- 6 Ocak 2024
- 2.980
- 3.948
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #10.901
Sadece açlık şekeriniz 90 üstü diğerleri normal diyet yaptırırlar bir süreKızlar
Şeker yüklemesi yaptırdım bana göre şekerim var gibi geldi sizde bakar mısınız.Eki Görüntüle 3398686
Onuda anlamadım daha 2 martta yaptırdım açlık kan şekerini 82 çıkmıştı şimdi nasıl 106 çıktı anlamadım.Sadece açlık şekeriniz 90 üstü diğerleri normal diyet yaptırırlar bir süre
Tahlil öncesi tatlıı ya da meyve tükettiyseniz olabilir ya da gebelik haftanız ilerlediği için olabilir.Onuda anlamadım daha 2 martta yaptırdım açlık kan şekerini 82 çıkmıştı şimdi nasıl 106 çıktı anlamadım.
Dün doğum günümdü 1 dilim pasta yedim ondan galiba. Çünkü gebeliğimin başından beri tatlı felan nerdeyse hiç yemiyorum. Bakalım doktorum ne diyecek. Aslında yapmıcaktı doktorum diyet yapıcaksın dedi saydı saydı dedim hocam ben iş yerinde zaten bunlarla besleniyorum o zaman ben sana güvenmiyorum dedi ve test istedi.Tahlil öncesi tatlıı ya da meyve tükettiyseniz olabilir ya da gebelik haftanız ilerlediği için olabilir.
Sizin kacinci haftaBenim baştan beri kısalık var şuan 2,9 seviyelerinde ama benim doktorum artık önemli değil açılma ve sancı takip edeceğiz zaten serviks artık kısalmaya başlayacak demişti, her doktor bu konuda farklı düşünebiliyor , ama çok kısaysa ve dikiş gerekiyorsa korkma, yaptır , onu doğumdan hemen önce açıyorlar çok kolay bir işlem diye okumuştum
Bende kabarcık yok ama 16.haftadan beri kasiniyorKızlar el ve ayak kasintim var dünden beri ve avuç icim parmaklarimda kabarciklar var col kasiniyor
MerhabaKızlar el ve ayak kasintim var dünden beri ve avuç icim parmaklarimda kabarciklar var col kasiniyor
Bi sağlık ocağına gozukucemBende kabarcık yok ama 16.haftadan beri kasiniyor
Bende ondan şüpheleniyorum umarım. Kötü bir şey yokturMerhaba
Bir kan testi felan isteyebilir doktorunuz karaciğer enzimlerinize bakmak için.
Siz kaç haftalık oldunuzBenim baştan beri kısalık var şuan 2,9 seviyelerinde ama benim doktorum artık önemli değil açılma ve sancı takip edeceğiz zaten serviks artık kısalmaya başlayacak demişti, her doktor bu konuda farklı düşünebiliyor , ama çok kısaysa ve dikiş gerekiyorsa korkma, yaptır , onu doğumdan hemen önce açıyorlar çok kolay bir işlem diye okumuştum
3 Eylülmü 3 haziranmıKızlar merhaba beni de aranıza alırsanız çok sevinirim sat 3 Eylül cinsiyet kiz
Yoktur merak etme ama öğrenmekte fayda var ilaç kullanman gerekirse tedbir almış olursun cano.Bende ondan şüpheleniyorum umarım. Kötü bir şey yoktur
Ay yanlış olmuş haziran3 Eylülmü 3 haziranmı
Bende 3 hazirana düşünüyorum kızımla aynı gun allah nasip ederse
Haklısın canoYoktur merak etme ama öğrenmekte fayda var ilaç kullanman gerekirse tedbir almış olursun cano.
El ayak kaşıntısında gebelik kolestazı olabiliyor. Tansiyonunuz normal mi? Tuz yemeyin isterseniz bi acile gidin karaciğer değerlerinize baksınlar ilaç başlanıyor o durumda geciktirmeyinKızlar el ve ayak kasintim var dünden beri ve avuç icim parmaklarimda kabarciklar var col kasiniyor
Bende yarin bi sağlık ocağına gidiyim eger tahlil yapmazsa acile giderimEl ayak kaşıntısında gebelik kolestazı olabiliyor. Tansiyonunuz normal mi? Tuz yemeyin isterseniz bi acile gidin karaciğer değerlerinize baksınlar ilaç başlanıyor o durumda geciktirmeyin
Ben de 12 kilo almışım ama benimki belli oluyor artık her yerimdenBende açlık tokluk baktırdım değerler normal çıktı o yüzden düşünmüyorum şeker yüklemesi evde olduğum için (çalışmıyorum şuan) yediğime ictigime dikkat ediyorum şekerle aram yoktur benim zaten hazır yiyecekler yemiyorum sebze çorba balık süt yoğurt ağırlıklı besleniyorum eti çok sevmem zaten iyice bir soğudum gibi meyveyi yiyordum onu da azalattim zorlamadı beni 58 kiloyum 51 le hamile kalmıştım göbeğim dışında bu kilolar nereye gitti hiç bilmiyorum görenler hiç hamile gibi değilsin diyorşimdilik böyle canısı inşallah hayırla sonuca varırız kolaylıkla sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?