- 22 Aralık 2022
- 532
- 539
- 33
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #7.161
Şubat ayında her gün başka bir üründe indirim yapıyorlar ama hergün var
Hayır tek parça U şeklinde,gökkuşağı desenli yastık.Morgancım ne güzel yapmışsın ben daha alamadım, 5 parça hamile destek yastığı olandan mı aldın?
Yaa herkesin eşi el koyuyor mu ciddenEşler el koymasa şaşarımmbende yatarken ince küçük yastığım var onu koyuyorum belim rahatlıyor
Evett olabilirrr zayıfsan tam oturtamıyodur bacağın sağlık olsunHayır tek parça U şeklinde,gökkuşağı desenli yastık.
Yaa herkesin eşi el koyuyor mu ciddenben de sadece benimki yapıyor diye düşündüm hepsi ayjı demek ki bi de diyor ki yıllardır aradığım yastığı buldum benim belimden çok bacak arama lazım oluyor,zayıf olduğum için herhalde kalçam ağrıyor arda boşluk kalınca
Bunu sağlık ocagiyla konusabilirsin 20. Haftadan sonra olucam bende son 5 yıl içinde oluşmuşsa gerekli değilKızlar merhaba aranızda tetenoz aşısı olmayı düşünen var mı sağlık ocağından aradılar asiniz var gelip yaptırın diye ben zaten 6 ay önce olmuştum elimi kestigim için tekrar gerekli mi
Bir hafta sonra doktor randevusu alicam içim rahat değil doktora sorup öyle yaparım 20 haftada olması şart mıBunu sağlık ocagiyla konusabilirsin 20. Haftadan sonra olucam bende son 5 yıl içinde oluşmuşsa gerekli değil
Günaydın canım mesir bir yerde okumuştum iğne batması hissi hormonal değişikliklerden kaynaklı olabiliyormus ve tabiki rahmin vajinanin büyümesi bebeğin buyumesi de etkili olabiliyor genellikle olağan bir durum olarak değerlendiriliyor inşallah iyidir bebişin sağlıkli haberle gelGünaydınn kızlar benim de perşembeydi randevum ama bugüne aldım vajina girişinde iğne batması oluyor , doktorum kontrol edelim dedi, dualarınızı bekleriim
Teşekkür ederim kuzumm bende okudum o tarz şeyler ama bi kontrol ettireyim içim rahat etsin, biraz akıntım da koku olmaya başladı belki enfeksiyondur baktırayım bir kuzumGünaydın canım mesir bir yerde okumuştum iğne batması hissi hormonal değişikliklerden kaynaklı olabiliyormus ve tabiki rahmin vajinanin büyümesi bebeğin buyumesi de etkili olabiliyor genellikle olağan bir durum olarak değerlendiriliyor inşallah iyidir bebişin sağlıkli haberle gel
Bende de olmuştu canım sanırım yapısı tamamen değiştiği için kendini yavaştan doğuma hazırladığı için oluyor içini ferah tut ama iyi yapmışsın bugüne almakla şüphen kalmayacak, güzel haberlerini bekliyoruzzGünaydınn kızlar benim de perşembeydi randevum ama bugüne aldım vajina girişinde iğne batması oluyor , doktorum kontrol edelim dedi, dualarınızı bekleriim
Haklısın iyi yapmışın kafanda durana kadar sal gitsin rahat edersin hadi güzel haberlerle saat kaçta randevunTeşekkür ederim kuzumm bende okudum o tarz şeyler ama bi kontrol ettireyim içim rahat etsin, biraz akıntım da koku olmaya başladı belki enfeksiyondur baktırayım bir kuzum
Benim de oluyor canım inşallah kötü bir şey yoktur Rabbim yardımcın olsunGünaydınn kızlar benim de perşembeydi randevum ama bugüne aldım vajina girişinde iğne batması oluyor , doktorum kontrol edelim dedi, dualarınızı bekleriim
Günaydın, benimde vajinal kemiğim yorulunca çok batıyor. Sanırım baskı olunca ağrıyor yapıyor vajinaya. İnşallah güzel haberlerle gel canımGünaydınn kızlar benim de perşembeydi randevum ama bugüne aldım vajina girişinde iğne batması oluyor , doktorum kontrol edelim dedi, dualarınızı bekleriim
Bebek hareketlerini hissetmen gerek o yüzden 20 hafta deniliyorBir hafta sonra doktor randevusu alicam içim rahat değil doktora sorup öyle yaparım 20 haftada olması şart mı
Günaydın canım bende de oluyor ara ara. İnsan korkuyor, doktor kaçta çağırdı, bizi de bilgilendir misin?Günaydınn kızlar benim de perşembeydi randevum ama bugüne aldım vajina girişinde iğne batması oluyor , doktorum kontrol edelim dedi, dualarınızı bekleriim
Anladım canımBebek hareketlerini hissetmen gerek o yüzden 20 hafta deniliyor
Benimde öyle son birkaç gündür inşallah bişey yoktur haberlerini bekliyoruz canımGünaydınn kızlar benim de perşembeydi randevum ama bugüne aldım vajina girişinde iğne batması oluyor , doktorum kontrol edelim dedi, dualarınızı bekleriim
14:40 Nasipse kuzumHaklısın iyi yapmışın kafanda durana kadar sal gitsin rahat edersin hadi güzel haberlerle saat kaçta randevun
canım acemim :) birileri bende de oluyor dediğinde çok mutlu oluyorum gerçekten. iyiki varsınızBende de olmuştu canım sanırım yapısı tamamen değiştiği için kendini yavaştan doğuma hazırladığı için oluyor içini ferah tut ama iyi yapmışsın bugüne almakla şüphen kalmayacak, güzel haberlerini bekliyoruzz
inşallah kuzumBenim de oluyor canım inşallah kötü bir şey yoktur Rabbim yardımcın olsun
onun normal olduğunu okumuştum canım ama bu batma işi rahatsız etti beni. vajen girişine iğneler batıyor gibi oldu , hoş sabahtan beri tekrar olmadı ama olsun bir baktırayım nasipseGünaydın, benimde vajinal kemiğim yorulunca çok batıyor. Sanırım baskı olunca ağrıyor yapıyor vajinaya. İnşallah güzel haberlerle gel canım
14:40 canım , tabikii güzel haberlerle gelirim inşallahGünaydın canım bende de oluyor ara ara. İnsan korkuyor, doktor kaçta çağırdı, bizi de bilgilendir misin?
inşallah canımBenimde öyle son birkaç gündür inşallah bişey yoktur haberlerini bekliyoruz canım
canım acemim :) birileri bende de oluyor dediğinde çok mutlu oluyorum gerçekten. iyiki varsınız
inşallah kuzum
onun normal olduğunu okumuştum canım ama bu batma işi rahatsız etti beni. vajen girişine iğneler batıyor gibi oldu , hoş sabahtan beri tekrar olmadı ama olsun bir baktırayım nasipse
14:40 canım , tabikii güzel haberlerle gelirim inşallah
inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?