2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Bebek hareketlerini hisseden var mı benim 18+2 henuz hissetmedim
Tam bunu yazmaya gelmiştim bugün artık belirgin bir şekilde hissetmeye başladım hatta elimi koyduğumda tekme atar gibi oldu eşim bile hissetti sırt üstü yatıyordum ortam sessizdi kıpırtı olunca dikkat kesildim göbek deliğimin sağ tarafında hareket etmeye başladı 19+2yim ben de canım, en erken 18 diyorlar zaten bence senin de çok az kalmış

Bebek hareketlerini hisseden var mı benim 18+2 henuz hissetmedim
Ben de iki üç haftadır hissediyorum ama benim 3. Hamileliğim.Acemi olsam son bir haftadır olan hareketlerini ancak hissederdim.bugün yarın hissedersin merak etme.karın duvarın kalınsa o yüzden de hissetmiyor olabilirsin.ben 50 kiloyum bebeğin başı poposu bile belli oluyor sırt üstü yatınca

Kızlar alışverişe başladınız mı? Ben aldım biraz bişiler.odasını felan kurduk ufaktan çok mu erken oldu ki

Geçti mi canım ağrıların benim hala devam ediyor
Valla canım yürürken nefes nefeseyim kasik ağrısı rahimde bıçak saplanmasi bel ağrısı sanki 9 aylığım o kadar çok yoruluyorum ki anlatamam 30 dan sonraki hamilelikte oluyormuş normal diyorlar en son acile gittim bebek iyi kalp atımı iyi suyu iyi dediler bende bebek iyi olsun da ben varsın böyle olayım diye avutuyorum kendimi bebek hareketlerini de hissediyorum o zaman dahada keyifleniyorum

Kızlar alışverişe başladınız mı? Ben aldım biraz bişiler.odasını felan kurduk ufaktan çok mu erken oldu ki
Yok aslinda insan hevesleniyor ama ben son ayima kadar birşey almayı düşünmüyorum eşim calisamadigi için biz birşey almicaz aileler alacaklar ama insan hevesleniyor

Vallahi canım ben de yarın tam 18 olacağım Allah nasip ederse benim de ilk bebeğim daha 23 yaşındayım ama bu ağrıların sebebini anlayamıyorum yani bazen iyiyim bazen de o ağrıalar o günü bana zehir ediyor bilmiyorum ben mir çok kafama takıyorum ama şu an dünkü gibi değilim yani daha iyiyim ama hala uzanınca falan hissediyorum kasık ağrısını eğilince falan sızlama oluyor Rabbim onları bize bağışlasın daha önce de kayıplarım olduğu için ister istemez endişeleniyorum

Yok aslinda insan hevesleniyor ama ben son ayima kadar birşey almayı düşünmüyorum eşim calisamadigi için biz birşey almicaz aileler alacaklar ama insan hevesleniyor
Biz de bebek arabası alabildik birkaç da kıyafet,diğer eşyaları yeğenlerimin eşyalarını felan verdiler ablamlar boşa masraf yapmayın diye,bebek bezi almaya başlayacağım sanırım çünkü çok pahalı ve giderek de artıyor her ay bir iki paket alıp koyayım dedim param oldukça.ne güzel aileler alsın işte.benim kaynanam kızın ailesi alır herşeyi diye laf sokup duruyor,annemle de küsüm konuşmuyorum,kalan herşeyi kendimiz yapmaya çalışacağız bakalım doğuma kadar azar azar

Allah yavrunu sana bağışlasın canım bebek büyüdükçe normal ağrılar bunlar kolay değil can taşıyoruz

Evet var bazı Kaynanalar öyle çok şükür ki iki taraf da öyle değiller hepsi bir yandan cinsiyetini öğren ona göre alışveriş yapalım diyorlar ilk cocugumda da öyleydi ilk torundu şanslıydı şimdide 10 yıldan sonra olunca daha da şanslı velet

acemii çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…