- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #7.041
kuzum naptın bekliyoruz güzel haberlerni :)Ayyyyyamin canım inşallahh tetanoz aşısını, şeker yüklemesini bir de demire başlatıcak mı kendisi bir şey söylemezse onları sorucam, başka bir şey var mı sizin aklınıza gelenn
Çıktım kızlar 20 dk kadar sürdü çooook şükür her şey yolunda bütün organları olması gerektiği gibiymiş çok mutluyumkuzum naptın bekliyoruz güzel haberlerni :)
ayy nasıl mutlu oldum maşallahhhh çok şükür kuzum :)Çıktım kızlar 20 dk kadar sürdü çooook şükür her şey yolunda bütün organları olması gerektiği gibiymiş çok mutluyum3d renkli göremedim koluyla yüzünü kapatmıştı sıpaa 3 hafta sonra şeker yüklemesi için gidicem yine bir cinslik olmasa şaşardım, aç gelmene gerek yok kahvaltı yap ama şekerli bi şey yeme dediler. Demir için kan aldı bakılacak, aşıyı da yaptır dedi bu haftalarda öyle yanii 500 gr civarı olmuşuz doktorun tartısına göre totalde 5kg almışım benden haberler böylee güzel anneler ben sıramı savdım darısı sizden güzel haberler duymayaaa sabırsızlıkla bekliyorum
Ay maşallah. Benim detaylı ultrason 10 şubatta. Ben ve gruptaki herkes de inşaallah böyle güzel sonuçlar alırızÇıktım kızlar 20 dk kadar sürdü çooook şükür her şey yolunda bütün organları olması gerektiği gibiymiş çok mutluyum3d renkli göremedim koluyla yüzünü kapatmıştı sıpaa 3 hafta sonra şeker yüklemesi için gidicem yine bir cinslik olmasa şaşardım, aç gelmene gerek yok kahvaltı yap ama şekerli bi şey yeme dediler. Demir için kan aldı bakılacak, aşıyı da yaptır dedi bu haftalarda öyle yanii 500 gr civarı olmuşuz doktorun tartısına göre totalde 5kg almışım benden haberler böylee güzel anneler ben sıramı savdım darısı sizden güzel haberler duymayaaa sabırsızlıkla bekliyorum
Ayy evet. Tummy time kartından aldım ben de, bir de katlanır küvet seti vardı. İnternetten de ucuzdu, filesiyle falan görünce toplu aldımBugün bimde güzel şeyler vardı. Tummy time kartı, hışırtılı kitap ve nevresim aldım
Ooyyy maşaallahhhh hahahaha daha ne olsunnn oynatsaydı karnını biraz dr kızzz açardı belkiÇıktım kızlar 20 dk kadar sürdü çooook şükür her şey yolunda bütün organları olması gerektiği gibiymiş çok mutluyum3d renkli göremedim koluyla yüzünü kapatmıştı sıpaa 3 hafta sonra şeker yüklemesi için gidicem yine bir cinslik olmasa şaşardım, aç gelmene gerek yok kahvaltı yap ama şekerli bi şey yeme dediler. Demir için kan aldı bakılacak, aşıyı da yaptır dedi bu haftalarda öyle yanii 500 gr civarı olmuşuz doktorun tartısına göre totalde 5kg almışım benden haberler böylee güzel anneler ben sıramı savdım darısı sizden güzel haberler duymayaaa sabırsızlıkla bekliyorum
Canım ben 12 haftadan beridir pilates yapıyorum çok faydasını gördümyürüyüş spor pilates yoga bunlara başliyim mi yavaştan diye soracağım nasipse ben , sana da fikir olsun kuşum
Çokk teşekkür ederim canımmm iyi ki varsınızayy nasıl mutlu oldum maşallahhhh çok şükür kuzum :)
Ay amiinn inşallahh canım güzel haberlerini alıcazz Allahın izniyleeAy maşallah. Benim detaylı ultrason 10 şubatta. Ben ve gruptaki herkes de inşaallah böyle güzel sonuçlar alırız
