- 10 Ocak 2021
- 1.226
- 961
- 73
- 34
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #7.141
Teşekkür ederim canım imkanınız varsa yaptirin içiniz rahat eder bilmiyorum kombine risk kaçtı sizin bide yükseldikçe mi risk azaliyor azaldikca miBana da doktor söyledi hani yapalım bakalım sonuçlarına diye allahin izniyle bişey çıkmaz dedi ama işte beklediğimiz gibi sonuçlar almadık çok geçmiş olsun bu arada eşin için rabim şifa versin inşallah çoğu kişi olasılık testi bu hani bunda beli olmaz dedi doktorum da tam hani sınırda seninki dedi orta risklisin hani emin olmak için bı teste yönlendirdi onu yap dedi emin olalım kafamız rahat olsun diye amin inşallah sağlıklı bir şekilde doğarlar ve kucağımıza alırız
Rica ederim eşim bı bakıyor artık inşallah sonuçlarımiz güzel çıkar bunlar benim sonuçlarım işte onu bilemiyorum kimi yükseldikçe diyor kimi ise azaldıkçaTeşekkür ederim canım imkanınız varsa yaptirin içiniz rahat eder bilmiyorum kombine risk kaçtı sizin bide yükseldikçe mi risk azaliyor azaldikca mi
Benim de 1/800 mesela tam tersi benim anladigim mesela risk olarak 800 cocuktan birinde internetten arastirdigim kadariylaRica ederim eşim bı bakıyor artık inşallah sonuçlarımiz güzel çıkar bunlar benim sonuçlarım işte onu bilemiyorum kimi yükseldikçe diyor kimi ise azaldıkça
İkili test riski = > 1:50 Kombine Risk 1:357
Yaş Riski = 1:1075. Trisony13/18+NT <1:1000
Bilmiyorum vala benim arastirdiklarima göre azaldıkça riskte artıyor işteBenim de 1/800 mesela tam tersi benim anladigim mesela risk olarak 800 cocuktan birinde internetten arastirdigim kadariyla
Evet canım seninki biraz daha riskli oluyor sakın sıvı aldirma karinda başka testler var onlari yaptır sıvı riskli oluyorBilmiyorum vala benim arastirdiklarima göre azaldıkça riskte artıyor işte
Evet maalesef öyle yok asla sıvı aldırmam kan aldıracağımEvet canım seninki biraz daha riskli oluyor sakın sıvı aldirma karinda başka testler var onlari yaptır sıvı riskli oluyor
Kızlar e bebekten hamile yastığı aldım u şeklinde olanlardan.erken belki ama süper bişi tavsiye ediyorum. Eşim el koydu şimdi bi tane daha almam gerekecek ama iyi ki almışım dedim kalça ağrım azaldı iki günde
Eşler el koymasa şaşarımmKızlar e bebekten hamile yastığı aldım u şeklinde olanlardan.erken belki ama süper bişi tavsiye ediyorum. Eşim el koydu şimdi bi tane daha almam gerekecek ama iyi ki almışım dedim kalça ağrım azaldı iki günde
Ben de de küçük karnım öyle oluyorKizlar iki üc gündür göbek deligim sertlesiyor nefes alirken batma oluyor sizde de oluyor mu
Evet canım benim, 7 cm açıklıkla mecburi sezeryana döndü doğum yoksa normal çok istedim. Nasip değilmişO maşaallahhh kızzzspinal mi oldun pekii
Benimde 26 gözüküyo ama 6 sına anca çekebilirim bende
Benimkinee kızım nasıl isterse öyle olsun diyodum sezaryen istedi hanfendiEvet canım benim, 7 cm açıklıkla mecburi sezeryana döndü doğum yoksa normal çok istedim. Nasip değilmiş
Bir de doğmamış çocuğun gizli yaşamı var, şuan onu aktif olarak okuyorum. Banu çiftçinin kitabı hafta hafta hamilelikle ilgili, bu ikili üçlü testler ve hamilelik durumlarıyla ilgili fikir veriyor. Hamileliğim ilerledikçe hafta hafta okuyorum.Bebek bakımıyla hamılelıkle ılgılı kıtap okuyan oneren varmı kızlar
Merhaba cinsiyeti nedir bebeğinizinCanım ben doktora sordum 13_14 çok net olculemiyor 12. Hafta ideal ikili test için dedi
10+2 haftalıkmış karından bakıldı burda teorileri bilenlerden cinsiyet tahmini bekliyorum artık çok net görüntüsü var üstelik de iki üç defa zıpladı çok güzeldi
Bir de doğmamış çocuğun gizli yaşamı var, şuan onu aktif olarak okuyorum. Banu çiftçinin kitabı hafta hafta hamilelikle ilgili, bu ikili üçlü testler ve hamilelik durumlarıyla ilgili fikir veriyor. Hamileliğim ilerledikçe hafta hafta okuyorum.
Doğal doğum, normal doğumu anlatan güzel bir kitaptı.
Diğerleri biraz daha bebeği anlamaya ve yetiştirmeye yönelik kitaplar, çocuk doğduktan sonra da okunabilir diye tavsiye vermişlerdi dayanamadım sırayla onları da okuyacağım inşallah.
Eki Görüntüle 3373557
Tesekkurler kızlar bakıcam hepsıne ınsBebek bakımıyla ilgili şöyle bir kitap tavsiye edebilirim. Sarılıktan, bebek alışverişine, yenidoğan göbek bakımından beslenmesine 2 yaşa kadar gerçekten birçok konuda bebek bakımıyla ilgili ayrıntıları içeriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?