2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ağlama olmuyor ama melankoli hali oluyor hiç birşey yapmak istemiyorum böyle depresif normalde hiç böyle biri değilim bende birazdan yürüyüşe çıkayım diyordum canım sagolsin

hoşgeldiiiin iyi olmanıza çok sevindim :))

ayy öyle mii güzel mi kokuyor :))) merak ettim bak şimdi

onun yerine sıvı öneriyorlar erimeme vs durumu için ama canım kullanan kızlar belki vardır
Birtane almis bulundum ileriki aylarda kullanirim artik ilk zamanlar icin sivi daha saglikli olabilir evet

Bende kararsızım oğlumun adı Bulut aslan bulutu kimse kullanmıyor oğlum bile bilmiyor o adını kullanmayacağımız birşeyi koyma taraftarı değilim eşimde büyüyünce kendi karar verir diyor. Melihi annem için koyacağım için eşime dedim 2.ismide sen koy kız bekliyorduk erkek olması süpriz olunca hiç seçeneğimiz yoktu onu bekliyorum

İsimleriyle yaşasın paşalar sağlıcakla gelsinler

toplanma sertleşme oluyor bazen benimde ama magnezyum kullandığımdan beri baya azaldı canım
Magnezyum kullanıyorum canım bende de yoktu ama dünden beri hafif karnımı sertleşti niye böyle oranın sızladığını hissediyorum bilmiyorum ki 2 gün sonra kontrolüm var sorarım doktora o zaman

Magnezyum kullanıyorum canım bende de yoktu ama dünden beri hafif karnımı sertleşti niye böyle oranın sızladığını hissediyorum bilmiyorum ki 2 gün sonra kontrolüm var sorarım doktora o zaman
sor bakalım adaşım ama normaldir korkma, tekmeler başladı mı peki?

Canim 2 gun once bendede ayni sey vardi ya burda konustuk senle doktora gittim bisey cikmadi cok sukur ki hala oluyor bi tarafim sert oluyor dokunuyorum tas gibi doktor bana bebek pozisyonuyla alakali sertlesir dedi nst ye kadar girdim hic bisey cikmadi icini ferah tut
Birde bebek hareketlerini cok hissetmiyrm demissin sirt ustu yatmayi denedinmi benim suan sadece sessiz biyerde sirt ustu yatinca hissediyrm vuruyor ozaman hatta bikere disarsan bile gordum ama yan yatinca hissetmiyrm bende 20+5 suan benim tatli biseyler ye sessiz bir odaya gec bacaklarini uzatarak sirt ustu yat elini karnina koy sabirla bekle sonuc alacagini dusunuyrm

Canım vallahi bizim bebek galiba çok uykucu bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum yani çok fazla kıpırdayan bir bebek değil sakin bir bebek

Mesela iki gün önce çok fazla sert bir teknesini hissettim ama normalde de hareketsiz yani çok hareket eden bir bebek değil
kimi bebek sakin oluyormuş canım , bir de şöyle bir şey var bu minikler kg aldıkça sertleşecek hissetmelerimiz sanırım :)

Benimkide çok uykucu bence fazla hareket etmiyordün bi bebek şarkısı açtım karnıma yaklaştırdım ona tepki verdi
Mesela ben 21+3 teyim ama bebeğimin hareketlerini hiç hissetmedim net olarak bir tekme atmadı ama tabi yer değiştirdiğini pıt pıt birşeylerin vurduğunu anlıyor gibiyim. Çünkü kızım sürekli uyuyor ya 1 ay önce gittim gündüz saatlerinde 11 gibi uyuyordu. Cumartesi kontrolüm vardı kızım yine uyuyordu bir kere akşam gitmiştim o zaman çok hareketliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…