2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Benim kusma değil de baştan beri karın ağrısı sırt ağrısı öyle
Benim bi arkadaşımda öyle şuan sırt ağrısı çoo berbat karın ağrısıyla sırt ağrısı kız da oluyo diyolar benim mesela belim ağrıyo kasığımda az oda normal

Ohaaa 3 bin 4 bin arası anne bebek takım falan mıı??? Ben normal pijama olarak baktım o zaman o kadar pahalı bi şey görmemiştim

Sezaryen olursa gecelik normal olursa pijama takımı iyi oluyor diyorlar. Son ana kadar belli olmayabiliyor. E bi de şaftımız kaymış olacak oramı buramı kapatsın diye sabahlık da ekleyeyim diyorum. Hep 4’lü takım bakıyorum o yüzden . Bi de fotoğraf çekimi olursa şık olsun diyorum fiyat 3-4 e uçuyor iyice.

Lohusa sepetinde 706968 kodlu bi takım var. Onu istiyorum ama çok pahalı
Şunun gibi

Eklentiler

Pahalı diye düşünme gerçekten hamilelik ve lohusalık da gönlün bişey de kalmicak, sonra hep insan hatırlıyor bunu bilir bunu söylerim. Alabilecek durumun varsa, içinde kalmasin al kuzum

Kızlar iyi akşamlar bir şey soracağım 2 gündür akşamları vajinamın kemiği ağrıyo sanki sağ taraf böyle içten içten ağrıyo. Sabah geçiyo. Böyle bir şey yaşayan var mı hiç ?

Reactions: Jou
Pahalı diye düşünme gerçekten hamilelik ve lohusalık da gönlün bişey de kalmicak, sonra hep insan hatırlıyor bunu bilir bunu söylerim. Alabilecek durumun varsa, içinde kalmasin al kuzum

Di mi alayım taksitle nolcak ki teşekkür ederim valla almasam içimde kalıcak

Kızlar iyi akşamlar bir şey soracağım 2 gündür akşamları vajinamın kemiği ağrıyo sanki sağ taraf böyle içten içten ağrıyo. Sabah geçiyo. Böyle bir şey yaşayan var mı hiç ?
Normal canımm hormonal degisimlerden oluyo

Benim öyle bide afedersiniz vajinadan gaz çıkışı oluyor oda normal mi

Ay bu çok güzelmiş bayıldım. Doğumun hemen sonrasında hiç bu kadar süslü olabileceğimi düşünmedim ama neden olmasınnnn valla pahalı da olsa bir kere alıcaksın o fotoğraflar bir kere çekilecek öyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…