2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Birde kızlar demir depom düşük çıkmış benim ilaç kullandım bir süre 1 haftadır falan ara vermiştim sevmiyorum kapsül almayı hangi yiyecekle yükseltebilirim bunu pekmez kuru üzüm falan biliyorum

Birde kızlar demir depom düşük çıkmış benim ilaç kullandım bir süre 1 haftadır falan ara vermiştim sevmiyorum kapsül almayı hangi yiyecekle yükseltebilirim bunu pekmez kuru üzüm falan biliyorum
Açkarna olan ilaçtan mı bende kullanıyorum bitti gene doktoruma diyecem bittiğini kapsül genede daha iyi besinlerden bile alamayabilirsin belki ben almıyorum mesela kızımda b12im çok düşüktü vitaminlerle yüksek besinlerle tükettim hic işe yaramadı kizımda bile benle hayli hayli düşük çıktı dogurdugumda busefer kızım iğne vuruldu baya oyüzden hernekadar sevemesende olsun sen gene al kapsülü

Tamam kuzum teşekkür ederim

Reactions: Jou
Kizlar selam size karnimda sertlik toplanma oluyor demistim ya doktoruma normal biseymi diye yazdim normal değil yakin bi merkezde gorun dedi bende apar topar hastaneye gittim rahim agzi uzunlugum cok iyimis rahim kapali suyu iyi kalp atisi guzel dedi benim icim rahat etmedi nst ye girmek istedim girdim ondada sanci cikmadi yani hersey yolundaymis bebegin benim pozisyonuma bagli olarak bi tarafa toplanabilir dedi oyle iste valla cok korktum doktor gorun normal degil dediğinde

Ay canım mesajini korkarak okudum bendede aynı sorun var karnımın bazen hepsi sert oluyor bazen de bir noktada toplanıyor taş gibi

Çok şükür bişey çıkmamış, içiniz rahatlamıştır sizin de

Ben kendi adima Alman doktorlarin rahatligina bayiliyorum ya. Ne desem, ne sorsam normal normal her sey super, harika diyor kadin tek toparlayamadigimiz sey demir eksikligim onun icin de enjeksiyon verip merak etme 5 hafta sonra her sey iyi olacak diyo. valla onun sayesinde bana da bi rehavet geliyo her seferinde. Doktorun burda normal degil demesi sizi cok endiselendirmis ki haklisiniz. Ona gore konusmasi ve soylemesi gerek diye dusunuyorum. Sonucta hamile bi kadin var karsinda zaten gik desen evhamlanacak bilmiyo musun… cok kiziyorum bu doktorlara bazen bosuna stres yaratiyolar neyse konudan bagimsiz cok sukur ki her sey yolundaymiss cok sevindim icini her daim ferah tutmaya calis

Yaa bizim bebeklerimiz ikiz. Birinin adını Melih düşünüyoruz, görünce tekrar sevdim ismi

Annem zamanında kardeşime istemiş babannem izin vermemiş sözüm vardı ilk oğlumun adı belliydi 2.olunca sözümü tutayım dedim ama benimde içime sindi belki 2.ismi eklemem eşim iyi bir alternatif sunmazsa sağlıcakla gelsinler 2.ismi ne olacak karar verdiniz mi

Ay canım mesajini korkarak okudum bendede aynı sorun var karnımın bazen hepsi sert oluyor bazen de bir noktada toplanıyor taş gibi
Doktor elle bakti sertligine bana sert gelen sey ona sert gelmedi normap hamile karni dedi ama toplanma o anda yoktu o yüzden onu gosteremedm ama baya bildigin tas kesiliyordu benim

Aynen yani bi risk varsada daha ilimli bi sekilde sole cok teşekkür ederim bu arada

Bir iki yemek kaşığı pekmezin içine limon damlat sabah aç karna iç en çok yükselten bu canim

Ne güzel düşünmüşsünüz annenize jest olacak
Ben de çift isim konusunda kararsızım.
Ama eşim Ömer Melih, Ali Mahir yakışıyorlar birbirlerine demişti. Ya bu şekliyle ya da direk Melih, Mahir olarak koyacagız inşallah. Şuan için konuştuğumuz isimler arasında en agır basanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…