2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Benim de böyle, bazen aşağıya atıyor bazen de senin dediğin gibi sağa sola tamamen canı nasıl isterse
Kesinlikle öyle
Bende bide bu hareketlerini biraz daha net bir şekilde 3 gündür hissediyorum çok değişik. Tam ben yatıyorum uzanıyorum sırt üstü o hareketleniyor videoya aldım emin olmak için

Kizlar benimde bebiş cok aşağıda tekme atıyor kasıklarımda hissediyorum bu gece sürekli normal mi acaba öyle olan var mı bazen vajinaya baskı da yapıyor idrarım geliyor ama bişey yok
Benim de öyle canım , bebek de baş geliş pozisyonda :) normal diyor doktorlar

Kesinlikle öyle
Bende bide bu hareketlerini biraz daha net bir şekilde 3 gündür hissediyorum çok değişik. Tam ben yatıyorum uzanıyorum sırt üstü o hareketleniyor videoya aldım emin olmak için
Kiz nasil videoya aldin benimki icerde partilerken kamerayi bi aciyorum bicak gibi kesiyo hareketleri sipa kamerayi kapatiyorum devam…

Sor canım benim ayın 11 inde cuma girmiştim ayrintiliya bir sorun yoktu ama dün gece 4 e kadar uyuyamadım ayaklarım havadaydi hep

Eğer ayaklar asagidaysa normal o zaman çünkü öyle bir atıyor ki idrarım kaçacakmis gibi ilk oğlumda böyle değildi çok sakindi ve bebekligi de sakın gecti bu sürekli tekmeliyor bakalım bebekligi nasıl geçecek

Ben de yemek yiyince ayni sekilde cok siskin hissediyorum kendimi
Hiç birşey yemek istemiyorum önceki iştahım kesildi zaten şişkinliğin yanı sıra kollarim da hiç derman kalmıyor bazen de kalbim pıt pıt atıyor birşeyler düşüyor yükseliyor gibi geliyor ama bilemedim randevuma da var daha napcam bilemedim

Evet evet bencede aşağıda dün aynısı ben oldum 10 dk bir wcye gittim hep evden zor çıktım

Acaba erkenden bir doktora mı gitseniz birşey olacağından değil ama yine danışmakta fayda var gibime geldi yada doktorunuzun numarası varsa yazabilirsinizde

Kizlar benimde bebiş cok aşağıda tekme atıyor kasıklarımda hissediyorum bu gece sürekli normal mi acaba öyle olan var mı bazen vajinaya baskı da yapıyor idrarım geliyor ama bişey yok
Normal kuzumm arada aşaģıya durur arada yukarda ayağı geliyodur oraya sıkintı yapma benimki bu sabah baya aşşağa indi kafası meydana çıktı hahaah

Canım ben beşik değilde direk reflü yatağı ve park yatak aldım ve hala kullanıyorum kızıma park yatağı

reflü yatağı da çok ihtiyaç birsey kızlar çok rahat edersiniz kusma bile olmaz bebe rahat uyur ve kafası şekli güzel olur

Son düzenleme:
Teşekkür ederim kızlar ben de chicco next2me magic evo modelinden aldım dün indirim vardı 10 bine geldi Ben direkt yatakla bir istiyordum, gece uyku sersemi yatağa eğilip almak istemiyorum içinden. Reflu yatağı gibi eğim de verilebiliyor ve sallanıyor o yüzden tercih ettim güle güle kullanalım. Yataş juno yenidoğan yatağı da almıştım artık gündüz bunda akşam anne yanında yatırırım
7-8 aydan sonra da kendi odasına inş

Reactions: Jou
Kizlar daha önce ultrasyonda bebeğim ellerini açmasına rağmen son bir aydır girdiğimiz iki ultrasyonda da bebeğim ellerini açmıyor.Yumruk yapıyor.21 haftalık gebeyim böyle bi durum yaşayan var mı?

Masallahhh hayırlısıyla insallahhh
Kendi odasına cok zorrr ve kızım bana çok düşkün nasıl ayırıcam hiç bilmiyorum 21bucuk aylık şuan

Reflu yatagi dedigin egimle ucgen gibi olan mi??

Son düzenleme:
Kizlar daha önce ultrasyonda bebeğim ellerini açmasına rağmen son bir aydır girdiğimiz iki ultrasyonda da bebeğim ellerini açmıyor.Yumruk yapıyor.21 haftalık gebeyim böyle bi durum yaşayan var mı?
Canım bu çok normal neden takıldın tam bu haftalarda parmaklarını emiyorlar tesadüf olmuşturr denk gelmesi, merak etmeee

Masallahhh hayırlısıyla insallahhh
Kendi odasına cok zorrr ve kızım bana çok düşkün nasıl ayırıcam hiç bilmiyorum 21bucuk aylık şuan
Ben açıkçası ayırmak istiyorum canım 6 ay sonra. Tabi ilk başta ona değil bana zor olacak ama o düzeni kurmak istiyorum. Başka bi modeli vardı chicco’nun 4 yaşa kadar kullanılanilen. Annem bir de istersen ilkokula yazdırınca ayırırsın o ne öyle dedi vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…