dışında genel temizlikleri yapıyorum çok şükür kendimi çok yordugum zaman belim çok ağrıyor o yüzden iş bölümleri yapıyorum kendime hem hareketsiz kalmamış oluyorum hem de işleri halletmiş oluyorum

acemiyogi selam canım doktor konyrolündeki videodan aldım bu görüntüyü bacak arasındaki beyazlığa bak bakalım cinsiyeti tahmin edebilecekmisin, doktorum net belli olmuyor bir tık daha büyümesi lazım dedi bakalım senşn teoriye göre ne çıkacak

Eklentiler

• Screenshot_20231212_100439_com.huawei.himovie.overseas.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 54
bence çok iyi yapmışsın erken zamanda bir sorun varsa çook yüksek ihtimalle tespit ediliyor ben diğer testlerin yerine sadece bunun yapılmasını daha doğru buluyorum. Amniyosentez için bile riskli deniyor sonuçta karından su alıyorlar bana da riskli geliyor. Sadece kan verip tüm genlerine baktırabiliyoruz bence kesinlikle yapılması gereken bir test iyi yapmışsın ben de yaptırdım sonucu bekliyorum

benim ilk haftalarda riskim vardı o zamandan beri yemek dahil herşeyi eşim yapıyor sağolsun ama ufaktan ben de hareketlenmek istiyorum ama buna asla izin vermiyor eşim. Daha önceki kayıplarımızdan dolayı endişeli çünkü ben yaparım sen düşünme bunları diyor allah razı olsun

yapma yapma boşver bebişlerimi daha kıymetli ben de yapmıyorum

saglıkla gelsin

doktorum ilk 3 ay folik asit kullanmak yeterli dedi bundan sonra kullanmana gerek yok dedi ama zaten verdiği multivitaminde de folik asit varmış içeriğine baktım. tadı da kötü gelmedi bana
aynen bende multıvıtamın ıcerken degıl ama demır hapını ıcerken tıksınıyorum bıraz

aynen bende multıvıtamın ıcerken degıl ama demır hapını ıcerken tıksınıyorum bıraz
demir başlamadı bana ama verdiği vitaminde demir de varmış Orzak markasının Ocean Mummy Omega-3 Multivitamin Multimineral isimli vitaminini kullanıyorum yine aynı markanın d3 ünü kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…