- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #7.321
Idrarına zıplıcak basicak3. Trimester kapıda ben asıl o zaman olacakları merak ediyorumyerim ben onuu minicik boylarıyla yaramazlık peşindelerr
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Idrarına zıplıcak basicak3. Trimester kapıda ben asıl o zaman olacakları merak ediyorumyerim ben onuu minicik boylarıyla yaramazlık peşindelerr
![]()
O gittiğin hastaneyi arayıp soruşturmak lazımBaktım canım ama yok doktor da bana MHRS üzerinden alabilirsin demişti ama bakıyorum yok ben de ne yapacağımı şaşırdım
Ben ınstagram kullanmıyorum youtubedan buldum dedıgınız kısıyı plates malzeme vs teferruatlı helıyor da bu kadının yaptıgı hareketler daha yapabılırım gıbı geldı. Enson 19. Hafta yapmıs sanırım.ben 20 haftadayım ay ay da vıdeolar vardı. Ne sıklıkla yapıyorsun canım hergun muŞimdi şöyle ilk 12. Haftadan başlıyor videoları hangi haftadan başlarsan başla 12. Haftadaki ısınma egzersizlerini yapıp öyle kendi haftanizdan devam edin diyor ben önce ısınma hareketlerini yapıyorum sonra da ooldugum haftanın hareketlerini yapıyorum vidolari izledikçe anlayacaksın ne dmeek istediğimi bide uzun uzun videolar değil 7-10 dk falan hep zaten o yönden de seviyorumbende 18+6 haftadayim
![]()
Yok canım kokulu değil de ama böyle bazen gün içinde yani resmen o akıtın aktığını hissediyorumBenim de öyle canım kokulu olmadığı sürece normal deniliyor
Vallahi canım bende de 20 haftalık oldum Bir haftadır fazla yani normalde de vardı da baştan beri ama bu kadar değildi yani şimdi fazla gidip geldiğim zaman oluyorbeyaz renk normal diye biliyorum bende de cok oluyor 2 haftadir
İşte canım hani zeynep kamil olduğu için nasıl ulaşacağımı ne yapacağımı da bilmiyorumO gittiğin hastaneyi arayıp soruşturmak lazım
Evettt orası cok zor yengem bile zor ayarlamıştı eski zamanda hala aynı demekki özelemi gitsen iki dk halledilirİşte canım hani zeynep kamil olduğu için nasıl ulaşacağımı ne yapacağımı da bilmiyorum
Pardon şimdi anladım 12 haftasında ısınma hareketleri ni yapıp sonra ben 19 haftadan başlıcam öylemii bide yaptığınız yerde egzersizi 3 set yapın diyoŞimdi şöyle ilk 12. Haftadan başlıyor videoları hangi haftadan başlarsan başla 12. Haftadaki ısınma egzersizlerini yapıp öyle kendi haftanizdan devam edin diyor ben önce ısınma hareketlerini yapıyorum sonra da ooldugum haftanın hareketlerini yapıyorum vidolari izledikçe anlayacaksın ne dmeek istediğimi bide uzun uzun videolar değil 7-10 dk falan hep zaten o yönden de seviyorumbende 18+6 haftadayim
![]()
Olmazsa öyle yapicamEvettt orası cok zor yengem bile zor ayarlamıştı eski zamanda hala aynı demekki özelemi gitsen iki dk halledilir
Benim burda devlet bile yapmıyo detay cok kötü yaOlmazsa öyle yapicam
Off gun icinde don degistirmekten helak oldumVallahi canım bende de 20 haftalık oldum Bir haftadır fazla yani normalde de vardı da baştan beri ama bu kadar değildi yani şimdi fazla gidip geldiğim zaman oluyor
Vallah bende bulamıyorum ki devletBenim burda devlet bile yapmıyo detay cok kötü ya
Vallah ben kullanıyorumOff gun icinde don degistirmekten helak oldumevdeyken gunluk ped de kullanmak istemiyorum… ama uygulamada okumustum bu akintilarin sebebi enfeksiyondan korumak icinmis vajinayi
![]()
Olmadı özel napcanVallah bende bulamıyorum ki devlet
perinatal lıfe kullanıyorumKızlar multivitamin kullanıyor musunuz?
Elenatal 2 kullanıyorum canımKızlar multivitamin kullanıyor musunuz?
İzmir şehir hastanesinde, bugün detaylı ultrason a girdim. Çok şükür herşey yolundayaklaşık yarım saat sürdü çok çok keyifliydi, ben 20. Haftada gitmiş oldum, darısı güzel haberlerle gidecek arkadaşlara
![]()