- 25 Ağustos 2019
- 62.513
- 120.036
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #6.661
Susuzlukta olabilir böbrek taşıda olabilir diye geldi aklıma oda ağrı yapar sen genede bolbol dinlen zor işler etme yeterli kuzumm allahh sağlıcakla kucağına nasip etsin insaallahhİçiyorum canım ben de acaba enfeksiyon mu var diye duşundum bide riskli gebelik benim bölüm anca 17 buldum canım inşallah kötü bir şey yoktur
Eveettt kimlerr gidiyor buhafta acaba kontrolee
Benim de cumaaaa hem de ayrıntılıCuma günü öğleden sonra benim randevum vaarrArtık günler geçmek bilmez
Evet valla diyor canım benimki tüp bebek ve daha önce bir kaybım var beni artık bildiği için evhamlarımı anlıyor gibiNee iyi doktor kızzz herhafta gel diyo bide herşey yolundaysa süperrr
Susuzlukta olabilir böbrek taşıda olabilir diye geldi aklıma oda ağrı yapar sen genede bolbol dinlen zor işler etme yeterli kuzumm allahh sağlıcakla kucağına nasip etsin insaallahhamin canım Allah razı olsun
Ooo o zaten kesin ondanda yakın amaa kaybın daha allah yaşatmasın inşaallah canim benimm hersey vaktiyle olurEvet valla diyor canım benimki tüp bebek ve daha önce bir kaybım var beni artık bildiği için evhamlarımı anlıyor gibiBen bi de hastanede çalışıyorum yanında genel müdürlüğünde o sebeple çok yakınım
Bellidirrrr epeyydee gelmiş kuzummm gene iyi randveu bulmuşsun ben bulamadım resmen enson 23 haftaya denk geldimmBenim de cumaaaa hem de ayrıntılı3d-4d artık hangisi oluyorsa yüzünü dönerse renkli ultrason resmi rica etmeyi düşünüyorum sizce erken mi 21+1?? Transvajinal bakacak zaten geçen sefer söylemişti, net olur mutlaka ama bebişin yüzü belli midir artık ay hiç bilmiyorum
BennnnnEveettt kimlerr gidiyor buhafta acaba kontrolee
Nezamannnn not edeyim heemmeeennnBennnnn
Ben cumartesi gittim yaa jouu bebiş uyuyordu doktor dediki merak etme herşeyi güzel ama uyuduğu için bazı yerlerini göremedim perşembe günü gel bakalım dedi oysaki içeri girmeden o kadar çikolata yedim uykucu kızım benimNezamannnn not edeyim heemmeeennn
Kİzınn zaten bellii etmezzz ben 4.5 ayda ögrendimmBen cumartesi gittim yaa jouu bebiş uyuyordu doktor dediki merak etme herşeyi güzel ama uyuduğu için bazı yerlerini göremedim perşembe günü gel bakalım dedi oysaki içeri girmeden o kadar çikolata yedim uykucu kızım benim
Benim persembe kontrolum var çok heyecanlıyımEveettt kimlerr gidiyor buhafta acaba kontrolee
Abooo buhafta giden gideneee çok heyecanlıBenim persembe kontrolum var çok heyecanlıyım
Başka doktora da görünün bence inşaallah hiç birşeyi yoktur bebisinin sağlıkla kucağına alırsın CanimKızlar yalvarırım benim gibi olan varsa bana yardımcı olun ikili taramamda hiç bir risk yoktu üçlü tarama da trisomy 18 1:50den yüksek olarak çıktı. Doktor amniyosentez ya da fetal dna dedi. Kandan dna verdim şimdi amniyosentezin daha çok riski var diyeusgde beyninden kitleler var dedi doktor. 17 haftalık gebeyim şuan gelişiminde problem yok. Nolur benim gibi olan var mı yaşadığınız yakınlarınız var mı bana nolur anlatın. Doktor risk varsa doğunca ölür dedi sonlandirmamiz gerekir dedi sonuca göre.
Kuzu ben almanyadayım dört haftada bir gidiyorum öylesi 21e denk geldi ayrıyetten randevu almadımm. Ay gerçekten mi ya eğer yüzünü yakayalabilirse çok sevinirim eşime doğum gününde çerçeveletip vermek istiyorum bu konulara acayip uzak aklına bile gelmez bebişin yüzünü görebileceğiiBellidirrrr epeyydee gelmiş kuzummm gene iyi randveu bulmuşsun ben bulamadım resmen enson 23 haftaya denk geldimm
TRansvajinal derken vajinadanmi bakacak
Hemde ne oluyo varyaa şaşırıyorsun organlarına kadarr resmen hep renkli bakmıyo ama önemli yerlerde gösteriyo parmaklarını ayakları kaç ona bakıyor baya detayca yazıyolar
Anladımm kuzumKuzu ben almanyadayım dört haftada bir gidiyorum öylesi 21e denk geldi ayrıyetten randevu almadımm. Ay gerçekten mi ya eğer yüzünü yakayalabilirse çok sevinirim eşime doğum gününde çerçeveletip vermek istiyorum bu konulara acayip uzak aklına bile gelmez bebişin yüzünü görebileceğii
Merhaba benim durumum da sizinkine benziyor ikili testte trisomy 18 1:50 çıkmıştı. Amniyosentezi göze alamadım fetal DNA yaptırdım ve çok şükür sonuç temiz çıktı. Senin de temiz çıkar diye düşünüyorum sıkma canınıKızlar yalvarırım benim gibi olan varsa bana yardımcı olun ikili taramamda hiç bir risk yoktu üçlü tarama da trisomy 18 1:50den yüksek olarak çıktı. Doktor amniyosentez ya da fetal dna dedi. Kandan dna verdim şimdi amniyosentezin daha çok riski var diyeusgde beyninden kitleler var dedi doktor. 17 haftalık gebeyim şuan gelişiminde problem yok. Nolur benim gibi olan var mı yaşadığınız yakınlarınız var mı bana nolur anlatın. Doktor risk varsa doğunca ölür dedi sonlandirmamiz gerekir dedi sonuca göre.
İnşallah bende fetal dna verdim bide çok iyi bi perinotoloji uzmanina gittim o çok detayli baktı sanmıyorum bişey çıkacağını dedi bana dua edinnnnMerhaba benim durumum da sizinkine benziyor ikili testte trisomy 18 1:50 çıkmıştı. Amniyosentezi göze alamadım fetal DNA yaptırdım ve çok şükür sonuç temiz çıktı. Senin de temiz çıkar diye düşünüyorum sıkma canını
Benım ikin bebeğim trizomi 18 di benim de testlerim yuksek çıkmıştı ama doğumdan 40 gün snra geldi bize kesin hastalığı. Ben o dönemde bu tarz testlerın oldupunu bilmiyorudum. 8 sene oldu amaMerhaba benim durumum da sizinkine benziyor ikili testte trisomy 18 1:50 çıkmıştı. Amniyosentezi göze alamadım fetal DNA yaptırdım ve çok şükür sonuç temiz çıktı. Senin de temiz çıkar diye düşünüyorum sıkma canını
Canım bende de vardı böyle bi ağrı böbreğimde hafif genişleme varmış bebek baskısıyla sağ taraftaydı benim takipte kalcazBöyle böbreğin orda başlayın kaşık boşluğuna atan bir sancı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?