2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Bende tam dün sipariş verdim pink baby design diye bi sayfaya bakalm nasıl gelcek. Öyle çok araştırma fırsatm olmadı 2-3 sayfaya sordum o kadar

Günaydın kızlar haftosunu yazamadım yoğunluktan. Cuma günü detaylı ultrasonumuz vardı 20+5'te gitmiş olduk. 25 cm 390 gr çıktı bebişim. Çok şükür her şey normal. Sadece yüzünü göstermedi plasenta'nın arkasına saklanmış fotoğraf alamadık. Sonrasında da baya bi alışveriş yaptım. Kıyafetleri yıkamak için siveno marka deterjanı öneriyolardı aldım ama bakalım nasıl olacak daha önce kullanan var mı?

Günaydınn
Çok güzel bir haber bu sırada doğumu beklemek kaldı Allahın izniyle artık
Benimde yarın akşam detaylı ultrasyonum var kızım genelde uyuyor İnşallah akşam uyanık olur

Kızlar günaydın
Birşey sorucam size ya gece sağımdan soluma dönerken kendimi zorladım mı naptım bilmiyorum dönerken karnımın içine sancı girdi resmen birşey olmamıştır dimi.

Günaydınn
Benimde yarın akşam detaylı ultrasyonum var kızım genelde uyuyor İnşallah akşam uyanık olur
Çok teşekkür ederim inşallah herkesin sonucu böyle olur :) Benim Plesanta ön duvara konumlanmış. Yüzünü onun arkasına sakladı sürekli. 3 hafta sonra fln tekrar gidicem sırf görebilmek için.

Kızlar günaydın
Birşey sorucam size ya gece sağımdan soluma dönerken kendimi zorladım mı naptım bilmiyorum dönerken karnımın içine sancı girdi resmen birşey olmamıştır dimi.
Bana da çok oluyo canım bence hiçbi şey olmamıştır rahim büyüdüğü için böyle ani hareketlerde sancı oluyo

Kızlar günaydın
Oluyor bazen öyle benimde arada oluyor kramp gibi birşey giriyor geçiyor canim

Günaydınn
Allah'ın izniyle Haziran başı itibariyle herkes tek tek yazacak doğum mu başladı acaba kizlar diye yengem bu sabah doğuma gitti sezeryanli kendi korkumdan mi yoksa heyecandan mi bir duygusallık bastı

Çok teşekkür ederim inşallah herkesin sonucu böyle olur :) Benim Plesanta ön duvara konumlanmış. Yüzünü onun arkasına sakladı sürekli. 3 hafta sonra fln tekrar gidicem sırf görebilmek için.
Bana da çok oluyo canım bence hiçbi şey olmamıştır rahim büyüdüğü için böyle ani hareketlerde sancı oluyo
İnsan merak ediyor dimi ya her yerini
İnşallah ya dedim acaba töbe yarabbim çocuk plesantan mı koptu

Oluyor bazen öyle benimde arada oluyor kramp gibi birşey giriyor geçiyor canim
Allah'ın izniyle Haziran başı itibariyle herkes tek tek yazacak doğum mu başladı acaba kizlar diye yengem bu sabah doğuma gitti sezeryanli kendi korkumdan mi yoksa heyecandan mi bir duygusallık bastı
Evet benimde öyle oldu.
Duygusallıktan canım hormonlar tavan bizim şuan bende en ufak duygusal şeye saatlerce ağlayabilirim.

günaydıııın :) bende siveno uni baby ve green clean arasındayım :)) üçünden birini alacağım inşallah

Kızlar günaydın
yok kuzum olmamıştır Allah'ın izniyle yaa kendini korkutma öyle, anlık ağrılar oluyor zaten arada

Evet benimde öyle oldu.
Duygusallıktan canım hormonlar tavan bizim şuan bende en ufak duygusal şeye saatlerce ağlayabilirim.
Bu beni çok yoruyor ya dünden beri canım vok sıkkın en ufak birşey olunca moralim tepe taklak oluyir sonra toparlayamiyorum kendimi hiç mutlu hissetmiyorum kendimi canım aşırı sıkkın dün birşey oldu eşimle ona canım çok sıkıldı aslında üzerinde durulacak birşey değil ama geldi bana gelenler nasıl cikcam bu durumdan bilmiyorum

Bir süre sonra kendiliğinden geçiyor canım.
Bendede mesela eşime dedim battaniyeleri katlar mısın hayır dedi sırf hayır dedi diye hüngür hüngür ağladım
Sende üzerinde durulcak bir konu değilse kendini üzme mutlu olmanın yoluna bak canım.

hanımlar selam bayadır buralara cok gıremıyordum, gecen hafta detaylı ultrasonumuz vardı cok sukur hersey ıyı ve yolundaymıs saglıkla gelsın mınıklerımız 21. haftada yapılmıs oldu detaylımız siz napıyorsunuz bıraz baktım alısverısler baslamıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…