- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #7.101
Sizin igm değeride pozitif çıkmıştır , yoksa avidite istenmez . igg değerleri daha önce geçirildiğine , igm şuan geçirildiğine işaret oluyorCanım geçen ay benimde öyle çıktı doktorum cmv avidite istedi oda pozitif çıkınca daha önce o enfeksiyonu geçirdiğimi anladılar. Eğer negatif çıksaydı hala vücudumda ve çocuk için sıkıntılı bi durum oluyormuş aminosenteze göndereceklerdi korkutmak istemem ama ihmal etme
benim de 10 çıktı doktor çok üstünde durmadı olabilir dedi , tekrar baktırmak istiyorum ama düşmüş mü diye19 çıkıyor canım
Baktı canımm kocam konustugu için telefonda yaştanda ötürü olabilir dedi iyi dedii genede dedi yanii isterseniz fetal dna testi yaptırin dediBilmiyorum orta riskli diyince çok kötü oldum peki sen hiç baktirmadinmi tahlil falan yapmadı mı
Abladim senin adına çok sevindim bana da şey dedi büyük ihtimalle çocuğun sağlıklı olacaktır ama kafamizda soru işareti olmasın diye yaptirmani öneriyorum dedi çünkü bı hafta önce gitmiştim doktora herşey yolunda sakın korkma panik yapma bebeğin iyi dedi ama işte dünde bana direk orta riskli diyince paramparça oldumBaktı canımm kocam konustugu için telefonda yaştanda ötürü olabilir dedi iyi dedii genede dedi yanii isterseniz fetal dna testi yaptırin dedi
merhaba canım , öncelikle bu testler olasılık testi, 357 de 1 risk var demiş sana mesela, burada bebeğinin ense kalınlığı ve burun kemiğinin varlığı da yol gösterici olur , Rabbim korusun öyle bir durum varsa bile bu testle saptamak çok zor, nifty testi %99 sonuç verir ama ben her şekilde kabulum dersen yaptırmayadabilirsin, yok sürekli stres altında olurum öğreneyim ne olduğunu dersen testi yaptırabilirsin, Rabbim sağlıklı hayırlı haberler aldırsınYaşamlar ne olur bana yardımcı olurmusunuz ben ikili tarama testi yaptım ve bana doktorum orta riskli dedi Nift tahliline yönlerdindi beni bunu yapan sonuçları iyi çıkan var mı çok kötü durumdayım ne olur bı bilgisi olan yardımcı olurmu bunlarda benim ikili test sonuclarim PAPP-A = 0.94. Free Beta HCG 91.20
İkili test riski = > 1:50 Kombine Risk 1:357
Yaş Riski = 1:1075. Trisony13/18+NT <1:1000
Merhaba ensa kalınlığı burun kemiği utrasyonda gözüktü hepsine iyi dedi korkma panik yapma bebeğin maşallah sağlıklı endişe edecek bir şey yok dedi ama işte dünde orta riskli diyince paramparça oldum ben zaten ne olursa olsun bebeğimden asla vazgeçemem tek sıkıntı etigim şey sağlık durumu bı kaç kişi gördüm burda o sendromdan olup çocuğunu kaybedenleri işte benimde tek korkum bu aslında o testi yaptırmak istiyorum ama çok pahalı bı test ne yaparım bilemiyorummerhaba canım , öncelikle bu testler olasılık testi, 357 de 1 risk var demiş sana mesela, burada bebeğinin ense kalınlığı ve burun kemiğinin varlığı da yol gösterici olur , Rabbim korusun öyle bir durum varsa bile bu testle saptamak çok zor, nifty testi %99 sonuç verir ama ben her şekilde kabulum dersen yaptırmayadabilirsin, yok sürekli stres altında olurum öğreneyim ne olduğunu dersen testi yaptırabilirsin, Rabbim sağlıklı hayırlı haberler aldırsın
13-8 cok yüksek degil aslında arastırdıgım kadarıyla 14-9 üzeri sıkıntı diyorlar. Umarım sağ salim kavusuruz yavrularımıza içimizi ferah tutalımBenim de aynı şey başıma geldi benim ki de 13.8 çıkıyordu bir kaç gün sonra bana da kardiyolojiye gözük denildi gözüktüm bir şey yok dedi bende diken üstündeyim
