2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Tahlil öncesi tatlıı ya da meyve tükettiyseniz olabilir ya da gebelik haftanız ilerlediği için olabilir.
Dün doğum günümdü 1 dilim pasta yedim ondan galiba. Çünkü gebeliğimin başından beri tatlı felan nerdeyse hiç yemiyorum. Bakalım doktorum ne diyecek. Aslında yapmıcaktı doktorum diyet yapıcaksın dedi saydı saydı dedim hocam ben iş yerinde zaten bunlarla besleniyorum o zaman ben sana güvenmiyorum dedi ve test istedi.

Sizin kacinci hafta

Siz kaç haftalık oldunuz

Kızlar el ve ayak kasintim var dünden beri ve avuç icim parmaklarimda kabarciklar var col kasiniyor
El ayak kaşıntısında gebelik kolestazı olabiliyor. Tansiyonunuz normal mi? Tuz yemeyin isterseniz bi acile gidin karaciğer değerlerinize baksınlar ilaç başlanıyor o durumda geciktirmeyin

El ayak kaşıntısında gebelik kolestazı olabiliyor. Tansiyonunuz normal mi? Tuz yemeyin isterseniz bi acile gidin karaciğer değerlerinize baksınlar ilaç başlanıyor o durumda geciktirmeyin
Bende yarin bi sağlık ocağına gidiyim eger tahlil yapmazsa acile giderim

Ben de 12 kilo almışım ama benimki belli oluyor artık her yerimden sütt yumurta yiyemiyorum ben de tiskindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…