aman yok hiç uğraşmaz benimki sadece iyi mi diye bakıyor her şey yolundaysa hiç üstünde durmuyorOoyyy maşaallahhhh hahahaha daha ne olsunnn oynatsaydı karnını biraz dr kızzz açardı belkibenim detay 27 şubatta ona göre unutursan küserim
Bende yapmayı çok istiyorum daha iyi hissedeceğimi düşünüyorum canım doktoruma sorup başlayacağım inşallah. eğitim alıyor musun?Canım ben 12 haftadan beridir pilates yapıyorum çok faydasını gördüm
Canım ben ilk çocuğumu 27 de ikinci çocuğumu 35 de doğurdum. Bu bebeğimi de nasip olursa 38 de doğuracamBen şu an 32 yaşındayım ve 2-3 çocuk daha istiyoruz Allah nasip ederse.yaşım kurtarmaz mı ki şimdi siz böyle söyleyince acaba geç mi kalmışım diye düşünmeye başladım
Çok sevindim. Gözünüz aydın.Çıktım kızlar 20 dk kadar sürdü çooook şükür her şey yolunda bütün organları olması gerektiği gibiymiş çok mutluyum3d renkli göremedim koluyla yüzünü kapatmıştı sıpaa 3 hafta sonra şeker yüklemesi için gidicem yine bir cinslik olmasa şaşardım, aç gelmene gerek yok kahvaltı yap ama şekerli bi şey yeme dediler. Demir için kan aldı bakılacak, aşıyı da yaptır dedi bu haftalarda öyle yanii 500 gr civarı olmuşuz doktorun tartısına göre totalde 5kg almışım benden haberler böylee güzel anneler ben sıramı savdım darısı sizden güzel haberler duymayaaa sabırsızlıkla bekliyorum
Insallahh canım yaÇokk teşekkür ederim canımmm iyi ki varsınız
Ay amiinn inşallahh canım güzel haberlerini alıcazz Allahın izniylee
aman yok hiç uğraşmaz benimki sadece iyi mi diye bakıyor her şey yolundaysa hiç üstünde durmuyorhadi bakalım buralarda oluruz inşallahh nasipse unutmayız canım benim senin de güzel haberlerini alıcaz inşallahh
Gozun aydın canım rabbim tamamına erdirsinÇıktım kızlar 20 dk kadar sürdü çooook şükür her şey yolunda bütün organları olması gerektiği gibiymiş çok mutluyum3d renkli göremedim koluyla yüzünü kapatmıştı sıpaa 3 hafta sonra şeker yüklemesi için gidicem yine bir cinslik olmasa şaşardım, aç gelmene gerek yok kahvaltı yap ama şekerli bi şey yeme dediler. Demir için kan aldı bakılacak, aşıyı da yaptır dedi bu haftalarda öyle yanii 500 gr civarı olmuşuz doktorun tartısına göre totalde 5kg almışım benden haberler böylee güzel anneler ben sıramı savdım darısı sizden güzel haberler duymayaaa sabırsızlıkla bekliyorum
Benim detayli 23 Şubat hadi hayırlı haberlere inşaallahOoyyy maşaallahhhh hahahaha daha ne olsunnn oynatsaydı karnını biraz dr kızzz açardı belkibenim detay 27 şubatta ona göre unutursan küserim
canımmm çok şükürrr ohhh çok sevindim ay rabbim göstermesin tekrar öyle dertlerKizlarrrrrr sonucum çıktı çok şükür risk yok öldüm ölsüm dirildim resmen
ikiside olabilir canım doktoruna bir danış ama bel ağrısı genelde normal karşılanıyorKızlar 17+3 um bugün acayip bel agrım var dr da gittim enfeksiyon vardı temizlenmisti enfksiyon çok az yine var tekrarlıyo bel ağrısı ondan mi oluyorki yoksa hamileliktenmi
Yaaa harikaaBenim detayli 23 Şubat hadi hayırlı haberlere inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?