- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #5.641
Brnimkide öyle oldu iste bi erkekti sonra bi kız oldu anlayamadık sürpriz olacak anlaşılanKızlar merhaba bugün kontrolümüz vardı 16+5 dedi doktor haftası için. Geçen ay ki kontrolümüzde pipi görüyorum demişti ama şimdi de emin olamadım kız gibi de dedi :) Artık öbür ay kesinleşecek kısmetse
Doğrudurda insan korkuyor yinede canımRisk teşkil etse işin uzmanı bunu tercih etmez diye düşünüyorumelle de muayene yapıyor rahim ağzı vs kontrolleri de yapılmış oluyor. Tek sebep bebeği net görmek değildir muhtemelen
Prima premium care almıştım yenidoğan için. Yine onu olacağımEvett bide indirimden yakalıyorum kızıma mecbur
Senin gibi ettim başka bezleri hic kabul etmedi hepsine tektük aldım denedim tahriş etti hep artik primayla devam ettim öyle gidiyor almak istediğin ne peki
40 günden sonra önce sleppy yeşil renk kullandık, bir yaşından sonra da sarı renk yani ambalajindaki renk sarı, ona geçtik. Hala da kullanıyoruz çok memnunuz sleepyden.Kızlar benim ilk bebeğim, bez konusunda çok bilgisizim ama bizimkiler beni de kardeşimi de Prima'yla büyüttü. Ama bu sıra hep Sleepy duyduğum için onun kalitesinin geçtiğini filan düşünmeye başlamıştım. Siz ne düşünüyorsunuz Sleepy için?
Sağlıklı olsunlar da hiiiç önemli değilBrnimkide öyle oldu iste bi erkekti sonra bi kız oldu anlayamadık sürpriz olacak anlaşılan
Ağmiinn canım benimSağlıklı olsunlar da hiiiç önemli değil
Anladım canım o uçmuşPrima premium care almıştım yenidoğan için. Yine onu olacağım
40 günden sonra önce sleppy yeşil renk kullandık, bir yaşından sonra da sarı renk yani ambalajindaki renk sarı, ona geçtik. Hala da kullanıyoruz çok memnunuz sleepyden.
Sızdırmaz alerji vs asla yapmadı
Joucumm sen tekrar kontrole gıttın mı cinsiyet içinAnladım canım o uçmuş
Yok bebeğim dr 2li tarama için 2gün önce konustuk telden 20gun sonra gel dediJoucumm sen tekrar kontrole gıttın mı cinsiyet için
Benimde sürekli akıntım oluyor ve mantar var bendede doktor fitil vermişti kullanmaya korktum siz hangisini kullanıyorsunuzKizlar şefaf sümüksü akıntım bu gün bir tık daha fazla geldi sanki acaba yumurtlama döneminde falanmiyim ya birde mantar için fitil kullanıyorum o mu yapıyor çok sitres yapıyorum ya
Gynoflor kullaniyorumBenimde sürekli akıntım oluyor ve mantar var bendede doktor fitil vermişti kullanmaya korktum siz hangisini kullanıyorsunuz
Hadi bakalım tospikler belli olmaya basladı artık yavas yavasYok bebeğim dr 2li tarama için 2gün önce konustuk telden 20gun sonra gel dedi
Insallahh bebeğim sen ne zaman gidiyorsunHadi bakalım tospikler belli olmaya basladı artık yavas yavasgüzel haberler alalım hep inşallah
2 hafta sonra bizimde kontrol kuzumInsallahh bebeğim sen ne zaman gidiyorsun
AY benimde bugün iki kere geldi korktum öyle olunca ardından adet olurdum şeffaf uzayan sümüksü akıntı geldi benden deKizlar şefaf sümüksü akıntım bu gün bir tık daha fazla geldi sanki acaba yumurtlama döneminde falanmiyim ya birde mantar için fitil kullanıyorum o mu yapıyor çok sitres yapıyorum ya
Normal ultrason bile 2 dk suruyo surmuyo 23-30 dk iyiymis izleriz uzun uzunAnldım canım valla öyle mi oluyor bilmiyorum benim doktorumun tercihi de olabilirbana hiç hastaneye git falan demedi belki ellerindeki ultrason cihazının kapasitesiyle ilgilidir bilemiyorum ki bir de dediğim gibi öyle 45 dk 1 saat sürmeyecekmiş. 25-30 dk dedi. Eşimle olduğum için, karından bakalım normalde daha iyi görebilmek için vajinal ultrason daha iyi gerekirse karından sonra öyle de bakarız, dedi. Sonra gerek duymadı bir sonraki sefer yaparız dedi. Nereye kadar böyle gidecek bakalım
Aaa aynı hesabına göre 8 ocak geliyo bizim2 hafta sonra bizimde kontrol kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?