- 25 Ağustos 2019
- 62.513
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #6.621
Dolu dolu şeylleeerrrrKız dur hissederiz hareketlerini bende hissetmedim daha
Ay hiç sorma yaa bakalım neler alacağımm bende merak ediyorumm
Merhaba ben günde 10 damla kullanıyorum. Benim de kana bakmadan vermişti. 12. Haftadan itibaren kullanmaya başladımMerhaba, d vitamini kullanan var mi acaba varsa kac mg iciyorsunuz? Benim doktor nasil olsa dusuktur diyerek kanima bakmadan d vitamini yazdi sizde de oyle mi oldu? Tesekkur ederim
Verdi canım bende 3 damla ekmeğe doküp yiyorum kahvaltı sırasındaMerhaba, d vitamini kullanan var mi acaba varsa kac mg iciyorsunuz? Benim doktor nasil olsa dusuktur diyerek kanima bakmadan d vitamini yazdi sizde de oyle mi oldu? Tesekkur ederim
Merhaba canım. Evet normal tarih haziran ama benimde 2.sezeryanım olacak doktorumla tarihi benim söylemem üzerine konuştuk 28 mayıs olacak eğer bir mani olmazsa.Bu arada bana doktorum sezeryan olduğum için tahmını doğum tarihini benım sormam üzerine söyledi. 17-20 hazıran arası. Şuan tam 16-3 üz. Büyük ihtimalle kurban bayramından sonra olur. Benım gbi bayram arifesinde doğuran baya 16 haftalık hamişler varız. Bazısı 20 haftada nasıl hepimiz hazıranda doğum ediyoruz onu pek anlamadım 40 hafta bıle beklesem ben hazrıan sonu olıyorum . 20. Haftada olanlar şayet sezeryansa bence mayısta bebişleri doğacaksezeryanda 38. Haftada doğuma alıyorlar. 38-5 en geç 39 u bekleyem hiç duymadım
hayırlı olsunnn canım sağlıkla gelsin oğluşun :)16 Hafta. Cinsiyet erkekmesirmacunu
Makas atmak yasaklandığı için kalp atışı hızlandığı zaman sezaryana dönüyor her yerdeKızlar merhaba,
İlk doğum sezeryan da olsa sezeryan sonrası normal doğum yapılabiliyor özellikle de yurt dışında çok yaygın diye biliyorum. Benim Allah nasip ederse ilk doğumum olacak ve normal olmasını istiyorum. Doktorunuzla normal doğum yapmak istediğinizi, hastanenin durumunu vs konuştunuz mu. Ben özel hastaneye gidiyorum, özelde daha çok sezeryan yapılıyor gibi bir korku da var içimde
Bu arada tıbbi gereklilik ve normal doğum yerine sezeryanı bilerek tercih eden hanımlara da saygım sonsuz.
O ne demek ? Ben internete de baktım makas atmak ya da bir yasak ile ilgili bilgi göremedim?Makas atmak yasaklandığı için kalp atışı hızlandığı zaman sezaryana dönüyor her yerde
Makas atmak yasaklandığı için kalp atışı hızlandığı zaman sezaryana dönüyor her yerde
Ilk bebemde Ben bilerek sezeryan istemedim kuzum yaa aslında o senin bebeğin karar veriyorr umarım normal doğum olur insaallahhh ozele gidiyorum özellikle hiç öyle düşünme bebeğin için karar veriyolar kafası aşşağıdaysa seni zorla sezaryene sokamazlar senin imzan falan gerekiyor buişler içini ferah tut simdide oğlumun tercihi diyorumm ama normale gözüm kesmiyor sezaryene alışık olduğum için 40 haftaya kadar beklemek istemediğim için sezaryen olmayı düşünüyorumKızlar merhaba,
İlk doğum sezeryan da olsa sezeryan sonrası normal doğum yapılabiliyor özellikle de yurt dışında çok yaygın diye biliyorum. Benim Allah nasip ederse ilk doğumum olacak ve normal olmasını istiyorum. Doktorunuzla normal doğum yapmak istediğinizi, hastanenin durumunu vs konuştunuz mu. Ben özel hastaneye gidiyorum, özelde daha çok sezeryan yapılıyor gibi bir korku da var içimde
Bu arada tıbbi gereklilik ve normal doğum yerine sezeryanı bilerek tercih eden hanımlara da saygım sonsuz.
Makas atmak derken doğum sırasında perinenin kesilmesini mi kasdediyorsunuz.
Yasak değil biliyorumm bende doğumu egerki bebek zor çıkıyorsa uyuşturup makas atıyolar yani vajinanı kesiyolar acısız az birseyO ne demek ? Ben internete de baktım makas atmak ya da bir yasak ile ilgili bilgi göremedim?
Evet tabi ki, ne yaparsak yapalım doğumu sonuçta bebek belirliyor ama önceden de bu kadar yüksek değildi sezeryan oranları. Biraz doktorlar da risk almamak için tercih edebiliyorlar.Ilk bebemde Ben bilerek sezeryan istemedim kuzum yaa aslında o senin bebeğin karar veriyorr umarım normal doğum olur insaallahhh ozele gidiyorum özellikle hiç öyle düşünme bebeğin için karar veriyolar kafası aşşağıdaysa seni zorla sezaryene sokamazlar senin imzan falan gerekiyor buişler içini ferah tut simdide oğlumun tercihi diyorumm ama normale gözüm kesmiyor sezaryene alışık olduğum için 40 haftaya kadar beklemek istemediğim için sezaryen olmayı düşünüyorum
Evet, eğer kastedilen şey kesi atılması ise yasak bir şey değil.Yasak değil biliyorumm bende doğumu egerki bebek zor çıkıyorsa uyuşturup makas atıyolar yani vajinanı kesiyolar acısız az birsey
Cuma günü öğleden sonra benim randevum vaarrEveettt kimlerr gidiyor buhafta acaba kontrolee
Benim de çarşamba erken saatte şu karın kaşık ağrısı için gidicem çok sitersliyimEveettt kimlerr gidiyor buhafta acaba kontrolee
Cokmu ağrıyorr kızzz hepmiBenim de çarşamba erken saatte şu karın kaşık ağrısı için gidicem çok sitersliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?