2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Hanımlar bugun 15+6 yım bugun hastaneye gittim cinsiyeti bilerek soylemedi. Başka bir özel hastaneye gittim öğrenmek icin bu seferde arkası dönüktü göstermedi anlayabilen varmı

Eklentiler

• 20240105_001207.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 83
  • 20240105_001215.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 90
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallahh, geçmiş olsun

Hanımlar bugun 15+6 yım bugun hastaneye gittim cinsiyeti bilerek soylemedi. Başka bir özel hastaneye gittim öğrenmek icin bu seferde arkası dönüktü göstermedi anlayabilen varmı
ayy ben anlamıyorum ama göstermeyince kız gibi geliyor :) sağlıkla inşallah

evet kuzum aynısı , bide ıslaklık gibi oluyor insan endişeleniyor telaşlanıyor .. oy oy :) yarın doktor kontrolüm var nasipse, soracağım bakalım
Ay sor valla benimki daha lafımı bitirmeden normal, bir şey olmaz diyor. Ablacım bekle bi ayrıntı anlatayım, yok belki de riskli bir durum görmediği içindir yani inşallah.. güzel haberlerle gelll, ne güzel daha sık aralıklarla gidiyorsun minnoşu görüyorsun

Ya harikasınız şimdi ben de alıcam modele karar verip...

kuzum ben iki doktora gidiyorum birine ayda bir birine iki haftada bir :)

Evett kalça çıkığı vs olmaması adına da çok önemlii o yüzden biz babybjörn mini 3d aldık. Baya yorumları falan da çok iyi

ayy benim adım da gökçe :) saglıkla kucagınıza alın güzel kızınızı :)

hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına nasip olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…