- 29 Mayıs 2023
- 662
- 346
- 18
- 25
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #9.321
Benim de bazen çok sert bazen çok yumuşak oluyo göbeğim. Yumuşak olduğunda elimle baya yokluyorum nerde diye. Sıkıntı yapma bence çok normal bi durumKızlar merhaba günaydın benim karnımda nedense dünden beri arada bir sertleşmeler oluyor daha önce böyle değildi yani bilmiyorum yarın değil öbür gün randevum var ben de ister istemez stres yaptım yani böyle küçük kanım da sertleşme oluyor yani daha doğrusu sanki bebek oldu toplanıyor gibi oluyor aramızda benim gibi olan var mı
Hayırlı olsun canım güle güle kullanınnn :)
Sagol canımmHayırlı olsun canım güle güle kullanınnn :)
Bu arada biberon ne alacaksınız. Buna bir türlü karar veremedim yaa
Bayıldım bayıldım bayımdımmmm
Ben bundan almayı düşünüyorum canım burada önerilenlerden biriEki Görüntüle 3385785
Bu marka nasıl mesela bilen var mı?
Yaaa tesekkür ederiz canımmBayıldım bayıldım bayımdımmmmgüzel günlerde kullanın
Gaz veya kabızlık problemin var mı? Ben genelde karnım şişse çok rahatsız oluyorum onun dışında bebek 1 kiloya yaklaştı bir yerde toplandığında gerçekten ağırlık baskı ve sertlik oluyor bence çok normal canım sen kaçıncı haftadaydınKızlar merhaba günaydın benim karnımda nedense dünden beri arada bir sertleşmeler oluyor daha önce böyle değildi yani bilmiyorum yarın değil öbür gün randevum var ben de ister istemez stres yaptım yani böyle küçük kanım da sertleşme oluyor yani daha doğrusu sanki bebek oldu toplanıyor gibi oluyor aramızda benim gibi olan var mı
Ben de bundan aldım biri övmüstü burdan, bi tane aldım henüz duruma göre alırım dahaEki Görüntüle 3385785
Bu marka nasıl mesela bilen var mı?
Yalnız değilsin canımGaliba bende battım4500 net verdm kıyafete sadece
Teşekkür ederim canımBenim de bazen çok sert bazen çok yumuşak oluyo göbeğim. Yumuşak olduğunda elimle baya yokluyorum nerde diye. Sıkıntı yapma bence çok normal bi durum
Ayy rabbim o gunleri gostersin hepimize sagliklaAllah'ın izniyle Haziran başı itibariyle herkes tek tek yazacak doğum mu başladı acaba kizlar diye yengem bu sabah doğuma gitti sezeryanli kendi korkumdan mi yoksa heyecandan mi bir duygusallık bastı
hoşgeldiiiin iyi olmanıza çok sevindim :))hanımlar selam bayadır buralara cok gıremıyordum, gecen hafta detaylı ultrasonumuz vardı cok sukur hersey ıyı ve yolundaymıs saglıkla gelsın mınıklerımız 21. haftada yapılmıs oldu detaylımız siz napıyorsunuz bıraz baktım alısverısler baslamıs
ayy öyle mii güzel mi kokuyor :))) merak ettim bak şimdiUni baby aldım ben kokusuna ayrı bir zaafım vardı hep çok güzel kokuyor yumuşatıcısı
onun yerine sıvı öneriyorlar erimeme vs durumu için ama canım kullanan kızlar belki vardırKizlar bebekler icin duru granul sabun uygun olur mu sizce
Ben de oyleyim canim. Bazi gunler oyle bi duygusallik, melankoli cokuyor ki her seye agliyorum. Artik boyle sanirim alismamiz lazimBu beni çok yoruyor ya dünden beri canım vok sıkkın en ufak birşey olunca moralim tepe taklak oluyir sonra toparlayamiyorum kendimi hiç mutlu hissetmiyorum kendimi canım aşırı sıkkın dün birşey oldu eşimle ona canım çok sıkıldı aslında üzerinde durulacak birşey değil ama geldi bana gelenler nasıl cikcam bu durumdan bilmiyorum
toplanma sertleşme oluyor bazen benimde ama magnezyum kullandığımdan beri baya azaldı canımKızlar merhaba günaydın benim karnımda nedense dünden beri arada bir sertleşmeler oluyor daha önce böyle değildi yani bilmiyorum yarın değil öbür gün randevum var ben de ister istemez stres yaptım yani böyle küçük kanım da sertleşme oluyor yani daha doğrusu sanki bebek oldu toplanıyor gibi oluyor aramızda benim gibi olan var mı
bu odayı görmüştüm çok daa beğenmiştim :) sağlıkla kullanın inşallahhhh
Amin canımmbu odayı görmüştüm çok daa beğenmiştim :) sağlıkla kullanın inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?