2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Evet çok güçlü rabbim sana bağışlasın annesi benim de 5 kayıptan sonra kızım olucak Allah nasıp ederse endişeler hiç bitmiycrk onları kucağımıza alana kadar güzel haberlerini bekliyorum
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Burayı gün içinde okuyorum endişelerimiz hep aynı. Umarım hepimiz sağ salim vaktinde yavrularımızı alıp evimize gideriz

Merhaba arkadaslar, bebek bakimi konusunda nasil bir yol izlemeyi dusunuyorsunuz ben suan annemlere uzak oturuyorum benim gibi bebegine tek bakacak olan var mi illa yakinlarda birileri olmasi sart mi bilmiyorum , suan oturdugumuz evin kirasi uygun o tarafa gitsek ayda 15 bin civari kira artisimiz olacak tek maasla zor gecinebiliriz ama tek basina da bakabilir miyim bilemiyorum kafam karisik, herkese kolayliklar dilerim

Ben annemden baska bir ulkede yasiyorum ustelik hic akrabamiz bile yok mecbur bakicaz napicaz ilk 20-30 gun gelecekler ama sonra yalniziz esimle

Ben annemden baska bir ulkede yasiyorum ustelik hic akrabamiz bile yok mecbur bakicaz napicaz ilk 20-30 gun gelecekler ama sonra yalniziz esimle
Allah yardimcimiz olsun insallah. Benim esim de gec geliyor aksam 7 gibi evde oluyor ama annelerimiz bizlere genelde tek basina bakmis insallah altindan kalkabiliriz Allahin izni ile

Ben bebek hemşiresi tutacağım anlaştım bile 4 kez gelecek toplam şimdilik. Emzirmekten bakıma her şeyi öğretecek

Bir de kızlar 24+3 oldum bebek hareketlerine dün çok güzel hissetmeye başlamışken bugün nedense ne yapsam ne etsem hiç hareket yok sabahtan beri stres içindeyim gene
Hergün hissedemezsin hep kuzum benimde bigün bi hissettiğim olur bigün olmaz

Kizlar benimde bebiş cok aşağıda tekme atıyor kasıklarımda hissediyorum bu gece sürekli normal mi acaba öyle olan var mı bazen vajinaya baskı da yapıyor idrarım geliyor ama bişey yok

Reactions: Jou
Kızlar biraz geç biliyorum ama, beni de bu gruba katar mısınız?
Hoşgeldinnn ekliyorum canım listeye son adet tarihi de yazar mıısn :)
ben anne yanı olarak park yatak aldım hem de ileriye dönük işimi görür diye tecrübeli arkadaşlarımın önerileriyle :)

Kizlar benimde bebiş cok aşağıda tekme atıyor kasıklarımda hissediyorum bu gece sürekli normal mi acaba öyle olan var mı bazen vajinaya baskı da yapıyor idrarım geliyor ama bişey yok
Benimde oyle bugun kontrolum var sorucam sanada yazarım ve benim agrilarim hala gecmedi dunde sag böbrek lerim agriyirdu ve 3 gundur surekli cisim var gibi gidiyorum azicik yapiyrm ec den cikiyrm yine sanki yapmamisim gibi idrar testi yeni yapıldı 1 hafta oldu bisey yoktu baya soru sorucam yani normalde haftayaydi bugune aldim doktorda bikti benden ama 1 ay oldu doktorunla gorusmeyeli 5 haftada 1 cagiriyor benim doktor

Merhabaaa
Bende dün akşam baya gözlemledi bazen sol yanımda tekme atıyor gibi aşağıya bazen göbek ortasına ama bence normal ya çünkü bizim bebeklerin şuan kafası yukarda ayakları aşağıda diye biliyorum.

Benim de böyle, bazen aşağıya atıyor bazen de senin dediğin gibi sağa sola tamamen canı nasıl isterse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…