2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Dimiii bende cok severim ama gebelik şekerik olduğu için yiyemiyorum ne guzelde kilo aldırıyo o kızımdada yiyemedim ama genede 4 kiloyla doğurdum
Gecmıs olsun canım da muzun şekerine gelene kadar baska sekerlı seyler de tuketıyorz normalde, tabı ekstra bı durum varsa dıkkat etmek lazım.

Reactions: Jou
Kızlar keten tohumunun hamilelikte düzenli tüketimi önerilmiyor. Doktorunuza danışın bu durumu, bazı araştırmalarda fetüs üzerinde olumsuz etkileri olduğu gözlemlenmiş
Benım doktorum keten tohumu yagını önerdi bı tatlı kasıgı yogurduna karıstırıp yıyebılırsın demıstı. Internette her konuda bı yorum var dogrusu da var hatalısı da. en dogrusu doktorunuzun onerısı.

Gecmıs olsun canım da muzun şekerine gelene kadar baska sekerlı seyler de tuketıyorz normalde, tabı ekstra bı durum varsa dıkkat etmek lazım.
Herseyde şeker var tabikiii ama tatli hamur işi ön planda şekerinden ziyade bebeğine riskli oyüzden dikkat etmek lazım

Son düzenleme:
Vardı canım aynı durumdayım tansiyonum çok iyi hiç bir sıkintı yaşamadım vucut boyle kabulleniyor nedensiz doktorum şekerli şeyler tüketmekilonada dikkat edersin dedi

Kızlaarr ben de çok korkuyorum gebelik şekerinden normalde insülin direncim olduğu için hamilelikten önce kontrol altına almıştım ama 5 aydır salmanın sonucu umarım kötü olmaaz, haftaya görücez şeker yüklemesinden sonra

Tavsiyem (tabi doktorunuza danışın ama) meyve veya şekerli herhangi bir şey yiyeceğiniz zaman kan şekerini dengeleyecek bir eşlikçi ile yemeniz. Badem olur süt olur. Öğünlerde veya çok açlık hissederken yani şeker düşmüşken ağzınıza atacağınız ilk lokma karbonhidrat olmasın. Ben yaptım mı tabi ki hayır ama buna dikkat etmeye başlıcam, çok yakında hissediyorum

Dikkat et kuzum ben korkuyorum seker çok tehlikeli birsey meyvede hic yemiyorumm maaleseff çocuğumuz için hem yesem neolcak anında iştahimı acıyor benim hic yemeyeyim daha iyi sıkildim tabiiki oğlanda çok canım tatlı istiyor kizımda cok rahattim hiç canim istemezdi zorlaniyormuyum evett aşırı zorlanıyorum

Herseyde şeker var tabikiii ama tatli hamur işi ön planda şekerinden ziyade bebeğine riskli oyüzden dikkat etmek lazım
ben de onu dedım ya canım. muzun sekerıne gelene kadar pastane işlerinden,Rafine sekerden uzak durmak lazım. Ben seker yuklemesını yaptımayı dusunmuyorum.konustugum kımse de Doktorum da onermıyor

YAnii aynenn ama muzda sekerli meyvede yapıyor çünkü
Yanı cok sınırdaysa seker varsa yapar heralde, onu doktor kontrolunde yapmak lazım yeme dıyosa yememelı. Onun harıcınde meyve tuketmek iyidir bıde organıkse. Tabı herseyı asırı tuketmek sıkıntı, ama ben hıcbısryı zaten asırı tuketenılen bı ınsan olmadıgım ıcın en fazla bıtane yerım. Zaten mıde yanmasından cogu zaman herseyı yıyemıyırun

Anladım canım bilmiyorum meyve cabuk etki ediyormuş çıkarıyormuş bellide olmuyormuş organik alıyorum bende genelde farketmiyor allah yardımcımız olsun benimki sınırın bi altı ama iştee

Anladım canım bilmiyorum meyve cabuk etki ediyormuş çıkarıyormuş bellide olmuyormuş organik alıyorum bende genelde farketmiyor allah yardımcımız olsun benimki sınırın bi altı ama iştee
Amın canım ınsAllah saglıkla bu surecı hepımızı bebişlerimizle atlatırız

Dediğim yöntemi uygulayabilirsin canım şekern ani yükseldiği için iştahın açılıyor, ani yükselmemesi için yoğurtla sütle birlikte yemen lazım diyetlerde de bu yöntem uygulanır meyvesiz olmaz bir dahaki randevuda doktora bir sor bence, kendini zorlamana gerek yok, canımızın bir şeyler çekmesi çok normall

ben de onu dedım ya canım. muzun sekerıne gelene kadar pastane işlerinden,Rafine sekerden uzak durmak lazım. Ben seker yuklemesını yaptımayı dusunmuyorum.konustugum kımse de Doktorum da onermıyor
Tabii ki senin kararın canım, doktorun ve sen nasıl uygun görüyorsanız. Ama gebelik şekerinin olması çok tehlikeli, Allah korusun gebelik zehirlenmesine kadar gidebiliyor. Sende olup olmadığını bilmeden nasıl ilerleyeceksin sakın yanlış anlama yargılamak için söylemiyorum senin gibi düşünen çok arkadaşım var. Ama ben de çok yakınımda gördüm bunu doktorunun tavsiye etmemesi üzerine yönlendirildi yaptırmadı ve erken doğumla sonuçlandı. Bana da çok söylendi yaptırma diye ama bilimsel olarak hiçbir zararı kanıtlanmamış bir testi yaptırmayarak neden kendimi ve bebeğimi riske atayım diye düşündüm hep. Herkesin kendi yolu tabii ki

Ay bu bebek odaları ne kadar pahalanmış dolap yatak şifonyer 50-60 binden bahsediyorlar biraz araştırayım dedimde dolaplar 40 bin sadece sizler aldınız mı ne yaptınız kızlar

Onlarıda tüketiyorum amaann meyve lazim değil bana pek aram yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…