2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba, d vitamini kullanan var mi acaba varsa kac mg iciyorsunuz? Benim doktor nasil olsa dusuktur diyerek kanima bakmadan d vitamini yazdi sizde de oyle mi oldu? Tesekkur ederim

Merhaba, d vitamini kullanan var mi acaba varsa kac mg iciyorsunuz? Benim doktor nasil olsa dusuktur diyerek kanima bakmadan d vitamini yazdi sizde de oyle mi oldu? Tesekkur ederim
Merhaba ben günde 10 damla kullanıyorum. Benim de kana bakmadan vermişti. 12. Haftadan itibaren kullanmaya başladım

Verdi canım bende 3 damla ekmeğe doküp yiyorum kahvaltı sırasında
Demir ilacıda ayrıyetten verdi bana sabah açkarna içmem için

Merhaba canım. Evet normal tarih haziran ama benimde 2.sezeryanım olacak doktorumla tarihi benim söylemem üzerine konuştuk 28 mayıs olacak eğer bir mani olmazsa.

Kızlar selamm, park yatak hangi model seçeceksiniz. Fikir verin lütfen ben ebebeğe baktım o kadar model var ki hangisini seçmeliyim bilemedim

Kızlar merhaba,
İlk doğum sezeryan da olsa sezeryan sonrası normal doğum yapılabiliyor özellikle de yurt dışında çok yaygın diye biliyorum. Benim Allah nasip ederse ilk doğumum olacak ve normal olmasını istiyorum. Doktorunuzla normal doğum yapmak istediğinizi, hastanenin durumunu vs konuştunuz mu. Ben özel hastaneye gidiyorum, özelde daha çok sezeryan yapılıyor gibi bir korku da var içimde
Bu arada tıbbi gereklilik ve normal doğum yerine sezeryanı bilerek tercih eden hanımlara da saygım sonsuz.

Reactions: Jou
Makas atmak yasaklandığı için kalp atışı hızlandığı zaman sezaryana dönüyor her yerde

Ilk bebemde Ben bilerek sezeryan istemedim kuzum yaa aslında o senin bebeğin karar veriyorr umarım normal doğum olur insaallahhh ozele gidiyorum özellikle hiç öyle düşünme bebeğin için karar veriyolar kafası aşşağıdaysa seni zorla sezaryene sokamazlar senin imzan falan gerekiyor buişler içini ferah tut simdide oğlumun tercihi diyorumm ama normale gözüm kesmiyor sezaryene alışık olduğum için 40 haftaya kadar beklemek istemediğim için sezaryen olmayı düşünüyorum

Evet tabi ki, ne yaparsak yapalım doğumu sonuçta bebek belirliyor ama önceden de bu kadar yüksek değildi sezeryan oranları. Biraz doktorlar da risk almamak için tercih edebiliyorlar.

Ay bizim 3 hafta daha kontrol yok, ama üç hafta sonra detaylıya gideceğiz inşallah. Senin ne zaman jouu?

Evet kesi atmak makas anlamında söyledim korkulacak bişey değil kızlar eskiden çok yaygınmış yasal olarak yasak değil biliyorum ama uygulamayı tercih etmedikleri için sezarayana dönüyorlarmış vala geçen ay arkadaşım doğurdu özelde normal doğum diye gitti açılması 5cmdi bebeğin kalp atışı hızlandı diye sezaryana aldılar geçen senede yengemde devlete aynı şeyi yaşadı.bence tamamen dokturun insiyatifine bağlı bişey sağlık sıkıntısı olmadığı sürece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…