- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #9.921
zaten tık tık atmak dışında çok bir şey yok 23den sonra biraz daha sertleşiyor :) gayet iyi bence bu hislerinAkşam deniyeyim bunu yoksa bu kız sürekli uyuyor.
Bende arkadaşlar gibi sağda hissediyorum karnımın altında tık tık atıyor gibi bide sanki yer değiştirdiğinide anlıyor gibiyim. Ama işte ben kuvvetli hareket bekliyorum çünkü şükür kilosu boyu iyi ve doktorda sağlıklı bir bebeğiniz var dedi detaylıda.
İçime su serptinnn teşekkür ederimmmmzaten tık tık atmak dışında çok bir şey yok 23den sonra biraz daha sertleşiyor :) gayet iyi bence bu hislerin
Canım benim herkesinki çok farklı sen denedinmiAy ben napim o zaman
Valla ben çikolata yiyiyorum uzanıyorum ama birşey hissetmiyorumCanım benim herkesinki çok farklı sen denedinmi
Bir buçuk aydır bekliyorum kız daha ne yakın olacakAmiinn kuzumm senin baya yakına kaldı vallahaa benimde anca salıya bos bulundu
Valla geçmek bilmiyor detaylı ultrason için günlerBir buçuk aydır bekliyorum kız daha ne yakın olacak
Ben de catlak yagi suruyorum canim bilmiyorumAaa kumaşı da yapmış olabilir bazı kumaşlar çok kaşındırıyorsen nerden aldınn? Ben şimdi çatlak yağımı sürüyorum hafif hafif ama göğüs ucu için özel bir nemlendiriciye başlamak istiyorum bazen çok hassas oluyor buradan alabilceğim bir marka var mı bildiğin sevdiğinn??
Benimki de vermedi… olmadi bir dahaki sefer sorarim. Ben tetanozu ne zaman oldum hiic hatirlamiyorumBenim hep sağ alttaydı şimdi baya dönüyor sol üstte de oluyorr her yerde olabilir canım bağırsak hareketleri genelde sesli olur ve ilk zamanlar sırt üstü yatarken belli ediyor kendini. Sessiz sakin bir ortamda dene, biraz göbüşünü mıncıkla uyansın minnoşbüyük ihtimalle göbek deliğinin altında olacak.
Tetanoz için eğer yaptıralı uzun zaman olduysa önemli diyorlar canım. Ben almanyadayım en erken 28. Haftada yapılıyor dedilerpinarindunyasi sana doktorun bilgi verdi mi bilmiyorum benimki vermemişti 25. Haftada gittim aile hekimi söyledi
Valla benim devlet. Hastanesi olduğu için bişey demediler 23. Hafta oluyor benimde canımValla geçmek bilmiyor detaylı ultrason için günlerTam 21.haftada gitmiş oluyorum galiba. Cuma gideceğim ben de. Tok ve tatlı yemiş olarak gelin dediler. En az 45 dk sürüyormuş. Var mı başka tavsiye
Hahahahaha yok yani geldi gününBir buçuk aydır bekliyorum kız daha ne yakın olacak
Istee doktor normal dedi sana iyi olmasa illaki cok ağrın olurduValla ben çikolata yiyiyorum uzanıyorum ama birşey hissetmiyorum
Benimki de sanki duvardan duvara vuruyo kendini…Benim kızım çok hareketli 23+0 dayız,hiç durmuyo yerinde.diger kızımda böyle değildi bu kızım aşırı hareketli hatta bı sorun mu var acaba diyorumsertlesmeyi falan çoktan hissediyordum artık dışarda bile belli oluyo hareketleri
Yaaaa cokmu sancı çiktı kuzumm insallahh iyi haberle çıkarsın ordan yaSelam kızlar bugün 24+0 olduk bebeğim iyi çok şükür ancak ıkı gundur sol boşluğum agrıyordu bugün böbrekten ultrasona çektirdim baskıdan ebatı buyumuş idrar testleri falan verdim nst ye gırdım ancak nst de sancı çıktı bugün hastanede yatıcam takıp ediliyor sancılarım halbuki boşluğum agrıyor bırazda kasığıma vuruyordu sancıymış aynı durumu yaşayan var mı kızlar benim tüp bebek
Bende öyle düşünüp kendimi rahatlatıyorum İnşallah hareketlerini net hissettiğim günler gelirIstee doktor normal dedi sana iyi olmasa illaki cok ağrın olurdu
Selam canımSelam kızlar bugün 24+0 olduk bebeğim iyi çok şükür ancak ıkı gundur sol boşluğum agrıyordu bugün böbrekten ultrasona çektirdim baskıdan ebatı buyumuş idrar testleri falan verdim nst ye gırdım ancak nst de sancı çıktı bugün hastanede yatıcam takıp ediliyor sancılarım halbuki boşluğum agrıyor bırazda kasığıma vuruyordu sancıymış aynı durumu yaşayan var mı kızlar benim tüp bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?