- 15 Kasım 2023
- 1.782
- 2.501
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #9.281
Herhangi bir ilaca erişme şansım yok pazartesiye kadar canım teşekkür ederim amaMide şurubu icebilirsin canim
Ben doktora dedim kasilma degilse ne bu diye bebek pozisyonuna bagli dedi birde biyerde duydum anne cok stres yaparsa bebek toplanirmisBenim daha çok Bebek toplanınca öyle oluyor
Rabbim sağlıklı hayırlı haberler aldırsınbize de haber edin güzel sonuçlarınızı ben inanıyorum sorun çıkmayacak
Canım inşallah inşallah
Kızlar ben telefondan müzik açıp karnıma yanaştırdığımda ( klasik müzik ) benim çocuğum vuruyor dönüyor korkudan mı yapıyor acaba sanki kaçıcak delik arıyor sizde oluyor mu? Rahatsız mı oluyor acaba
Canım kesinlikle ilaç yoksa tam yeşil olan elma gerçekten iyi geliyor. Sarımtrak olan değil amaHerhangi bir ilaca erişme şansım yok pazartesiye kadar canım teşekkür ederim ama
Bundan sonra mutlaka evde bulundurucambunu ben de yapıyorum gerçekten sesin geldiği yere vuruyor. Bazen hareketini hissetmek için bile yapıyorum. Hep aynı müziği açıyorum bi de. Doğunca o müziği duyduklarında sankinleşirmiş bebekler öyle duymuştum
Canım kesinlikle ilaç yoksa tam yeşil olan elma gerçekten iyi geliyor. Sarımtrak olan değil ama
Doğru söylüyorsunuz galibaBelki ses fazla geliyodurduyabileceginiz kadar acin sizin duydugunuz her seyi o da duyabiliyor nasilsa, karniniza yaklastirmaya gerek yok
Yaaa şükür olsun varlıklarına allah isteğen herkese nasip etsinHahahahaha ay boşluğuma geldibu haftalarda sese tepki vermeye başlıyorlar belki de hoşuna gidiyordur ama en güzeli karnımıza dokunduğumuzda elimizi hissetmeleri değil mii
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah giydirmeyi de nasip etsin
Amin İnşallahhhHayırlı uğurlu olsun canım Allah giydirmeyi de nasip etsin
Güle güle kullan canım bugün bende e bebek indirimleri yüzünden battım
Yaaa sen neler aldınnnnGüle güle kullan canım bugün bende e bebek indirimleri yüzünden battım
Tekstil ürünlerinde indirim olunca yenidoğan 3 6 aylık setlerden ikişer tane aldım çorap aldım müslin örtü yarım kundak puset örtüsü düz kafa yastığı chicco bakım seti tarak burun aspiratörü banyo termometresi philips avent emzik biberon sudo krem bide oioi nin silikon ürünlerinden pembe bi set aldım canım unuttuklarım olabilirYaaa sen neler aldınnnn
Güzel şeyler almışsınız sizde Allahım aldığımız eşyaları kullanmayı nasip etsin İnşallahTekstil ürünlerinde indirim olunca yenidoğan 3 6 aylık setlerden ikişer tane aldım çorap aldım müslin örtü yarım kundak puset örtüsü düz kafa yastığı chicco bakım seti tarak burun aspiratörü banyo termometresi philips avent emzik biberon sudo krem bide oioi nin silikon ürünlerinden pembe bi set aldım canım unuttuklarım olabilir
Galiba bende battımGüle güle kullan canım bugün bende e bebek indirimleri yüzünden battım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?