- 25 Ağustos 2019
- 62.513
- 120.036
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #6.641
OOo hadi bakalımmm geçmek bitmez şimdi yavvv insan sabırsızlanıyorrCuma günü öğleden sonra benim randevum vaarrArtık günler geçmek bilmez
Iste canım son aşamasında hiç belli olmuyorrEvet kesi atmak makas anlamında söyledim korkulacak bişey değil kızlar eskiden çok yaygınmış yasal olarak yasak değil biliyorum ama uygulamayı tercih etmedikleri için sezarayana dönüyorlarmış vala geçen ay arkadaşım doğurdu özelde normal doğum diye gitti açılması 5cmdi bebeğin kalp atışı hızlandı diye sezaryana aldılar geçen senede yengemde devlete aynı şeyi yaşadı.bence tamamen dokturun insiyatifine bağlı bişey sağlık sıkıntısı olmadığı sürece
Aynen bebeğimm allah kucağımıza sağlıcakla nasip etsin de nasıl gelmek istiyolarsa gelsinler korkulacak birşey degillEvet, eğer kastedilen şey kesi atılması ise yasak bir şey değil.
Evett risk almamak için çoğu doktorlar tabiki sezaryeni tercih ediyor o konuda haklısınEvet tabi ki, ne yaparsak yapalım doğumu sonuçta bebek belirliyor ama önceden de bu kadar yüksek değildi sezeryan oranları. Biraz doktorlar da risk almamak için tercih edebiliyorlar.
Ay bizim 3 hafta daha kontrol yok, ama üç hafta sonra detaylıya gideceğiz inşallah. Senin ne zaman jouu?
Cokmu ağrıyorr kızzz hepmibir haftadır sürekli ağrıyor ya hep sağ tarafımda bobregime kadar uzanan bir ağrı bir haftadır korkudan ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum
Benim daha 10 gün varr canım jou , senin ne zamannnEveettt kimlerr gidiyor buhafta acaba kontrolee
6 şubat bebeğimm enson ben herhaldeBenim daha 10 gün varr canım jou , senin ne zamannn
İnşallah canım ya dua edin ne olur bende çok korkuyorum karnım değil de sağ tarafta ayağımı kendime çekince ağrı hissediyorumY Yasemin4012 alla allaa geçmiş olsun kuzumm insallahh mühim birşey yoktur tabii
Dur durr kuzumm hemen umitsizliğe kapılma belki magnezyum eksikliğiyle alakasi olabilirr bacağın ağrıyorsaİnşallah canım ya dua edin ne olur bende çok korkuyorum karnım değil de sağ tarafta ayağımı kendime çekince ağrı hissediyorumçok zor kavuştum rabbim bu hayrlı gunler hatırına bana bağışlasın neler çektim neler çocuk getiremiyor damgası bile yedim
Böyle böbreğin orda başlayın kaşık boşluğuna atan bir sancı canımDur durr kuzumm hemen umitsizliğe kapılma belki magnezyum eksikliğiyle alakasi olabilirr bacağın ağrıyorsa
19 haftalık olduk bu gün hayırlısıyla dün hareket hissediyordum ama bu gün hiç hareket etmedi resmen piskolojim savaş veriyorumDur durr kuzumm hemen umitsizliğe kapılma belki magnezyum eksikliğiyle alakasi olabilirr bacağın ağrıyorsa
Yok kuzumm hep edecekk değilkii uyyyodurr benimki bugüne kadar hareketi olmadı meselaa19 haftalık olduk bu gün hayırlısıyla dün hareket hissediyordum ama bu gün hiç hareket etmedi resmen piskolojim savaş veriyorum
Anladımm canım daha erkeje yokmuydu carsambayamı buldun hayırlısıyla atlat insaallahh bolbol su iç 2 3 litre iç olurmuBöyle böbreğin orda başlayın kaşık boşluğuna atan bir sancı canım
Yok kuzumm hep edecekk değilkii uyyyodurr benimki bugüne kadar hareketi olmadı mesehaklisin canim
İçiyorum canım ben de acaba enfeksiyon mu var diye duşundum bide riskli gebelik benim bölüm anca 17 buldum canım inşallah kötü bir şey yokturAnladımm canım daha erkeje yokmuydu carsambayamı buldun hayırlısıyla atlat insaallahh bolbol su iç 2 3 litre iç olurmu
Ben bugün gittim her hafta gidiyorumEveettt kimlerr gidiyor buhafta acaba kontrolee
Canım geçmiş olsun inşallah sıkıntısız gelir test sonucun. Sonuçta bu bir tarama testi %100 güvenilir değil fetal dna içini rahatlatacaktır. Trizomi 18 ikili testte çıkmıyor ancak bebek daha çok büyüdüğünde üçlü testte çıkıyor. Etrafımda bu sebeple sonlandıran oldu hamileliğini. Ben bu sebeple 11.haftada direkt fetal dna yaptırdım. Senin de umarım temiz çıkarKızlar yalvarırım benim gibi olan varsa bana yardımcı olun ikili taramamda hiç bir risk yoktu üçlü tarama da trisomy 18 1:50den yüksek olarak çıktı. Doktor amniyosentez ya da fetal dna dedi. Kandan dna verdim şimdi amniyosentezin daha çok riski var diyeusgde beyninden kitleler var dedi doktor. 17 haftalık gebeyim şuan gelişiminde problem yok. Nolur benim gibi olan var mı yaşadığınız yakınlarınız var mı bana nolur anlatın. Doktor risk varsa doğunca ölür dedi sonlandirmamiz gerekir dedi sonuca göre.
Nee iyi doktor kızzz herhafta gel diyo bide herşey yolundaysa süperrrBen bugün gittim her hafta gidiyorum3-4 hafta bekleyemem çok kaygılıyım doktor da gel diyor o yüzden. Son adet tarihine göre 15+4 ultrasona göre 15+3 bakalım her şey yolunda gidiyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?