2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Teşekkür ederim canım imkanınız varsa yaptirin içiniz rahat eder bilmiyorum kombine risk kaçtı sizin bide yükseldikçe mi risk azaliyor azaldikca mi

Selam kızlarrr,Bayadır gıremıyrodum oyuzden toplu yazmak ıstedıgım şeyler bırıktıbogaz enfeksıyonu gecırıyorum kızlar kendınıze dıkkat edın gercekten heryer salgın:/ test sonucları ıcın yanılma payının cok yuksek oldugunu okumustum. Inanıyorumkı bııznıllah Hepımız ıcın ıns saglıkla evlatlarımızı vaktınde kucagımıza alırız, ıcımızı ferah tutalım. Ben de daha ayrıntılı usg randevusu alamadım,20 olduk cok sukur. doktorum bıyet onerdı ama 21. 22. Hafta alıyım dıyorum. Devlete baktım ama sanırım randevu bulamıycam hıc acılmıyor. Buarada alışveriş işine ara vermıstım arastırmaya, bugun bakalım bebek arabası beşik bakalım dıyoruz. Genelde cybex almıs heralde okudugum kadarıyla. Onun ıcınde puset olmamaıs ekstra bıdaha puset alıcak olunması bıraz malıyetlı geldı ama, puset tekrar aldınız mı kızlar? Ben de travel sıstemlere bakıyorum prego mios mantıklı geldı. Onun harıcınde yatma uyuma problemı bende yasıyorum hıc soluna yatamayan brı olarak sola yatmak zorluyor, o yastıklardan alıcam galıba bende. Doktor da sola yatmayı onerınce her nekadar sırt ustu yatmayı veya saga yatmayı sevsemde kendımı zorluyorum ama o sekılde de mıdem zaten rahatsız reflumu tetıklıyor sankı. Zaten dumduz yatamam hep 2 yastıkla basım yukarda yatarım. Dogumda ,annem vefat ettıgı ıcın kayınvalıdem olucak nasıpse yanımda.. annesı olanlar ıcın ne mutlu:/ o en ozel anlarınızda nazınızı cekıcek bırının olması sanırım guzel bıseydır. Ama buna hamdolsun evlatlarımız saglıklı sıhhatlı dogsun da. Bu sekılde kızlar.. uzun yazdım baya ama

Teşekkür ederim canım imkanınız varsa yaptirin içiniz rahat eder bilmiyorum kombine risk kaçtı sizin bide yükseldikçe mi risk azaliyor azaldikca mi
Rica ederim eşim bı bakıyor artık inşallah sonuçlarımiz güzel çıkar bunlar benim sonuçlarım işte onu bilemiyorum kimi yükseldikçe diyor kimi ise azaldıkça
İkili test riski = > 1:50 Kombine Risk 1:357
Yaş Riski = 1:1075. Trisony13/18+NT <1:1000

Benim de 1/800 mesela tam tersi benim anladigim mesela risk olarak 800 cocuktan birinde internetten arastirdigim kadariyla

Morgancım ne güzel yapmışsın ben daha alamadım, 5 parça hamile destek yastığı olandan mı aldın?

Kizlar iki üc gündür göbek deligim sertlesiyor nefes alirken batma oluyor sizde de oluyor mu

Eşler el koymasa şaşarımm bende yatarken ince küçük yastığım var onu koyuyorum belim rahatlıyor

Bebek bakımıyla hamılelıkle ılgılı kıtap okuyan oneren varmı kızlar
Bir de doğmamış çocuğun gizli yaşamı var, şuan onu aktif olarak okuyorum. Banu çiftçinin kitabı hafta hafta hamilelikle ilgili, bu ikili üçlü testler ve hamilelik durumlarıyla ilgili fikir veriyor. Hamileliğim ilerledikçe hafta hafta okuyorum.
Doğal doğum, normal doğumu anlatan güzel bir kitaptı.
Diğerleri biraz daha bebeği anlamaya ve yetiştirmeye yönelik kitaplar, çocuk doğduktan sonra da okunabilir diye tavsiye vermişlerdi dayanamadım sırayla onları da okuyacağım inşallah.

Bebek bakımıyla ilgili şöyle bir kitap tavsiye edebilirim. Sarılıktan, bebek alışverişine, yenidoğan göbek bakımından beslenmesine 2 yaşa kadar gerçekten birçok konuda bebek bakımıyla ilgili ayrıntıları içeriyor.

Eklentiler

• 20240121_144743.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 51
Merhaba cinsiyeti nedir bebeğinizin

Tesekkurler kızlar bakıcam hepsıne ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…