- 19 Aralık 2021
- 2.198
- 2.732
- 83
- 32
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #9.341
Ağlama olmuyor ama melankoli hali oluyor hiç birşey yapmak istemiyorum böyle depresif normalde hiç böyle biri değilimBen de oyleyim canim. Bazi gunler oyle bi duygusallik, melankoli cokuyor ki her seye agliyorum. Artik boyle sanirim alismamiz lazimben canim sikkin olunca yuruyuse cikiyorum gidip tek basima bir seyler iciyorum iyi geliyor bana. Sana da tavsiye ederim
Birtane almis bulundum ileriki aylarda kullanirim artikhoşgeldiiiin iyi olmanıza çok sevindim :))
ayy öyle mii güzel mi kokuyor :))) merak ettim bak şimdi
onun yerine sıvı öneriyorlar erimeme vs durumu için ama canım kullanan kızlar belki vardır
Ne güzel düşünmüşsünüz annenize jest olacak
Ben de çift isim konusunda kararsızım.
Ama eşim Ömer Melih, Ali Mahir yakışıyorlar birbirlerine demişti. Ya bu şekliyle ya da direk Melih, Mahir olarak koyacagız inşallah. Şuan için konuştuğumuz isimler arasında en agır basanlar
Ne güzel düşünmüşsünüz annenize jest olacak
Ben de çift isim konusunda kararsızım.
Ama eşim Ömer Melih, Ali Mahir yakışıyorlar birbirlerine demişti. Ya bu şekliyle ya da direk Melih, Mahir olarak koyacagız inşallah. Şuan için konuştuğumuz isimler arasında en agır basanlar
Hiiç kullanmasan beyazlarınızı yıkarsın kuzum iyi yapmışsın indirimdeydi :) bende siveno alıcam sanırımBirtane almis bulundum ileriki aylarda kullanirim artikilk zamanlar icin sivi daha saglikli olabilir evet
Magnezyum kullanıyorum canım bende de yoktu ama dünden beri hafif karnımı sertleşti niye böyle oranın sızladığını hissediyorum bilmiyorum ki 2 gün sonra kontrolüm var sorarım doktora o zamantoplanma sertleşme oluyor bazen benimde ama magnezyum kullandığımdan beri baya azaldı canım
sor bakalım adaşım ama normaldir korkma, tekmeler başladı mı peki?Magnezyum kullanıyorum canım bende de yoktu ama dünden beri hafif karnımı sertleşti niye böyle oranın sızladığını hissediyorum bilmiyorum ki 2 gün sonra kontrolüm var sorarım doktora o zaman
Canım vallahi bizim bebek galiba çok uykucu bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum yani çok fazla kıpırdayan bir bebek değil sakin bir bebeksor bakalım adaşım ama normaldir korkma, tekmeler başladı mı peki?
Mesela iki gün önce çok fazla sert bir teknesini hissettim ama normalde de hareketsiz yani çok hareket eden bir bebek değilsor bakalım adaşım ama normaldir korkma, tekmeler başladı mı peki?
Canim 2 gun once bendede ayni sey vardi ya burda konustuk senle doktora gittim bisey cikmadi cok sukur ki hala oluyor bi tarafim sert oluyor dokunuyorum tas gibi doktor bana bebek pozisyonuyla alakali sertlesir dedi nst ye kadar girdim hic bisey cikmadi icini ferah tutKızlar merhaba günaydın benim karnımda nedense dünden beri arada bir sertleşmeler oluyor daha önce böyle değildi yani bilmiyorum yarın değil öbür gün randevum var ben de ister istemez stres yaptım yani böyle küçük kanım da sertleşme oluyor yani daha doğrusu sanki bebek oldu toplanıyor gibi oluyor aramızda benim gibi olan var mı
Benimkide çok uykucu bence fazla hareket etmiyorMesela iki gün önce çok fazla sert bir teknesini hissettim ama normalde de hareketsiz yani çok hareket eden bir bebek değil
Canım vallahi bizim bebek galiba çok uykucu bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum yani çok fazla kıpırdayan bir bebek değil sakin bir bebek
kimi bebek sakin oluyormuş canım , bir de şöyle bir şey var bu minikler kg aldıkça sertleşecek hissetmelerimiz sanırım :)Mesela iki gün önce çok fazla sert bir teknesini hissettim ama normalde de hareketsiz yani çok hareket eden bir bebek değil
Hareket olmasada sertleşmesi bile iyi kızMesela iki gün önce çok fazla sert bir teknesini hissettim ama normalde de hareketsiz yani çok hareket eden bir bebek değil
link verebilir misin canım :)Kızlar xl emzirme yastığı almıştım e bebekten çok rahat otururken bile kullanıyorum tavsiye ederim
Mesela ben 21+3 teyim ama bebeğimin hareketlerini hiç hissetmedim net olarak bir tekme atmadı ama tabi yer değiştirdiğini pıt pıt birşeylerin vurduğunu anlıyor gibiyim. Çünkü kızım sürekli uyuyor ya 1 ay önce gittim gündüz saatlerinde 11 gibi uyuyordu. Cumartesi kontrolüm vardı kızım yine uyuyorduBenimkide çok uykucu bence fazla hareket etmiyordün bi bebek şarkısı açtım karnıma yaklaştırdım ona tepki verdi
Ayy hayırlı olsun güle güle kullansın bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?