- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #9.261
Bende baktiricam canım 4 gün sonra kontrolüm varBende bisey cikmadi doktor baktir diyince bende korktum baktirdim baktirmakda fayda var istersen doktorunla bi gorus
Benim daha çok Bebek toplanınca öyle oluyorDoktor elle bakti sertligine bana sert gelen sey ona sert gelmedi normap hamile karni dedi ama toplanma o anda yoktu o yüzden onu gosteremedm ama baya bildigin tas kesiliyordu benim
tamam deneyeceğim bunudaVallahaa benim kurtarıcımm kuzum hemde soğuk iç benim hep yanarr yandımı hemen içerim geçer
çok sağ ol canım yapacağımBir iki yemek kaşığı pekmezin içine limon damlat sabah aç karna iç en çok yükselten bu canim
Belki ses fazla geliyodurKızlar ben telefondan müzik açıp karnıma yanaştırdığımda ( klasik müzik ) benim çocuğum vuruyor dönüyor korkudan mı yapıyor acaba sanki kaçıcak delik arıyor sizde oluyor mu? Rahatsız mı oluyor acaba
Hahahahaha ay boşluğuma geldiKızlar ben telefondan müzik açıp karnıma yanaştırdığımda ( klasik müzik ) benim çocuğum vuruyor dönüyor korkudan mı yapıyor acaba sanki kaçıcak delik arıyor sizde oluyor mu? Rahatsız mı oluyor acaba
Ya benimki hareket halindeyken elimi koyunca duruyoHahahahaha ay boşluğuma geldibu haftalarda sese tepki vermeye başlıyorlar belki de hoşuna gidiyordur ama en güzeli karnımıza dokunduğumuzda elimizi hissetmeleri değil mii
Hahahaha biraz daha büyüsün elini ittirmete başlarr annesiiiYa benimki hareket halindeyken elimi koyunca duruyohafif hafif bastiriyorum tik yok cani ne zaman isterse o zaman hareket ediyo babasi kilikli…
Rabbim sağlıklı hayırlı haberler aldırsınBurun kemiği var, ense kalınlığı normal. Hatta detaylı ultrasonda herşey normal ama değerler riskli çıktı.
Amniyosentez yaptırdım sonuç bekliyorum.
Dua edin aklınıza geldikçe.
Ben sefo imparator diye bi şarkı açtım geçen gün çalışırken , birden vurmaya başladıKızlar ben telefondan müzik açıp karnıma yanaştırdığımda ( klasik müzik ) benim çocuğum vuruyor dönüyor korkudan mı yapıyor acaba sanki kaçıcak delik arıyor sizde oluyor mu? Rahatsız mı oluyor acaba
Benimde oluyor çok fazla acemim, oy benim kızımın saçları mı çıkıyormuş diye seviyorum karnımıKızlar mide yanmasından artık ağlamak üzereyim 3 gündür mahvoldumo günler 1. Trimesterda kalmamış mıydı?? acaba bebiş mi mideye baskı yapmaya başladı yoksa yediklerimden mi oluyor offf ya hiç geçmezse diye korkuyorum
Ben şu giyilebilir kundaklardan aldım bir tane canım. Kundak yapacağım nasipse. Göğüs ucu için lansinoh aldım ama incia duymuştum iyi olduğunuMerhaba herkes iyidir insallah, bir sorum var yenidogan donemi ve sonrasinda kundak mi yoksa uyku tulumu mu tercih etmeliyiz? Bir de bugun incia diye bir kremi gordum sosyal medyada meme ucu yara olmamasi icin incia isimli bir kremi 35.haftadan itibaren gunde bir kez kullanmaya başlamış bir bayan, 38.haftadan itibaren de gunde 2 kez surmus ve cok faydasini gordum demis sizlerle paylasmak istedim
Bence dua açın ilahi falan ben oglumda hep ilahi kuran sesi dinlettim çok huzurlu uykusu güzel bir bebeklik geçirdik duanın gücü var şimdide çok olmasa da arada yapiyorumKızlar ben telefondan müzik açıp karnıma yanaştırdığımda ( klasik müzik ) benim çocuğum vuruyor dönüyor korkudan mı yapıyor acaba sanki kaçıcak delik arıyor sizde oluyor mu? Rahatsız mı oluyor acaba
Mide şurubu icebilirsin canimKızlar mide yanmasından artık ağlamak üzereyim 3 gündür mahvoldumo günler 1. Trimesterda kalmamış mıydı?? acaba bebiş mi mideye baskı yapmaya başladı yoksa yediklerimden mi oluyor offf ya hiç geçmezse diye korkuyorum
Kulaklık takın teli uzak tutun kulaklığı karnınıza koyunBen sefo imparator diye bi şarkı açtım geçen gün çalışırken , birden vurmaya başladıbilmiyorum tesadüf mü ama ağladım telefondan müzik açıp karına yaklaştırmak pek iyi değil diye okumuştum bu arada canım ama bildiğim bir şey var bu bızdıklar çok akıllı maşallah
Tamam canim bakayim tesekkur ederim bir de siz emzirme danismanligi vs almayi dusunuyor musunuz , ve emzik konusunda ne yapmayı dusunuyorsunuz?Ben şu giyilebilir kundaklardan aldım bir tane canım. Kundak yapacağım nasipse. Göğüs ucu için lansinoh aldım ama incia duymuştum iyi olduğunu
Benim arkadaşımda 2 ay önce doğum yaptı o kremi kullandı baya memnun kalmıştıMerhaba herkes iyidir insallah, bir sorum var yenidogan donemi ve sonrasinda kundak mi yoksa uyku tulumu mu tercih etmeliyiz? Bir de bugun incia diye bir kremi gordum sosyal medyada meme ucu yara olmamasi icin incia isimli bir kremi 35.haftadan itibaren gunde bir kez kullanmaya başlamış bir bayan, 38.haftadan itibaren de gunde 2 kez surmus ve cok faydasini gordum demis sizlerle paylasmak istedim
Yaa yerim ben onların saçlarınıBenimde oluyor çok fazla acemim, oy benim kızımın saçları mı çıkıyormuş diye seviyorum karnımısoğuk süt iyi geliyor diye duymuştum denedin mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?