- 20 Şubat 2023
- 419
- 562
- 23
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #6.161
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallahh, geçmiş olsunTatlış bizimde cinsiyetimiz belli oldu oğlum olcakmış. Bi kaç gündür hastayım yazamadım. Şu salgına yakalandk ailecek gerçekten coronadan beter dikkat edin kendinize öksürmekten karnım ağrıdıilaçta kullanamıyoruz en kötüsüde o malesef
ayy ben anlamıyorum ama göstermeyince kız gibi geliyor :) sağlıkla inşallahHanımlar bugun 15+6 yım bugun hastaneye gittim cinsiyeti bilerek soylemedi. Başka bir özel hastaneye gittim öğrenmek icin bu seferde arkası dönüktü göstermedi anlayabilen varmı
Ay sor valla benimki daha lafımı bitirmeden normal, bir şey olmaz diyor. Ablacım bekle bi ayrıntı anlatayım, yokevet kuzum aynısı , bide ıslaklık gibi oluyor insan endişeleniyor telaşlanıyor .. oy oy :) yarın doktor kontrolüm var nasipse, soracağım bakalım
Evett benim devam ediyorrr.kızlar akıntı durumlarınız nasıl? devam ediyor mu
Kesin kesin edineceğim... bence kucakta gibi karında gibi hissettiriyor olmalı bebeğe. Evde ufak tefek işler yaparken içine koyup yapmayı hayal ediyorum hep. İnşallah bebeğim sever.Sling kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz hanımlar.
Ya harikasınız şimdi ben de alıcam modele karar verip...Kızlar selamlar,
Biz geçen haftalarda zam gelmeden bebek arabasını alalım dedik. Cybexi tercih ettik, güvenilir ve iyi bir marka olduğunu düşündüğümüz için. Opera İstanbulun internet sayfasında şuan eğer mart ayında teslim alırsanız 4 bin lira daha düşmüş aldığımız marka ve model. Eğer bizim aldığımız zaman olsaydı kesinlikle martta teslim alıp daha ucuza alırdık hem zaten bebek de doğmamış oluyor o zaman da. Siz de değerlendirmek isterseniz belki diye haber vermek istedim
Ben de kanguru aldım, sizin gibi evde kucağımda gezdirmeyi düşünüyorum sürekliiKesin kesin edineceğim... bence kucakta gibi karında gibi hissettiriyor olmalı bebeğe. Evde ufak tefek işler yaparken içine koyup yapmayı hayal ediyorum hep. İnşallah bebeğim sever.
kuzum ben iki doktora gidiyorum birine ayda bir birine iki haftada bir :)Ay sor valla benimki daha lafımı bitirmeden normal, bir şey olmaz diyor. Ablacım bekle bi ayrıntı anlatayım, yokbelki de riskli bir durum görmediği içindir yani inşallah.. güzel haberlerle gelll, ne güzel daha sık aralıklarla gidiyorsun minnoşu görüyorsun
Ben de sayenizde Cybex Eezy S Twist+2 360 aldımmm yarı fiyatınaaaAy işinize yaramasına çok sevindim. Güle güle kullanın inşallah
Kuzum link verebilir misin, kanguruda m pozisyonu önemli diyorlar ya ergonomik olması vs. Karar verememiştim , bakmak isterimBen de kanguru aldım, sizin gibi evde kucağımda gezdirmeyi düşünüyorum süreklii
ayy benim adım da gökçe :) saglıkla kucagınıza alın güzel kızınızı :)Kızlar selam bugün 15+5 günlük olduk. Kontrolümüz vardı bebişimizin cinsiyeti kesinleşti kız olacak12. Haftada kız gibi ama siz yine bir şey almayın bekleyin demişti doktorumuz. İsmi Gökçe olacak mesirmacunu listeye ekleyebiliriz
İnşallah canım çok teşekkür ederimayy benim adım da gökçe :) saglıkla kucagınıza alın güzel kızınızı :)
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına nasip olsun :)Kızlar selam bugün 15+5 günlük olduk. Kontrolümüz vardı bebişimizin cinsiyeti kesinleşti kız olacak12. Haftada kız gibi ama siz yine bir şey almayın bekleyin demişti doktorumuz. İsmi Gökçe olacak mesirmacunu listeye ekleyebiliriz
Yok gibi canım kız gibi sankiMerhaba güzel anneler ya bu ultrason görüntüsünde pipi var mı
Eki Görüntüle 3364842
Geçen hafta 3 doktor erkeğe benzetti farklı zamanlar da bunuda ben acilde gizli çektimYok gibi canım kız gibi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?