- 26 Aralık 2022
- 85
- 38
- 18
- 35
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #10.181
Insallah canım ya çok stres yaptım nie acmiyo elini dieCanım bu çok normal neden takıldın tam bu haftalarda parmaklarını emiyorlartesadüf olmuşturr denk gelmesi, merak etmeee
Tabi tabii 10 aydan sonra daha iyi olur aslinda tabi sen bilirsin canımBen açıkçası ayırmak istiyorum canım 6 ay sonra. Tabi ilk başta ona değil bana zor olacak ama o düzeni kurmak istiyorum. Başka bi modeli vardı chicco’nun 4 yaşa kadar kullanılanilen. Annem bir de istersen ilkokula yazdırınca ayırırsın o ne öyle dedi vazgeçtim
evdeki yemekleri getirmeye çalışıcam işe de ekmeği azaltıcam büyük ölçüde yoksa önünü alamıcam , birde yürüyüş yapmak lazımEğer öyle doyacağına inanıyorsan öyle yap canım ama sakın aç kalma, harekete çözüm bulmaya çalış dicem o da zor
ayy ne güzel yaa , denicem teşekkür ederim :)Akşam öğünlerine salata içine bir avuç haşlanmış bakliyat ekle canım benim, bak gör o zaman nasıl doyuyorsunyeşil mercimekli ve nohutlu salatalar aşırı aşırı güzel oluyor tadı ve çok tok tutuyor. Ben nerdeyse her öğlen çorba, akşamda bu şekilde salata yanında et balık tavuk vs neyse yiyorum. 2.5 kilo aldım sadece.
evet maalesef öyle , anlık tokluk veriyor ekmek sadeceBende evdeyim hareketsizim zaten doymamanın sebebi şekerli seyler tüketmen kuzum ekmek mesela doyurmaz içinde bol şeker var ve iştahını açar çavdar ekmek yiyebilirsin meselayüksek proteinli seyler tüketsen yeterli
Valla aldım bende anlamadım tabi benimkide durdu ama ben elimle dürttümKiz nasil videoya aldinbenimki icerde partilerken kamerayi bi aciyorum bicak gibi kesiyo hareketleri sipa kamerayi kapatiyorum devam…
Haha erkek çocukları genelde hareketli olurEğer ayaklar asagidaysa normal o zaman çünkü öyle bir atıyor ki idrarım kaçacakmis gibi ilk oğlumda böyle değildi çok sakindi ve bebekligi de sakın gecti bu sürekli tekmeliyor bakalım bebekligi nasıl geçecek
Evett eveettt yaa bende dikkat edemedim bu hamilelikte ilkkezevet maalesef öyle , anlık tokluk veriyor ekmek sadece
Bunun sıkıntı olduğunu hiç duymadım bebekler doğduktan sonra da genelde ellerini yumruk yapar bana çok normal geldiInsallah canım ya çok stres yaptım nie acmiyo elini die
Ahh bu bebekler doğana kadar delircezNormal kuzumm arada aşaģıya durur arada yukarda ayağı geliyodur oraya sıkintı yapmabenimki bu sabah baya aşşağa indi kafası meydana çıktı hahaah
Oda erkekHaha erkek çocukları genelde hareketli olur
Senin ikinci bebeğin cinsiyeti ne
Kız benim kızında elleri kapalıydı hatta doktor dediki kızın cimri olacak diye dalga geçmişti
Sag ol canimmDu sana atayim hangisini aldığımı hem daha iyi uyuyodu tospağamm kafası şeklu çok güzel ooldu simdi oğluşuma kısmet2 sene önce 300dü
Sevi Bebe Anne Yanı Bebek Reflü Yatağı Yeşil - ebebek
Sevi Bebe Anne Yanı Bebek Reflü Yatağı Yeşil uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Insallah canım ya çok stres yaptım nie acmiyoCanım bu çok normal neden takıldın tam bu haftalarda parmaklarını emiyorlartesadüf olmuşturr denk gelmesi, merak etmeee
Insallah detaylıca acar ellerini benimki de uykucu cikolata bal yiyin hareket ederKız benim kızında elleri kapalıydı hatta doktor dediki kızın cimri olacak diye dalga geçmişti
Detaylıdada parmakları açıktı. Benim kızda hep uyuyor ona ne yapmalııı
Bide senin de oğlan aynıyız yanii boyna aşagılarda kafası top gibi sertleşiyo bi tarafaAhh bu bebekler doğana kadar delircez
Kız yok çikolata yedim yürüyüş yaptım uyanmadı resmen artık doktora sordum bşr sorun mu var dedim neden uyuyor yok yok birşey yok dedi.Insallah canım ya çok stres yaptım nie acmiyo
Insallah detaylıca acar ellerini benimki de uykucu cikolata bal yiyin hareket eder
Ben de hep videoya alırım telefonum göbüş videosu ile dolduuKesinlikle öyle
Bende bide bu hareketlerini biraz daha net bir şekilde 3 gündür hissediyorum çok değişik. Tam ben yatıyorum uzanıyorum sırt üstü o hareketleniyor videoya aldım emin olmak için
Eşimi çağırıyorum sessizce gel diye o da noldu noldu diye geldiği için bütün herşey kaçıyor bende artık çağırmıyorumBen de hep videoya alırım telefonum göbüş videosu ile dolduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?