- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #9.361
hayırlı olsun canım ekledim :)Bizim küçük sıpa en sonunda babasının eline bi tepki verdiyazik adamcagiz mutlu oldu birkac tekme yiyince bizim bebisin adi da Aras Leo olacak Allahin izniyle mesirmacunu
listeye eklememişiz seniBizimkide duru linda olacak
14 Eylül canımlisteye eklememişiz senison regl tarihi neydi? ekleyeyim :)
Beni ekledimizmilisteye eklememişiz senison regl tarihi neydi? ekleyeyim :)
Aslında baska bi begendigimizde vardı onun mayıs sonu diyince ben istemedim, ne ara hazırlayıp düzenleyip doguma gidicem benim amacım ortalık toplansın bi an önce sonra bu da icimize sinince bunda karar kıldıkAyy hayırlı olsun güle güle kullansın bebişinbiz de dün çilekte odayı seçtik. İki ayrı takımdan kombin yaptık. Ama teslim nisan sonu dediler. Size çok iyi vermişler termini
Teşekkür ederim canım deniycem bu dediğini kesinlikleCanim 2 gun once bendede ayni sey vardi ya burda konustuk senle doktora gittim bisey cikmadi cok sukur ki hala oluyor bi tarafim sert oluyor dokunuyorum tas gibi doktor bana bebek pozisyonuyla alakali sertlesir dedi nst ye kadar girdim hic bisey cikmadi icini ferah tut
Birde bebek hareketlerini cok hissetmiyrm demissin sirt ustu yatmayi denedinmi benim suan sadece sessiz biyerde sirt ustu yatinca hissediyrm vuruyor ozaman hatta bikere disarsan bile gordum ama yan yatinca hissetmiyrm bende 20+5 suan benim tatli biseyler ye sessiz bir odaya gec bacaklarini uzatarak sirt ustu yat elini karnina koy sabirla bekle sonuc alacagini dusunuyrm
Güzel canım bizimkide defne ilay olacakBiz de isime karar verdik gibiiAhsen Vera düşünüyoruz, ay nasıl sizcee
Vallah benim bidikta pek tepki vermiyor bakalım 2 gün sonra doktor var orda sorucamBenimkide çok uykucu bence fazla hareket etmiyordün bi bebek şarkısı açtım karnıma yaklaştırdım ona tepki verdi
Galiba öyle canımkimi bebek sakin oluyormuş canım , bir de şöyle bir şey var bu minikler kg aldıkça sertleşecek hissetmelerimiz sanırım :)
Haklısın canımHareket olmasada sertleşmesi bile iyi kız
Ay çok tatlı yaaGüzel canım bizimkide defne ilay olacakherkes ay iki ism mi falan diyor da size ne beeee
Banada haber ver mutlakaTeşekkür ederim canım deniycem bu dediğini kesinlikle
Veririm tabiBanada haber ver mutlaka
Bide önceden göbeğin varsa eğer gec hisdebilirsinHaklısın canım
Valla benım dort aylık hamıle karnı gbi göbeğim vardı. Şuan okadar karnım yok. Hamilelik çok deişik bir şey. Benım ılk üç ayım kötü geçti o uyüzden kılo almadım ama sonraki iki ayda +5 kg ile devam ediyoruz. Zatem kilom vardı herlde 90 la doğururum 72 ile hamile kaldımBide önceden göbeğin varsa eğer gec hisdebilirsin
Yanı karnın pek yok mu diyosun hareketini hissediyormuyum diyosunValla benım dort aylık hamıle karnı gbi göbeğim vardı. Şuan okadar karnım yok. Hamilelik çok deişik bir şey. Benım ılk üç ayım kötü geçti o uyüzden kılo almadım ama sonraki iki ayda +5 kg ile devam ediyoruz. Zatem kilom vardı herlde 90 la doğururum 72 ile hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?