- 18 Mart 2023
- 2.302
- 1.450
- 63
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #9.381
Valla canım biz 21 haftalığız ben hiç hareketlerini hissetmesim hala sadece yer değiştiğini anlıyor gibiyim gelipte bir tekme atmadı yani.Yanı sabah kalktığımda krnım hiç ama hiç yok duz dıyebılırım. Ama aç olduğum şçin hareketlerini hissetitorum ama akşama kadar karnım şişiyor. Yatınca geriliyor bir yerde toplanıuor ama ben rahatlayınca oda rahatlıyor..Karnım benım içli ilk çocuğumda bi topp vardı sankı karnımda herkes derdi aenın neren dokuz aylık. Öok nefes darlığı yaşamıştım ama onunda o yönü var kızımda baya büyüktü karnım. Bakalım bında nasıl olavak. Kızlarda karın birazdaha yayvan büyük oluyor ama
Benim kızimda öyleydi yukardaydı sanki doğumu alttan değil boğazımdan çıkıcagını düşündü nefes darlığımda cok oldu bu oğlan beni öyle etmiyor çooğu aşağıda geçen ay hep yukardaydı simdi sağ sol dolanıyor hissediyorum arada geriliyo sertleşiyor uyuduğu zaman da bomboş bi göbeğim var sanıyorumYanı sabah kalktığımda krnım hiç ama hiç yok duz dıyebılırım. Ama aç olduğum şçin hareketlerini hissetitorum ama akşama kadar karnım şişiyor. Yatınca geriliyor bir yerde toplanıuor ama ben rahatlayınca oda rahatlıyor..Karnım benım içli ilk çocuğumda bi topp vardı sankı karnımda herkes derdi aenın neren dokuz aylık. Öok nefes darlığı yaşamıştım ama onunda o yönü var kızımda baya büyüktü karnım. Bakalım bında nasıl olavak. Kızlarda karın birazdaha yayvan büyük oluyor ama
Kız beni alıntılaa bakmasam anlamayacamBenım kızım da çok aşağıda şuan sezeryam dikiş yerimin orada resmen. Gebelik ilerledikçe zorlaşacak işim mesaneye baskı ettiği için zaten tuvaletle kardeş bağı kurdukama buna da şükür bu arada yarın detaylı randevum var dualınızı beklerım inşallah güzel haberlerle gelirizzz
Kafası aşagıda olması dahamı sıkıntılıkiiAminnn aminnvallaha öyle gittim sağlık ocağına kalp atışı dinleyecek bebişi arıyor dedim in in . İniyo yok iniyo yok . Azdaha in ayyy dedi çok aşada sen ne yapıyosun vc den çıkamazsın dedşm doğru iyi olsunda vc ile aşk yaşayayım ne yaparsın. Vallaha başı aşağıdaydı sn gitiiimde dinmüştü içim rahatladı
Oo ki,z bu 3 cü bebemiYa benım oğlumda aşağıdaydı 7. Ayımda doğum kanalına girmişti. Bundada olur dıye korkuyorum ben doğuma kadar ıstırahat etmiştim sürekli yatmıştım. Malım bunda öyle olır dıye korkuyorum. İkitame okula giden çocuğum var kosturmam var. En azından kendımı rahatlatoyorum piakolojik olarak senin anlayacağın
DOgru kuzum.herkesin bedeni farklı gelişiyor benimde ilk gebem düsük tehlikem vardı cok kanama geçirdim ama.bunda çok şükür çok normal olduBen kendi kendimi rahatlatıyorum herkesin hamilelik serüveni farklı herkesin bedeni farklı. Benım bebişler aşağıda turunuyor biraz o yüzden dier gebelikleirmde düşük tehlıkem oldu bunda olmadı çok şükür ama yine de bir diken üstündeyim. Ben birde evlt acısı yaşadım o yüzden benım tedirginliğim. Rabbim bizlerede ferahlık versinki bu dönemleri kolayca atlatalım
Aslında canım o kadar pek göbeğim yok ama yine de tabii ki göbek bölgesi'nde hafif yağlanmam vardı ama bilmiyorum ya aslında bazen hissediyorum bazen bir gün hiç hissetmiyorum bilmiyorumBide önceden göbeğin varsa eğer gec hisdebilirsin
4. Bebeğim. Ama bir tanesi melek olduOo ki,z bu 3 cü bebemi
DOgru kuzum.herkesin bedeni farklı gelişiyor benimde ilk gebem düsük tehlikem vardı cok kanama geçirdim ama.bunda çok şükür çok normal oldu
Allahın izniyle atlatıcaksınn
Masallahh kuzumm4. Bebeğim. Ama bir tanesi melek oldu
Doktoruna sordunmuAslında canım o kadar pek göbeğim yok ama yine de tabii ki göbek bölgesi'nde hafif yağlanmam vardı ama bilmiyorum ya aslında bazen hissediyorum bazen bir gün hiç hissetmiyorum bilmiyorum
Siveno baya iyi bende indirimde bakayim canimHiiç kullanmasan beyazlarınızı yıkarsın kuzum iyi yapmışsın indirimdeydi :) bende siveno alıcam sanırım
Yaaa minik ayaklarıyla tekme de atarmışBizim küçük sıpa en sonunda babasının eline bi tepki verdiyazik adamcagiz mutlu oldu birkac tekme yiyince bizim bebisin adi da Aras Leo olacak Allahin izniyle mesirmacunu
2 gün sonra randevum var sorucam mutlakaDoktoruna sordunmu
Cocuk krese baslayinca tribe girmesin kimse benim ismimi soyleyemiyo diye koydukYaaa minik ayaklarıyla tekme de atarmışçok tatlı iki isim deee ve birlikte çok güzel olmuş bence biz de ikinci ismi internasyonal düşünüyoruz aslında ikisi de hazır ama kesinleşince yazıcam
bende dün şampuanı ve çamaşır makinesi deterjanını aldım indirimden :) İnşallah sağlıkla kullanmak nasip olurSiveno baya iyi bende indirimde bakayim canim
14 Eylül canım
ekledim listeye kızlar :)Beni ekledimizmi20 eylul son adet tarihim
Kizim olucak rabbim nasip ederse ismi MELEK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?