kendini üzüp stres yapma canım, burun kemiği var ve ense kalınlığı normal ise bence korkma , bu testin yanıldığı çok insan gördüm, yine de eğer için rahat etmeyecekse yaptır derim, bulunduğun ilin üniversite hastanesine bir sor istersen belki daha cüzi rakamlara yapıyorladırMerhaba ensa kalınlığı burun kemiği utrasyonda gözüktü hepsine iyi dedi korkma panik yapma bebeğin maşallah sağlıklı endişe edecek bir şey yok dedi ama işte dünde orta riskli diyince paramparça oldum ben zaten ne olursa olsun bebeğimden asla vazgeçemem tek sıkıntı etigim şey sağlık durumu bı kaç kişi gördüm burda o sendromdan olup çocuğunu kaybedenleri işte benimde tek korkum bu aslında o testi yaptırmak istiyorum ama çok pahalı bı test ne yaparım bilemiyorum
Umarım13-8 cok yüksek degil aslında arastırdıgım kadarıyla 14-9 üzeri sıkıntı diyorlar. Umarım sağ salim kavusuruz yavrularımıza içimizi ferah tutalım
Çok teşekkür ederim çok iyi geldi bana dedikleriniz bilmiyorum eşimle birlikte araştırıyoruz inşallah eğer bulursak yapacağımkendini üzüp stres yapma canım, burun kemiği var ve ense kalınlığı normal ise bence korkma , bu testin yanıldığı çok insan gördüm, yine de eğer için rahat etmeyecekse yaptır derim, bulunduğun ilin üniversite hastanesine bir sor istersen belki daha cüzi rakamlara yapıyorladır
Olmaa kuzumm takdir allahtan korkma allah sağlıcakla kucağımıza nasip etsin ne yaşlar var bebek yapıyo yüksek riskli çikıyorr ve doğurunca herşey normall yanii için rahat olsunAbladim senin adına çok sevindim bana da şey dedi büyük ihtimalle çocuğun sağlıklı olacaktır ama kafamizda soru işareti olmasın diye yaptirmani öneriyorum dedi çünkü bı hafta önce gitmiştim doktora herşey yolunda sakın korkma panik yapma bebeğin iyi dedi ama işte dünde bana direk orta riskli diyince paramparça oldum
Ooo kaptosumm ne güzeldir sorulmak teşekkür ederimmJou güzellliiiim günaydın nabersinnnnn
Orası öyle tabikide amin inşallah benim yaşım o kadar hani ilerde değil 22 yaşındayım o yüzden hani yaştan olduğuna pek inanamıyorum ama seninde dediğin gibi takdir allahtandir rabim ne isterse o olur inşallah herşey yolundadirOlmaa kuzumm takdir allahtan korkma allah sağlıcakla kucağımıza nasip etsin ne yaşlar var bebek yapıyo yüksek riskli çikıyorr ve doğurunca herşey normall yanii için rahat olsun
Aaaaa 31 yazıyo yaşinda kizzzOrası öyle tabikide amin inşallah benim yaşım o kadar hani ilerde değil 22 yaşındayım o yüzden hani yaştan olduğuna pek inanamıyorum ama seninde dediğin gibi takdir allahtandir rabim ne isterse o olur inşallah herşey yolundadir
Aynen hem cinsiyet de belli oluyormuş.ne kadar sürede sonuçlanıyor o testler?olurr tabi neden olmasııın :) çok takılan biriysen 12. haftada direk fetal dna yaptırırsın hiç ikili üçlü testlerle kafanı karıştırmamış olursun :) bende arka arkaya istiyorum nasipse
Eşim çok istiyor ben de öyle istiyorum.bu ara işlerimiz biraz sallantıda ama toparlanıyoruz bakabiliriz Allahın izniyle.sezeryan biraz düşündürüyor beni ama artık yeni ameliyat tekniklerinde çok sorun olmuyormuşOlurrr tabikiii kimisinde olmuyo diye sende olmucak kale yokkii negüzel kalabalık aile olmak zaten daha neşe dolu oluyorr bakması tabiki zor ama hersey bitiyo büyüdükçebende kızım 17 aylıkken hamile kaldım 2 yaşına gelince ben doğurmuş olucam kızımla aynı aylarda oluyo
Normal doğum mu yaptın peki canım?Canım ben ilk çocuğumu 27 de ikinci çocuğumu 35 de doğurdum. Bu bebeğimi de nasip olursa 38 de doğuracam
Yok canım ne sorun olabilirkii ben gözüm açık girdim ameliyataAynen hem cinsiyet de belli oluyormuş.ne kadar sürede sonuçlanıyor o testler?
Eşim çok istiyor ben de öyle istiyorum.bu ara işlerimiz biraz sallantıda ama toparlanıyoruz bakabiliriz Allahın izniyle.sezeryan biraz düşündürüyor beni ama artık yeni ameliyat tekniklerinde çok sorun olmuyormuş
Normal doğum mu yaptın peki canım?
Kaçıncı sezeryandı peki? 3 den sonra sıkıntı oluyor derler ya hep.herkes gözü açık girmiyor mu sezeryanqYok canım ne sorun olabilirkii ben gözüm açık girdim ameliyata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?