2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Şubat ayında her gün başka bir üründe indirim yapıyorlar ama hergün var

Morgancım ne güzel yapmışsın ben daha alamadım, 5 parça hamile destek yastığı olandan mı aldın?
Hayır tek parça U şeklinde,gökkuşağı desenli yastık.
Eşler el koymasa şaşarımm bende yatarken ince küçük yastığım var onu koyuyorum belim rahatlıyor
Yaa herkesin eşi el koyuyor mu cidden ben de sadece benimki yapıyor diye düşündüm hepsi ayjı demek ki bi de diyor ki yıllardır aradığım yastığı buldum benim belimden çok bacak arama lazım oluyor,zayıf olduğum için herhalde kalçam ağrıyor arda boşluk kalınca

Reactions: Jou
Evett olabilirrr zayıfsan tam oturtamıyodur bacağın sağlık olsun
Isteee kocamda bi yastık bulamadım diyo banada bende mi alsam

Kızlar merhaba aranızda tetenoz aşısı olmayı düşünen var mı sağlık ocağından aradılar asiniz var gelip yaptırın diye ben zaten 6 ay önce olmuştum elimi kestigim için tekrar gerekli mi

Reactions: Jou
Kızlar merhaba aranızda tetenoz aşısı olmayı düşünen var mı sağlık ocağından aradılar asiniz var gelip yaptırın diye ben zaten 6 ay önce olmuştum elimi kestigim için tekrar gerekli mi
Bunu sağlık ocagiyla konusabilirsin 20. Haftadan sonra olucam bende son 5 yıl içinde oluşmuşsa gerekli değil

Günaydınn kızlar benim de perşembeydi randevum ama bugüne aldım vajina girişinde iğne batması oluyor , doktorum kontrol edelim dedi, dualarınızı bekleriim
Günaydın canım mesir bir yerde okumuştum iğne batması hissi hormonal değişikliklerden kaynaklı olabiliyormus ve tabiki rahmin vajinanin büyümesi bebeğin buyumesi de etkili olabiliyor genellikle olağan bir durum olarak değerlendiriliyor inşallah iyidir bebişin sağlıkli haberle gel

Teşekkür ederim kuzumm bende okudum o tarz şeyler ama bi kontrol ettireyim içim rahat etsin, biraz akıntım da koku olmaya başladı belki enfeksiyondur baktırayım bir kuzum

Günaydınn kızlar benim de perşembeydi randevum ama bugüne aldım vajina girişinde iğne batması oluyor , doktorum kontrol edelim dedi, dualarınızı bekleriim
Bende de olmuştu canım sanırım yapısı tamamen değiştiği için kendini yavaştan doğuma hazırladığı için oluyor içini ferah tut ama iyi yapmışsın bugüne almakla şüphen kalmayacak, güzel haberlerini bekliyoruzz

Günaydın, benimde vajinal kemiğim yorulunca çok batıyor. Sanırım baskı olunca ağrıyor yapıyor vajinaya. İnşallah güzel haberlerle gel canım

canım acemim :) birileri bende de oluyor dediğinde çok mutlu oluyorum gerçekten. iyiki varsınız
Benim de oluyor canım inşallah kötü bir şey yoktur Rabbim yardımcın olsun
inşallah kuzum
Günaydın, benimde vajinal kemiğim yorulunca çok batıyor. Sanırım baskı olunca ağrıyor yapıyor vajinaya. İnşallah güzel haberlerle gel canım
onun normal olduğunu okumuştum canım ama bu batma işi rahatsız etti beni. vajen girişine iğneler batıyor gibi oldu , hoş sabahtan beri tekrar olmadı ama olsun bir baktırayım nasipse
Günaydın canım bende de oluyor ara ara. İnsan korkuyor, doktor kaçta çağırdı, bizi de bilgilendir misin?
14:40 canım , tabikii güzel haberlerle gelirim inşallah
Benimde öyle son birkaç gündür inşallah bişey yoktur haberlerini bekliyoruz canım
inşallah canım

sen de iyi ki varsın canımm bekliyoruzz

Kızlar hepinize merhaba,

Artık kendimi çok çok daha iyi hissediyorum ve hamile yogası derslerine başlamamamız için hiç bir sebebimiz yok :)
5 Subat itibariyle derslerimiz baslıyor. Pazartesi-Persembe 13:30da Skype üzerinden yapacagız. Ders süremiz 1 saat. Nefes ve yoga pratiklerimizi beraber yapacagız.

Çalışan ve zamanı uymayan anneler için talep etmeniz durumunda kayıtları size mail ile iletebilirim.

Dersler için kişisel bir para beklentim yok fakat "Mama Filesi – Ankara Patiliköy Mama Kampanyası!" hesabından mama alıp ekran görüntüsünü bana iletmenizi rica edecegim. Aldıgınız mamalar Ankara Patiliköy ekibine gönderiliyor :) Mama kg fiyatı 25 tl. Bütceniz el verdiği ölçüde mama desteği yaptıktan sonra bana ekran görüntüsünü iletmenizi rica ediyorum. Dilerseniz satın almanız gerçekleştikten sonra mailinize dekont iletiliyor; onu da paylaşabilrisiniz.

Örnek görüntü;
Siz de dilerseniz ne kadar aldıgınızı kapatabilirsiniz, dedigim gibi asla ne aldıgınız mamanın benim az ya da cok olmasının benim için bir sakıncası yok.

Ekran görüntülerini hyalcinsoy93@hotmail.com adresine iletebilirsiniz. Ayrıca aklınıza takılan ve benimle paylaşmak istediğiniz her soru ve durumu mail ile iletebilirsiniz. :)

Siz bana iletince ben de sizlere sizi tanımak adına bir kaç soru soracağım; hem de skype ders linkimizi ileteceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…