- 18 Mart 2023
- 2.303
- 1.452
- 63
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #6.561
İnşallah dört gözle bekliyorumBen net olarak geçen hafta hissetmeye başladım sen de bu haftaları “acaba” diyerek geçirirsin sonra aaa hiç durmuyo bu dersin
Zaten tam 40 güne sayılıyorsunHahah ben zaten mayıs annesi olucam büyük ihtimal ama içimden bir ses haziran diyor ben de doktorun dediği tarihten 9 gün sonra suni sancıyla doğmuşum kızım bana çektiyse siz benden önce doğurursunuzz
Bunu öğrendiğim çok iyi oldu gerçekten mesela atlet tarzı kolsuz zıbınlar alayım mı kat kat mı giydiricez nasıl olcak o iş haziran çok kafa karıştırıcı
Bunu öğrendiğim çok iyi oldu gerçekten mesela atlet tarzı kolsuz zıbınlar alayım mı kat kat mı giydiricez nasıl olcak o iş haziran çok kafa karıştırıcı Kat kat giydirmeye gerek yok zaten bebekler yaz bebeği olacak ama yazda olsa yetişkinin giydiğinin bi kat fazlasının giydirilmesi öneriliyorBunu öğrendiğim çok iyi oldu gerçekten mesela atlet tarzı kolsuz zıbınlar alayım mı kat kat mı giydiricez nasıl olcak o iş haziran çok kafa karıştırıcı
Evet bide terlerse hasta olur benim oğlan Yeni doğduğunda biz bilemedik Nisan ayının başıydı terlemiş çocuk 3 günlükken bronşit oldu 12 gün kuvez de yattı o yüzden çok sarmamak gerek biz nasiliz onlarda öyle bir tık havanın ortamına bağlı normal giydirilirZaten başlarda sarıp sarmalamak gerekiyor dimi içi de kalın olursa bunalır çocuk
Canım ben weledanınkini kullanıyorum çok ince yapısı kolay sürülüyor benim hoşuma gitti kurumasını beklemiyorum ama nemi uzun süre kalıyorrKizlar gobeginize, goguslerinize yag suruyor musunuz? Ben simdilik dustan sonra suruyorum da sogukta emmesini bekleyecek halim yok diye hemen giyiniyorum sanki bosuna yaglanmisim gibi hissediyorumsiz nasil yapiyosunuz?
Kıyamam yaaa anladım canımEvet bide terlerse hasta olur benim oğlan Yeni doğduğunda biz bilemedik Nisan ayının başıydı terlemiş çocuk 3 günlükken bronşit oldu 12 gün kuvez de yattı o yüzden çok sarmamak gerek biz nasiliz onlarda öyle bir tık havanın ortamına bağlı normal giydirilir
Cocugu kat kat giydirip üzerine battaniyeler örtüp üstüne soba yakinca çocuk terlemesin de ne etsinKıyamam yaaa anladım canımilk üç ay ter bezleri çalışmıyor diye biliyordum ben
ahaha yaaaCocugu kat kat giydirip üzerine battaniyeler örtüp üstüne soba yakinca çocuk terlemesin de ne etsin
Nereden aldin??Canım ben weledanınkini kullanıyorum çok ince yapısı kolay sürülüyor benim hoşuma gitti kurumasını beklemiyorum ama nemi uzun süre kalıyorr
Belki migdeni usutmussun canimKızlarrrr hamileliğin başından itibaren bir kere bile midesi bulanmayan ben 16+5deyim 2 gündür akşam yemeğinden sonra perişan oluyorum bugün direk kustum normal mi sizcee bu haftada olması nazar degdirdim kendime
Dm’de varr belki rossmannda da vardırNereden aldin??
Bende hissediyorum artık net şekilde tekme atıyor 4-5 gün önce hissetmeye başladım. Hiç bir hareket hissetmemiştim birden hem hareketlendi hemde tekme atmaya başladı. 18+.. lardayımoyy yerim onun gıdıklamalarını ben yaaa :)
hoşgeldinn canım ekledim listeye, sağlıkla gelsin inşallahhmerhabalar beni de ekler misiniz. bugün randevum vardı bir oğlum var şimdi de kız annesi oluyorum
yaş 36 sat 18eylül
günaydınnn :) düzenli hissediyor musun acemi? bende iki gündür kıpırtı hissetmeye başladım ama düzenli değil, bazen akşam bazen sabahBen net olarak geçen hafta hissetmeye başladım sen de bu haftaları “acaba” diyerek geçirirsin sonra aaa hiç durmuyo bu dersin
aminnnn canım maşallahhhh :)Bende hissediyorum artık net şekilde tekme atıyor 4-5 gün önce hissetmeye başladım. Hiç bir hareket hissetmemiştim birden hem hareketlendi hemde tekme atmaya başladı. 18+.. lardayımDarısı tüm bekleyen ve isteyenlere inşallah çok garip bir duygu
Ne olur ne olmaz doktorunla görüş canım ulaşamazsan eczacına sor istersen antibiyotik olduğu için bilemedim ağız fısfısı bile yasak olunca insan düşünüyor çok geçmiş olsunKızlar antibiyotikli göz damlası zararlı mıdır bebeğe? Gözlerim kanlandı, çapaklandı
Kizlar gobeginize, goguslerinize yag suruyor musunuz? Ben simdilik dustan sonra suruyorum da sogukta emmesini bekleyecek halim yok diye hemen giyiniyorum sanki bosuna yaglanmisim gibi hissediyorumsiz nasil yapiyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?