2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
bunu ben de yapıyorum gerçekten sesin geldiği yere vuruyor. Bazen hareketini hissetmek için bile yapıyorum. Hep aynı müziği açıyorum bi de. Doğunca o müziği duyduklarında sankinleşirmiş bebekler öyle duymuştum
Herhangi bir ilaca erişme şansım yok pazartesiye kadar canım teşekkür ederim ama
Canım kesinlikle ilaç yoksa tam yeşil olan elma gerçekten iyi geliyor. Sarımtrak olan değil ama

Bundan sonra mutlaka evde bulundurucam sağol canım

Merhaba
Evett bendede ara ara oluyor bazen kafam kopucak gibi oluyor.
Birde bu aralar ne kadar uyusumda çok uykum oluyor.

Belki ses fazla geliyodur duyabileceginiz kadar acin sizin duydugunuz her seyi o da duyabiliyor nasilsa, karniniza yaklastirmaya gerek yok
Doğru söylüyorsunuz galiba

Hahahahaha ay boşluğuma geldi bu haftalarda sese tepki vermeye başlıyorlar belki de hoşuna gidiyordur ama en güzeli karnımıza dokunduğumuzda elimizi hissetmeleri değil mii
Yaaa şükür olsun varlıklarına allah isteğen herkese nasip etsin

Yaaa sen neler aldınnnn
Tekstil ürünlerinde indirim olunca yenidoğan 3 6 aylık setlerden ikişer tane aldım çorap aldım müslin örtü yarım kundak puset örtüsü düz kafa yastığı chicco bakım seti tarak burun aspiratörü banyo termometresi philips avent emzik biberon sudo krem bide oioi nin silikon ürünlerinden pembe bi set aldım canım unuttuklarım olabilir

Güzel şeyler almışsınız sizde Allahım aldığımız eşyaları kullanmayı nasip etsin İnşallah

Kızlar aldıklarınizi sağlıcakla giysin inşallah bebisleriniz. Ya sizi görünce çok hevesleniyorum sonra daha erken mi acaba diyorum. Ama yavaş yavaş birseylerden almaya başlamak lazım. Benim 3. Bebis olunca büyük parçalar var. Beşik oto koltuğu poşet yurutec mama sandalyesi bebek arabası. Sut sagma makinesi vb. Tekstil ürünleri yok sadece.
Bi de kızlar instagramda isimli hastane çıkışları var yaptıran oldu mu hangi site güvenli acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…