2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Sizin igm değeride pozitif çıkmıştır , yoksa avidite istenmez . igg değerleri daha önce geçirildiğine , igm şuan geçirildiğine işaret oluyor

Reactions: Jou
Bilmiyorum orta riskli diyince çok kötü oldum peki sen hiç baktirmadinmi tahlil falan yapmadı mı
Baktı canımm kocam konustugu için telefonda yaştanda ötürü olabilir dedi iyi dedii genede dedi yanii isterseniz fetal dna testi yaptırin dedi

Baktı canımm kocam konustugu için telefonda yaştanda ötürü olabilir dedi iyi dedii genede dedi yanii isterseniz fetal dna testi yaptırin dedi
Abladim senin adına çok sevindim bana da şey dedi büyük ihtimalle çocuğun sağlıklı olacaktır ama kafamizda soru işareti olmasın diye yaptirmani öneriyorum dedi çünkü bı hafta önce gitmiştim doktora herşey yolunda sakın korkma panik yapma bebeğin iyi dedi ama işte dünde bana direk orta riskli diyince paramparça oldum

merhaba canım , öncelikle bu testler olasılık testi, 357 de 1 risk var demiş sana mesela, burada bebeğinin ense kalınlığı ve burun kemiğinin varlığı da yol gösterici olur , Rabbim korusun öyle bir durum varsa bile bu testle saptamak çok zor, nifty testi %99 sonuç verir ama ben her şekilde kabulum dersen yaptırmayadabilirsin, yok sürekli stres altında olurum öğreneyim ne olduğunu dersen testi yaptırabilirsin, Rabbim sağlıklı hayırlı haberler aldırsın

Merhaba ensa kalınlığı burun kemiği utrasyonda gözüktü hepsine iyi dedi korkma panik yapma bebeğin maşallah sağlıklı endişe edecek bir şey yok dedi ama işte dünde orta riskli diyince paramparça oldum ben zaten ne olursa olsun bebeğimden asla vazgeçemem tek sıkıntı etigim şey sağlık durumu bı kaç kişi gördüm burda o sendromdan olup çocuğunu kaybedenleri işte benimde tek korkum bu aslında o testi yaptırmak istiyorum ama çok pahalı bı test ne yaparım bilemiyorum

Benim de aynı şey başıma geldi benim ki de 13.8 çıkıyordu bir kaç gün sonra bana da kardiyolojiye gözük denildi gözüktüm bir şey yok dedi bende diken üstündeyim
13-8 cok yüksek degil aslında arastırdıgım kadarıyla 14-9 üzeri sıkıntı diyorlar. Umarım sağ salim kavusuruz yavrularımıza içimizi ferah tutalım

kendini üzüp stres yapma canım, burun kemiği var ve ense kalınlığı normal ise bence korkma , bu testin yanıldığı çok insan gördüm, yine de eğer için rahat etmeyecekse yaptır derim, bulunduğun ilin üniversite hastanesine bir sor istersen belki daha cüzi rakamlara yapıyorladır

Çok teşekkür ederim çok iyi geldi bana dedikleriniz bilmiyorum eşimle birlikte araştırıyoruz inşallah eğer bulursak yapacağım

Olmaa kuzumm takdir allahtan korkma allah sağlıcakla kucağımıza nasip etsin ne yaşlar var bebek yapıyo yüksek riskli çikıyorr ve doğurunca herşey normall yanii için rahat olsun

Olmaa kuzumm takdir allahtan korkma allah sağlıcakla kucağımıza nasip etsin ne yaşlar var bebek yapıyo yüksek riskli çikıyorr ve doğurunca herşey normall yanii için rahat olsun
Orası öyle tabikide amin inşallah benim yaşım o kadar hani ilerde değil 22 yaşındayım o yüzden hani yaştan olduğuna pek inanamıyorum ama seninde dediğin gibi takdir allahtandir rabim ne isterse o olur inşallah herşey yolundadir

Aaaaa 31 yazıyo yaşinda kizzz

olurr tabi neden olmasııın :) çok takılan biriysen 12. haftada direk fetal dna yaptırırsın hiç ikili üçlü testlerle kafanı karıştırmamış olursun :) bende arka arkaya istiyorum nasipse
Aynen hem cinsiyet de belli oluyormuş.ne kadar sürede sonuçlanıyor o testler?
Eşim çok istiyor ben de öyle istiyorum.bu ara işlerimiz biraz sallantıda ama toparlanıyoruz bakabiliriz Allahın izniyle.sezeryan biraz düşündürüyor beni ama artık yeni ameliyat tekniklerinde çok sorun olmuyormuş
Canım ben ilk çocuğumu 27 de ikinci çocuğumu 35 de doğurdum. Bu bebeğimi de nasip olursa 38 de doğuracam
Normal doğum mu yaptın peki canım?

Yok canım ne sorun olabilirkii ben gözüm açık girdim ameliyata

Kızlar bu down sendromu ile alakalı ablamın yaşadığı birşeyi anlatayım size.3-4 aylıkken bebek down sendromlu dediler.ablam doğuma kadar gözünden yaş eksilmedi.en az 4-5 doktora gittik test yaptırdık hepsi aynı şeyi söyledi.kafası çok büyük diye sezeryan kesisini bile büyük yaptılar.sonuç minnacık kafası ile sapasağlam bi oğlu oldu.şimdi 13 yaşında ve maşallah tek sorunu astlım hastası olması.neye güveneceğimizi şaşırıyoruz.bu tarz şeylerin üzerinde fazla kafa yormamak en güzeli

kızlar selam temmuz annelerinden geliyorum :) hepiniz iyisinizdir inşallah 16+4 olduk ilk gebeliğim bebişleri hissedenler kaçıncı haftada hissetti çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…