- 18 Mart 2023
- 2.301
- 1.450
- 63
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #10.161
Kesinlikle öyleBenim de böyle, bazen aşağıya atıyor bazen de senin dediğin gibi sağa sola tamamen canı nasıl isterse
Benim de öyle canım , bebek de baş geliş pozisyonda :) normal diyor doktorlarKizlar benimde bebiş cok aşağıda tekme atıyor kasıklarımda hissediyorum bu gece sürekli normal mi acaba öyle olan var mı bazen vajinaya baskı da yapıyor idrarım geliyor ama bişey yok
Kiz nasil videoya aldinKesinlikle öyle
Bende bide bu hareketlerini biraz daha net bir şekilde 3 gündür hissediyorum çok değişik. Tam ben yatıyorum uzanıyorum sırt üstü o hareketleniyor videoya aldım emin olmak için
Sor canım benim ayın 11 inde cuma girmiştim ayrintiliya bir sorun yoktu ama dün gece 4 e kadar uyuyamadım ayaklarım havadaydi hepBenimde oyle bugun kontrolum var sorucam sanada yazarım ve benim agrilarim hala gecmedi dunde sag böbrek lerim agriyirdu ve 3 gundur surekli cisim var gibi gidiyorum azicik yapiyrm ec den cikiyrm yine sanki yapmamisim gibi idrar testi yeni yapıldı 1 hafta oldu bisey yoktu baya soru sorucam yani normalde haftayaydi bugune aldim doktorda bikti benden ama 1 ay oldu doktorunla gorusmeyeli 5 haftada 1 cagiriyor benim doktor
Eğer ayaklar asagidaysa normal o zaman çünkü öyle bir atıyor ki idrarım kaçacakmis gibi ilk oğlumda böyle değildi çok sakindi ve bebekligi de sakın gecti bu sürekli tekmeliyor bakalım bebekligi nasıl geçecekMerhabaaa
Bende dün akşam baya gözlemledi bazen sol yanımda tekme atıyor gibi aşağıya bazen göbek ortasına ama bence normal ya çünkü bizim bebeklerin şuan kafası yukarda ayakları aşağıda diye biliyorum.
Aman normal olsunda sorun yok insan erken doğumdan korkuyor rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsinBenim de öyle canım , bebek de baş geliş pozisyonda :) normal diyor doktorlar
Hiç birşey yemek istemiyorum önceki iştahım kesildi zaten şişkinliğin yanı sıra kollarim da hiç derman kalmıyor bazen de kalbim pıt pıt atıyor birşeyler düşüyor yükseliyor gibi geliyor ama bilemedim randevuma da var daha napcam bilemedimBen de yemek yiyince ayni sekilde cok siskin hissediyorum kendimi
Evet evet bencede aşağıda dün aynısı ben oldum 10 dk bir wcye gittim hep evden zor çıktımEğer ayaklar asagidaysa normal o zaman çünkü öyle bir atıyor ki idrarım kaçacakmis gibi ilk oğlumda böyle değildi çok sakindi ve bebekligi de sakın gecti bu sürekli tekmeliyor bakalım bebekligi nasıl geçecek
Acaba erkenden bir doktora mı gitseniz birşey olacağından değil ama yine danışmakta fayda var gibime geldi yada doktorunuzun numarası varsa yazabilirsinizdeHiç birşey yemek istemiyorum önceki iştahım kesildi zaten şişkinliğin yanı sıra kollarim da hiç derman kalmıyor bazen de kalbim pıt pıt atıyor birşeyler düşüyor yükseliyor gibi geliyor ama bilemedim randevuma da var daha napcam bilemedim
Normal kuzumm arada aşaģıya durur arada yukarda ayağı geliyodur oraya sıkintı yapmaKizlar benimde bebiş cok aşağıda tekme atıyor kasıklarımda hissediyorum bu gece sürekli normal mi acaba öyle olan var mı bazen vajinaya baskı da yapıyor idrarım geliyor ama bişey yok
Canım ben beşik değilde direk reflü yatağı ve park yatak aldım ve hala kullanıyorum kızıma park yatağıKızlar anne yanı beşiği aldınız mı? Çok kararsız kaldım ben. Chicco next2me’leri beğeniyorum ama sadece 6 ay kullanılan modelleri 6-7 bine düşmüş. Daha uzun süre kullanılanlar 15’ten başlıyor. Değer mi bilmiyorum bu ücrete. Park yatak düşünmüyorum çok büyük olduğu için o kadar yerim yok
Teşekkür ederim kızlar ben de chicco next2me magic evo modelinden aldım dün indirim vardı 10 bine geldiCanım ben beşik değilde direk reflü yatağı ve park yatak aldım ve hala kullanıyorum kızıma park yatağı
reflü yatağı da çok ihtiyaç birsey kızlar çok rahat edersiniz kusma bile olmaz bebe rahat uyur ve kafası şekli güzel olur
Masallahhh hayırlısıyla insallahhhTeşekkür ederim kızlar ben de chicco next2me magic evo modelinden aldım dün indirim vardı 10 bine geldiBen direkt yatakla bir istiyordum, gece uyku sersemi yatağa eğilip almak istemiyorum içinden. Reflu yatağı gibi eğim de verilebiliyor ve sallanıyor o yüzden tercih ettim güle güle kullanalım. Yataş juno yenidoğan yatağı da almıştım artık gündüz bunda akşam anne yanında yatırırım
7-8 aydan sonra da kendi odasına inş
Reflu yatagi dedigin egimle ucgen gibi olan mi??Canım ben beşik değilde direk reflü yatağı ve park yatak aldım ve hala kullanıyorum kızıma park yatağı
reflü yatağı da çok ihtiyaç birsey kızlar çok rahat edersiniz kusma bile olmaz bebe rahat uyur ve kafası şekli güzel olur
Du sana atayim hangisini aldığımı hem daha iyi uyuyodu tospağamm kafası şeklu çok güzel ooldu simdi oğluşuma kısmetReflu yatagi dedigin egimle ucgen gibi olan mi??
?Kizlar daha önce ultrasyonda bebeğim ellerini açmasına rağmen son bir aydır girdiğimiz iki ultrasyonda da bebeğim ellerini açmıyor.Yumruk yapıyor.21 haftalık gebeyim böyle bi durum yaşayan var mı?
Canım bu çok normal neden takıldın tam bu haftalarda parmaklarını emiyorlarKizlar daha önce ultrasyonda bebeğim ellerini açmasına rağmen son bir aydır girdiğimiz iki ultrasyonda da bebeğim ellerini açmıyor.Yumruk yapıyor.21 haftalık gebeyim böyle bi durum yaşayan var mı?
Ben açıkçası ayırmak istiyorum canım 6 ay sonra. Tabi ilk başta ona değil bana zor olacak ama o düzeni kurmak istiyorum. Başka bi modeli vardı chicco’nun 4 yaşa kadar kullanılanilen. Annem bir de istersen ilkokula yazdırınca ayırırsın o ne öyle dedi vazgeçtimMasallahhh hayırlısıyla insallahhh
Kendi odasına cok zorrr ve kızım bana çok düşkün nasıl ayırıcam hiç bilmiyorum 21bucuk aylık şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?