2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar selam, dün kan tahlili verdim tahlilde Anti rubella IgG ve Anti CMV IgG pozitif çıkmış. Başına gelen oldu mu? Korktum baya.
Canım geçen ay benimde öyle çıktı doktorum cmv avidite istedi oda pozitif çıkınca daha önce o enfeksiyonu geçirdiğimi anladılar. Eğer negatif çıksaydı hala vücudumda ve çocuk için sıkıntılı bi durum oluyormuş aminosenteze göndereceklerdi korkutmak istemem ama ihmal etme

ben henüz kullanmıyorum , ama multivitamin kullanıyorum onun içinde demir var , bana da bayadır yapılmıyordu , tetanoz aşısı olurken yaptı doktor rutin tarama
Bende öyle multivitaminle devam ediyordum. Benimki yetersiz kalmış demekki. O kadar da beslenmeme dikkat ediyorum. Ebe, bebek güzel besleniyor demekki öyle diyelim dedi Bi de benim bebişimin cinsiyeti erkek listede göremedim

Evet benimde 2li taramada sadece istenilen değerlere bakılmıştı detaylı kan değerlerine en başta baktı bende. Ne güzel d vitamini felan başlamış sorucam benimde haftaya kontrolüm

Reactions: Jou
Evet benimde 2li taramada sadece istenilen değerlere bakılmıştı detaylı kan değerlerine en başta baktı bende. Ne güzel d vitamini felan başlamış sorucam benimde haftaya kontrolüm
Aynı rutinler zaten canım belki sana gerek duyulmamıştırr folikasittede demir var hersey var ama ayriyetten gene verdi yanii sorarsın

Kızlar ilk hareketleri kaçıncı haftada hissettiniz? 3 gün sonra 19 haftayız tık yok benim kızda
Ben 17. Hafta gibi hissettim. İlk böyle bir tık diye hissettim gece uyumaya çalışırken. Başta inanmadım sonraki gece yine aynı şey oldu. Sonrasında iyice başladı şimdi kıpır kıpır eşim de elini koyduğunda hissediyor şuan 20+3 haftadayız :)

Jouu günaydın kızlar
Bugün kontrolüm vardı ya doktor bebeğin kafatasında iki tane kist gördü hiç iyi değilim
Selam canım ilk gebeliğimde bende de aynı şekilde bebekte çok sayıda koroid pleksus kisti çıkmıştı yanlış hatırlamoyorsam 27-28. Haftada tamamen kaybolmuştu oğluşum şuan 2 yaşında hiçbiri problemimiz yok doktorum kapanır dedi ama ben onu dinlemeyip yaldır haldır doktor gezmiştim gerek yokmuş sakince beklemek gerek

Benim oğlandada öyle yaaa dogru düzgün hareketi yok doğurunca uyucak derler kızımdada böyle hareket yoktu usluydu doğdu uykusu hep düzen oldu
Kızım asla hareketsiz durmazdi sağdan soldan hep ayaklarını hissederdim ve 21 aylık oldu hala duzenli uyku nedir bilmem. Uyku problemi çok yaşadık, şimdi ikinci bebeğim 19 haftalık asla hissedemiyorum, bir kaç kez hisseder gibi oldum ama yok.
Uykusuzluğu dibine kadar yaşayan biri olarak bu yorumun doğruysa inşallah artık uyuruz çoluk çocuk

Ayyy nebiliyimm kızzz benimki iyiydi uykusu 6 aydan sonra biraz değişti oda dişten yana ama gercekten uyurdu beni cok derlatmazdı düzen uykusu vardı simdide arada degisiyor atak zamanları ama iyi yanii benimkide 20 aylıkk sen mayıs annesimisin 2022 inşaallah busefer dilediğin gibi uyur şimdiki oğlanmı

Yaşamlar ne olur bana yardımcı olurmusunuz ben ikili tarama testi yaptım ve bana doktorum orta riskli dedi Nift tahliline yönlerdindi beni bunu yapan sonuçları iyi çıkan var mı çok kötü durumdayım ne olur bı bilgisi olan yardımcı olurmu bunlarda benim ikili test sonuclarim PAPP-A = 0.94. Free Beta HCG 91.20

İkili test riski = > 1:50 Kombine Risk 1:357

Yaş Riski = 1:1075. Trisony13/18+NT <1:1000

Canım benimde riskli çıktı ama. takmıyorum başka test de yapmayi düşünmüyorum oluruna biraktim rabbimin istediği olur uzulmemin bir anlami yok gebeliğin tadını cikarmaya devam edicem ayrintili ultrason da belli olur herşey canını sikma yanlış çıkma olasılığı yüksek oluyor genelde canini sikip bebegini de uzme

Kızlar ilk hareketleri kaçıncı haftada hissettiniz? 3 gün sonra 19 haftayız tık yok benim kızda
Tam mesajları okumadan önce bebişim içerde hıçkırık krizine girdi sanrm hoplayıp hoplayıp durdu ilk hamileliğimde bu kadar erken hissetmemiştm ama bu gümbür gümbür geliyor. Bi kaç ay sonra ne yapcam bilmiyorum canımda tatlıdır benim heralde hep söylenirim

Gerçekten mi ben ilk defa bu şeyle karşılaşıyorum ve uzun bir süre tedaviden sonra olduğu için çok endişeleniyorum çok korkuyorum o yoksa bu hayata bende yokum şuan bu dünyaya tutunma dalım o benim biliyorum rabimin istediği olur ben herşeyde razıyım yeterki bebeğim yaşasın iyi olsun ama işte babası çok endişeleniyor kafayı yedi o da öğrendiğinde bilmiyorum o kadar kotuyumki ne yazacağımı dahi bilemiyorum

Aleykümselammm,
Banada geldi dediki bebeğin gelişimi güzel bir sıkıntı yok sağlıklı dedi. İkili tarama testimde temiz çıktı. Bama yok o test bu test diye diye beynime aşıladı dünden beri ağlıyorum ya çalışıyorum yemin ederim akşama kadar oturdum pcde bu konuyu araştırdım Bende inanıyorum kızım sağlıklı ya sağlıklı birşeyi yok ve onlarda geçicek.

Kızzzz niye kötü durumda oluyosun banada orta çıktı zaten sonuçlarını pek anlamamda doktorum orta dedi bana allah sağlıcakla nasip etsin
Yaşlarımızla alakalı oluyor bunlar canını sıkma

Kızzzz niye kötü durumda oluyosun banada orta çıktı zaten sonuçlarını pek anlamamda doktorum orta dedi bana allah sağlıcakla nasip etsin
Yaşlarımızla alakalı oluyor bunlar canını sıkma
Bilmiyorum orta riskli diyince çok kötü oldum peki sen hiç baktirmadinmi tahlil falan yapmadı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…