2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
zaten tık tık atmak dışında çok bir şey yok 23den sonra biraz daha sertleşiyor :) gayet iyi bence bu hislerin

Ben bu şekilde günlük almıştım kızlar bebişlerimizin ay ay fotoğraflarını koyup duygularımızı yazabileceğimiz bir albüm. Çok güzel bir hatıra olacağını düşünüyorum önerimdir :)

Eklentiler

• image.webp
    77,7 KB · Görüntüleme: 50
Ben de catlak yagi suruyorum canim bilmiyorum sutyeni de takko diye bir magazadan aldim

Benimki de vermedi… olmadi bir dahaki sefer sorarim. Ben tetanozu ne zaman oldum hiic hatirlamiyorum

Valla geçmek bilmiyor detaylı ultrason için günler Tam 21.haftada gitmiş oluyorum galiba. Cuma gideceğim ben de. Tok ve tatlı yemiş olarak gelin dediler. En az 45 dk sürüyormuş. Var mı başka tavsiye
Valla benim devlet. Hastanesi olduğu için bişey demediler 23. Hafta oluyor benimde canım

Benim kızım çok hareketli 23+0 dayız,hiç durmuyo yerinde.diger kızımda böyle değildi bu kızım aşırı hareketli hatta bı sorun mu var acaba diyorum sertlesmeyi falan çoktan hissediyordum artık dışarda bile belli oluyo hareketleri

Selam kızlar bugün 24+0 olduk bebeğim iyi çok şükür ancak ıkı gundur sol boşluğum agrıyordu bugün böbrekten ultrasona çektirdim baskıdan ebatı buyumuş idrar testleri falan verdim nst ye gırdım ancak nst de sancı çıktı bugün hastanede yatıcam takıp ediliyor sancılarım halbuki boşluğum agrıyor bırazda kasığıma vuruyordu sancıymış aynı durumu yaşayan var mı kızlar benim tüp bebek

Reactions: Jou
Yaaaa cokmu sancı çiktı kuzumm insallahh iyi haberle çıkarsın ordan ya
Suan beben kaç kilo boyu falan

Çok sancım yok 2 sınırının üstünde değil bebğim 690 gram 28 cm çok çok dayanılmaz agrılar çekmedim tabiki ama bir agrı hıssım vardı boşluğumda onun için gelmiştik aslında

Selam canım
İlk önce geçmiş olsun Allahın izniyle bebeklerimizi sağ sağlim kucaklarımıza alalım
Ben bu haftalarda yalancı sancıların olduğunu okumuştum acaba seninkiler öyle bir sancı olabilir mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…