- 15 Kasım 2023
- 1.782
- 2.501
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #5.621
aa ayrıntılının vajınal oldugunu bılmıyordum doktordan doktora fark edıyor herhalde o da saglıkla haberler al ınsallah
Aynen kızlar almanyadayım burdakiler biraz cinsyurtdışındasın dimi canım sen ? ondan mı böyle prosedür acaba
12. Haftaya kadar hep vajinal bakti. 12. Haftada karindan bakti… ama seye sasirdim demissin ya detayli ultrasonda vajinadan bakacak diye… oyle mi oluyor gercektenAynen kızlar almanyadayım burdakiler biraz cinsama burda da doktordan doktora değişiyor, belki benimki böyle yapıyordur. pinarindunyasi canımm seninki karından mı baktı hep??
Vajinadan bakılması saçma risk teşkil etmez mi sonuçta kanama falan yok neden alttan bakilsinki karından gayet herşey çıkıyor bebek büyümüş oluyor12. Haftaya kadar hep vajinal bakti. 12. Haftada karindan bakti… ama seye sasirdim demissin ya detayli ultrasonda vajinadan bakacak diye… oyle mi oluyor gercektenbi de benim doktorum yapmayacak detayli ultrasonu, hastaneden randevu aldik onun icin. Anlamadim gercekten
Yok bi risk teskil etmiyor sanilanin aksine. Eger riskli bir gebeliginiz yoksa tabii… karnin aksine cok daha yakindan ve net gozukuyor cunku. Ama evet 12. Haftadan sonra vajinadan bakilmasi bence de gereksizVajinadan bakılması saçma risk teşkil etmez mi sonuçta kanama falan yok neden alttan bakilsinki karından gayet herşey çıkıyor bebek büyümüş oluyor
Mart gibi alacağım ben, ilk bebeğimde 40 i çıkana kadar Prima kullanmıştım bundada öyle yaparım. İki aya boleceğim öyle alacağım, Prima malum pahalı.Kızlar bebek bezi stoğu yapmaya başladınızmı acaba hangi bezden düşünüyorsunuz ?
Ben ilk kızıma prima aldım totosu baska bezlere kabul etmedi benim kız kaliteli takılıyo bezlerlecok bez degiştirdim hepsi tahriş ettiydii
2ci bebeye artık prima alamam yetişemem
Evett bide indirimden yakalıyorum kızıma mecburMart gibi alacağım ben, ilk bebeğimde 40 i çıkana kadar Prima kullanmıştım bundada öyle yaparım. İki aya boleceğim öyle alacağım, Prima malum pahalı.
Sleppy sızdırma yapıyomus canım arkadaşlarımın hiç biri memnun kalmadıKızlar benim ilk bebeğim, bez konusunda çok bilgisizim ama bizimkiler beni de kardeşimi de Prima'yla büyüttü. Ama bu sıra hep Sleepy duyduğum için onun kalitesinin geçtiğini filan düşünmeye başlamıştım. Siz ne düşünüyorsunuz Sleepy için?
merhaba , ben anlamam ama sağlıkla gelsin inşallahhSlm kızlar maşallah hepiniz cinsiyetlerini öğrenmeye güzel haberler almaya başladınız cvp veremesemde bütün yazılanları okuyorum...Benimde dün kontrolüm vardı 13+5 olduk herşey yolunda çok şükür ama cinsiyetini söylemedi devlet hastanesi olduğu işin sanırım diğer haftalarda daha net olur diye ama ben çok merak ediyorum görüntümüzü ekliyorum sizlerin tahmini nedir acaba
molfix nasıl jouKızlar bebek bezi stoğu yapmaya başladınızmı acaba hangi bezden düşünüyorsunuz ?
Ben ilk kızıma prima aldım totosu baska bezlere kabul etmedi benim kız kaliteli takılıyo bezlerlecok bez degiştirdim hepsi tahriş ettiydii
2ci bebeye artık prima alamam yetişemem
YA molfix kenarda akıtma yapıyodu ve hic memnun kalmadım yaptıği çişi veya kakasını emmedi bide belediye göndermisti onu ordan farkettim bi onu almamıştım ama baby turco iyi bak onu sevmistimde totosu beğenmedi şu sıra pure baby ye taktım alan varmı acepmolfix nasıl jou
Bugün gittiniz mi doktoraSormadım açıkçası devam eder mi diye, ama endokrinolojide muayene sırasında doktor asistanina benim üstümden ders verdi o sırada dedi ki daha 5. Haftada şeker başlamış bu sebeple gebelik şekeri olarak değil de diyabet hastası hamile kalmış gibi hareket edicez demişti. Cuma gidicem tekrar sorarım ama muhtemelen gebelik sonrası kilo verirsen devam etse de geçer dicekler. :)
Benim tokluklarim da yüksek çıkıyor 150-170 arasi.
hba1c 5.8 çıkmış bu ayın başında ama merak ettim geriye doğru baktım
8. Ayda 6.4mus sonra 11. Ayda bakmışlar 5.9 çıkmış ki kasımın başında insülin kullanmaya başlamıştım etki etmiş demek ki.
Anldım canım valla öyle mi oluyor bilmiyorum benim doktorumun tercihi de olabilir12. Haftaya kadar hep vajinal bakti. 12. Haftada karindan bakti… ama seye sasirdim demissin ya detayli ultrasonda vajinadan bakacak diye… oyle mi oluyor gercektenbi de benim doktorum yapmayacak detayli ultrasonu, hastaneden randevu aldik onun icin. Anlamadim gercekten
Risk teşkil etse işin uzmanı bunu tercih etmez diye düşünüyorumVajinadan bakılması saçma risk teşkil etmez mi sonuçta kanama falan yok neden alttan bakilsinki karından gayet herşey çıkıyor bebek büyümüş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?