- 18 Mart 2023
- 2.303
- 1.453
- 63
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #10.881
50 mi Maşallah sana canoGünaydııın kızlar 26 haftadayım ve 50 ile hamile kalmıştım toplamda 9 kilo almışımçok gibi hissediyorum Sizler kaç kilo aldınız
11 KG almışım benGünaydııın kızlar 26 haftadayım ve 50 ile hamile kalmıştım toplamda 9 kilo almışımçok gibi hissediyorum Sizler kaç kilo aldınız
Allah yardımcımız olsun canım benim.. kaçıncı haftada izne ayrılmayı düşünüyorsun nasipseAynıyızzz senle yerime oturana kadar 9 buçuk oluyor
Amin canım.Allah yardımcımız olsun canım benim.. kaçıncı haftada izne ayrılmayı düşünüyorsun nasipse
Aayy o bende geceleri hareketsiz kalıyoruz ya sabah kalktığımda oluyor acemi sonra geçiyor umarım olmaz ya da en az hasarla atlatırız10 gebeden 8inde görülüyormuş canım eğer ellerin ayakların ödemden şişerse parmaklarını hareket ettirirken elini yumruk yaparken gerildiğini hissedersin ya da parmak ucunla bastırdığında orası beyazlaşıp eski haline dönmesi uzun sürer çorap lastikleri iz yapar belki daha erkendir ama inşallah olmazz hiçbirimizde
Aynen onun bende hissetmeye başladım mideme o kadar baskı yapıyor ki bazen bugün sabah yine safra kusarak uyandim düşün içerde dönüyor benimki belli yani bir bakiyorum aşağıda bir bakıyorum yukarıda erkek çocuklari videoları gözümün önünde canlanıyor çok tırsıyorumBenim hafta da birkez oluyor son 3 haftadır bazen çok yukarıda bazen çok aşağıda büyüdükçe yerleri daralacak bu kadar rahat hareket edemeyecekler o yüzden tadını çıkarıyorlar herhalde
Bende oluyor canım öksürürken filan değil de bi anda çamaşırım azıcık ıslanıyor ama normal diye biliyorumKızlar,
Öksürürken, hapşırırken böyle ıslaklık hissetme gibi durumlarınız oluyor mu? İlk gebeliğim bir de kasların böyle gevşek olması normal mi ki?
Benim çok tuzla aram yoktur acemi de suyu çok fazla içemiyorum zorluyorum kendimi resmen olursa öyle olur belki bilemedimEller ayaklar ve yüz şişiyor çok tuzlu yememek lazım herkeste olmuyor benim ilkinde olmadı bunda daha belli değil bakalım
Bende açlık tokluk baktırdım değerler normal çıktı o yüzden düşünmüyorum şeker yüklemesi evde olduğum için (çalışmıyorum şuan) yediğime ictigime dikkat ediyorum şekerle aram yoktur benim zaten hazır yiyecekler yemiyorum sebze çorba balık süt yoğurt ağırlıklı besleniyorum eti çok sevmem zaten iyice bir soğudum gibi meyveyi yiyordum onu da azalattim zorlamadı beni 58 kiloyum 51 le hamile kalmıştım göbeğim dışında bu kilolar nereye gitti hiç bilmiyorum görenler hiç hamile gibi değilsin diyorBugün sağlık ocağına uğradım takip için,şeker yüklemesi sordum yapsam mı diye.Eğer yaptırmak istemezsen açlık-tokluk kan şekerine bakalım sadece dedi.şüpheli değilsin zaten çok gerek yok ama açlık-tokluk sağlık ocağında bakabiliriz dedi.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Doğru söylüyorsun canım zor oluyor uyanması oturmasıAmin canım.
32. Haftada ayrılırım diye düşünüyorum ya şimdi bile sabahları zor uyanıyorum uyumak istiyorumm
bende yok ama ne demek istediğini anladım sanırım, göbek delikleri dışarı çıkmaya başladı ya öylelikle farketmişsindir :)Ay kızlar ben az önce otururken ne farkettim başta korktum ama sonra internete baktım, benim göbek deliğimde siyah bir şey var elimle almaya çalıştım hani giysilerden bulaşan çepel, ip tarzı bir şeydir diye ama gelmedi sonra farkettim ki o şey göbek deliğimin kendisinde, internete baktım bebekkenki kordondan kalan şeymiş adını bilemedim, sizde var mı bu ben 24+3 hamileyim göbek büyüdüğü için meydana çıkmış
Aynen canım öyle farkettim küçücük bi dikiş ipi ucu gibi bir şey düşün aynı öyle, doktoruma soracağım haftaya bakalımbende yok ama ne demek istediğini anladım sanırım, göbek delikleri dışarı çıkmaya başladı ya öylelikle farketmişsindir :)
Ben de var canım ben küçükken hep koparmaya çalışırdım. Şimdi göbeğim sistikce daha belli. KorkmaAy kızlar ben az önce otururken ne farkettim başta korktum ama sonra internete baktım, benim göbek deliğimde siyah bir şey var elimle almaya çalıştım hani giysilerden bulaşan çepel, ip tarzı bir şeydir diye ama gelmedi sonra farkettim ki o şey göbek deliğimin kendisinde, internete baktım bebekkenki kordondan kalan şeymiş adını bilemedim, sizde var mı bu ben 24+3 hamileyim göbek büyüdüğü için meydana çıkmış
Mesir macunuDoğru söylüyorsun canım zor oluyor uyanması oturması
Teşekkür ederim yanıtın için canımBen de var canım ben küçükken hep koparmaya çalışırdım. Şimdi göbeğim sistikce daha belli. Korkma
Senin sezaryenin benim doğumu bekleme haftalarıma denk geliyor galiba çok yakın doğacak bizimkilerro ince çizgideyim acemim
Ay ben bile etkilendim şuan içime garip bir his düştümesirmacunu Yaseminn, bu "2024 Haziran Anneleri" başlığını ilk açtığında burda birkaç kişiydik. Şimdi 100 kişiden fazlayız. Mayısta doğum yapacak olman, tarihi falan yazınca, çok duygulandım. Ne çabuk geçti hamileliklerimiz de doğuruyoruz 2-3 aya... Hayırlısıyla sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim...
Çoook normal benim 10u geçmiştir 12 haftam kaldıGünaydııın kızlar 26 haftadayım ve 50 ile hamile kalmıştım toplamda 9 kilo almışımçok gibi hissediyorum Sizler kaç kilo aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?