- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #6.581
Hamilelik külot var bendede öyle rahat birseykiii hamis olmasamda giyiyodum onu hahahahaha uğurlumu geldi neeeBio oil ve incir çekirdeği yağı kullanıyorum. Sürüp az bekleyip giyiniyorum. Göbek üstüne kadar olan külotlardan aldım. O yüzden kıyafete geçmiyor
Doktoruna sor kuzum neolur neolmazz allah korusunKızlar antibiyotikli göz damlası zararlı mıdır bebeğe? Gözlerim kanlandı, çapaklandı
Günoo kuşum nabersinGünnnoooooşşş kizzzllaaarrrrrrrrr
Iyiyimm bebegimm kızıkam kucağımda emeeyyyGünoo kuşum nabersin
Tahliye var teyzemmm haberin olsunIyiyimm bebegimm kızıkam kucağımda emeeyyykardeşine verecez dünyadan haberi yok
Bebe gelcek eve diyorum bebe mi diyo bakıyo etrafaTahliye var teyzemmm haberin olsun
Evet ya gerçekten öyle elbiseden pantolondan iz de yapmıyor. Yıllarca dayadılar küçük külotları halbuki göbeğe kadar olan en rahatıHamilelik külot var bendede öyle rahat birseykiii hamis olmasamda giyiyodum onu hahahahaha uğurlumu geldi neee2021 de eylulde hamile kaldim 2022 haziranda doğurdum kızımı 2023 te tekrar eylülde hamile kaldım 2024 de hazirana doğuracam şimdi oğluşumu iki bebelerik haziran ve ikizler aynı anda doğum günü kutlama
Evettt yaEvet ya gerçekten öyle elbiseden pantolondan iz de yapmıyor. Yıllarca dayadılar küçük külotları halbuki göbeğe kadar olan en rahatı. Uğuru da iyimiş
SelammBen net olarak geçen hafta hissetmeye başladım sen de bu haftaları “acaba” diyerek geçirirsin sonra aaa hiç durmuyo bu dersin
Günaydınn jouuuuGünnnoooooşşş kizzzllaaarrrrrrrrr
Mesir Macunu selammGünoo kuşum nabersin
Hayırlı olsun canımm sağlıkla gelsinnn :) ekliyorum listeyeMesir Macunu selamm
Bugün 17+1 de kızım olduğumu öğrendimmmm.
Günaydınn jouuuu
Bir kızım oluyorrrrr
Allah razı olsunHayırlı olsun canımm sağlıkla gelsinnn :) ekliyorum listeye
Allah razı olsunnnnyaaa çok sevindim cnmmm sağlıkla gelsin ins.Gelsin pembislerrr hayırlı olsun
İki üç saatte bir hissediyorum canım bazen çok hafif bazen çok belirgin bazen uzun sürüyor ama bir şeyle meşgul ya da ayaktaysam hissetmiyorum pekgünaydınnn :) düzenli hissediyor musun acemi? bende iki gündür kıpırtı hissetmeye başladım ama düzenli değil, bazen akşam bazen sabah
Bir prenses dahaaaaSelamm
Bir kızım oluyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?