2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Iste canım son aşamasında hiç belli olmuyorr

Evett risk almamak için çoğu doktorlar tabiki sezaryeni tercih ediyor o konuda haklısın

Benimde öyleee 4haftaya bulamadık gerçi 3 haftaya 19 haftalık oluyor doktor girebilirsin dedi biz de o güne randevu bulamadık yani 6 şubata 27 şubata cekti 23 haftalıkken daha iyi belli olur rahat olur dedi zaten yoktu ogüne cektii 6subata sadece kontrole gideceğim kuzum 27 şubatta detay epeyde var

Y Yasemin4012 alla allaa geçmiş olsun kuzumm insallahh mühim birşey yoktur tabii
İnşallah canım ya dua edin ne olur bende çok korkuyorum karnım değil de sağ tarafta ayağımı kendime çekince ağrı hissediyorum çok zor kavuştum rabbim bu hayrlı gunler hatırına bana bağışlasın neler çektim neler çocuk getiremiyor damgası bile yedim

Dur durr kuzumm hemen umitsizliğe kapılma belki magnezyum eksikliğiyle alakasi olabilirr bacağın ağrıyorsa

Anladımm canım daha erkeje yokmuydu carsambayamı buldun hayırlısıyla atlat insaallahh bolbol su iç 2 3 litre iç olurmu
İçiyorum canım ben de acaba enfeksiyon mu var diye duşundum bide riskli gebelik benim bölüm anca 17 buldum canım inşallah kötü bir şey yoktur

Reactions: Jou
Kızlar yalvarırım benim gibi olan varsa bana yardımcı olun ikili taramamda hiç bir risk yoktu üçlü tarama da trisomy 18 1:50den yüksek olarak çıktı. Doktor amniyosentez ya da fetal dna dedi. Kandan dna verdim şimdi amniyosentezin daha çok riski var diye usgde beyninden kitleler var dedi doktor. 17 haftalık gebeyim şuan gelişiminde problem yok. Nolur benim gibi olan var mı yaşadığınız yakınlarınız var mı bana nolur anlatın. Doktor risk varsa doğunca ölür dedi sonlandirmamiz gerekir dedi sonuca göre.

Canım geçmiş olsun inşallah sıkıntısız gelir test sonucun. Sonuçta bu bir tarama testi %100 güvenilir değil fetal dna içini rahatlatacaktır. Trizomi 18 ikili testte çıkmıyor ancak bebek daha çok büyüdüğünde üçlü testte çıkıyor. Etrafımda bu sebeple sonlandıran oldu hamileliğini. Ben bu sebeple 11.haftada direkt fetal dna yaptırdım. Senin de umarım temiz çıkar

Ben bugün gittim her hafta gidiyorum 3-4 hafta bekleyemem çok kaygılıyım doktor da gel diyor o yüzden. Son adet tarihine göre 15+4 ultrasona göre 15+3 bakalım her şey yolunda gidiyor gibi
Nee iyi doktor kızzz herhafta gel diyo bide herşey yolundaysa süperrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…