2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Hahah ben zaten mayıs annesi olucam büyük ihtimal ama içimden bir ses haziran diyor ben de doktorun dediği tarihten 9 gün sonra suni sancıyla doğmuşum kızım bana çektiyse siz benden önce doğurursunuzz
Zaten tam 40 güne sayılıyorsun bi nebze mayısa gidecenn

Kizlar gobeginize, goguslerinize yag suruyor musunuz? Ben simdilik dustan sonra suruyorum da sogukta emmesini bekleyecek halim yok diye hemen giyiniyorum sanki bosuna yaglanmisim gibi hissediyorum siz nasil yapiyosunuz?

Zaten başlarda sarıp sarmalamak gerekiyor dimi içi de kalın olursa bunalır çocuk
Evet bide terlerse hasta olur benim oğlan Yeni doğduğunda biz bilemedik Nisan ayının başıydı terlemiş çocuk 3 günlükken bronşit oldu 12 gün kuvez de yattı o yüzden çok sarmamak gerek biz nasiliz onlarda öyle bir tık havanın ortamına bağlı normal giydirilir

Kizlar gobeginize, goguslerinize yag suruyor musunuz? Ben simdilik dustan sonra suruyorum da sogukta emmesini bekleyecek halim yok diye hemen giyiniyorum sanki bosuna yaglanmisim gibi hissediyorum siz nasil yapiyosunuz?
Canım ben weledanınkini kullanıyorum çok ince yapısı kolay sürülüyor benim hoşuma gitti kurumasını beklemiyorum ama nemi uzun süre kalıyorr

Kıyamam yaaa anladım canım ilk üç ay ter bezleri çalışmıyor diye biliyordum ben

Kızlarrrr hamileliğin başından itibaren bir kere bile midesi bulanmayan ben 16+5deyim 2 gündür akşam yemeğinden sonra perişan oluyorum bugün direk kustum normal mi sizcee bu haftada olması nazar degdirdim kendime

oyy yerim onun gıdıklamalarını ben yaaa :)
Bende hissediyorum artık net şekilde tekme atıyor 4-5 gün önce hissetmeye başladım. Hiç bir hareket hissetmemiştim birden hem hareketlendi hemde tekme atmaya başladı. 18+.. lardayım Darısı tüm bekleyen ve isteyenlere inşallah çok garip bir duygu

Ben net olarak geçen hafta hissetmeye başladım sen de bu haftaları “acaba” diyerek geçirirsin sonra aaa hiç durmuyo bu dersin
günaydınnn :) düzenli hissediyor musun acemi? bende iki gündür kıpırtı hissetmeye başladım ama düzenli değil, bazen akşam bazen sabah

aminnnn canım maşallahhhh :)

Kızlar antibiyotikli göz damlası zararlı mıdır bebeğe? Gözlerim kanlandı, çapaklandı

Bio oil ve incir çekirdeği yağı kullanıyorum. Sürüp az bekleyip giyiniyorum. Göbek üstüne kadar olan külotlardan aldım. O yüzden kıyafete geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…