- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #10.921
Günaydın canım ben hafta içi öğlen araları yürüyüşlere başladım ama hafta sonları pek evden çıkmıyorum bu yüzden evde bişeyler yapmayı düşünüyorum Leslie tarzı ama hamilelikte doğru olur mu bilemedim doktoruma soracağımGünayydın kızlar, son 3 ayımıza girdik artık yavaş yavaş tüm tuşlara basmanın zamanı geldi. Kolay bir doğum için, yürüyüşe/egzersize başlayalım...
Günaydın morgan, her günden farklı bir durum olduğunu düşünüyorsan bugün doktora gidebilirsin benceKızlar günaydın,ya bende sürekli su gibi akıntı oluyor.sabah da yataktan kalktığımla suyum geldi sandım çamaşırımı ıslattı epey.bu bebeğin suyu olabilir mi? Normal beyaz akıntı oluyordu ama bu tamamen su gibi ve fazla.yarın da kontrolüm var iyice korkmaya başladım suyu azalıyor diye
Bende bu son zamanlarda sabahları böyleyim su gibi akıntı arttı araştırdım bu aylarda artıyor deniliyor benimde yarın kontrolüm var sorcam bakalım inşallah bişey yokturKızlar günaydın,ya bende sürekli su gibi akıntı oluyor.sabah da yataktan kalktığımla suyum geldi sandım çamaşırımı ıslattı epey.bu bebeğin suyu olabilir mi? Normal beyaz akıntı oluyordu ama bu tamamen su gibi ve fazla.yarın da kontrolüm var iyice korkmaya başladım suyu azalıyor diye
Bebeğin geliş yönünü vs nasıl biliyorsunuz benimki fırıldak gibi maşallah sürekli yer değiştiriyorKızlar bilen biri yardım edebilir mi acaba? 28 haftalık hamielyim bazen karnımda sağ tarafta ( bu arada bebegim makat geliş kafası sağ tarafta yukarıda) sertlik oluyor elimle dokunuyorum kafasını dayadı herhalde diyorum 20-30 saniye sonra geciyor böyle bişe yasayan varmı bu kasılmamı yoksa normal bir şey mi agrım sancım olmuyor bebek hareketimi onu da anlamadım
Aynen benimki de öyle. Bir de dışardan gözüküyor ya bebeklerimizin hareketleri eriyorummm...Bebeğin geliş yönünü vs nasıl biliyorsunuz benimki fırıldak gibi maşallah sürekli yer değiştiriyorilk zamanlar sadece sağda tekme hissederdim şimdi 360 derece her yere gelebiliyor hareketlerinin durması son haftalarda olmuyor muydu? 29. Haftadayım bu arada
Detaylı ultrasonda makat geliş dendiBebeğin geliş yönünü vs nasıl biliyorsunuz benimki fırıldak gibi maşallah sürekli yer değiştiriyorilk zamanlar sadece sağda tekme hissederdim şimdi 360 derece her yere gelebiliyor hareketlerinin durması son haftalarda olmuyor muydu? 29. Haftadayım bu arada
Benim yarın kontrolum var doktor derse bir sorun yok tutmayı düşünüyorum tabi risk varsa kimse tutmasın yani ben olsam tutmamKızlar oruç turacak olan varmı . Her zman deilde bende ara ara tutmam istiyorum yoksa dayanamıyorum ne yapacaksınız siz doktora aoran oldumu ben unuttum aormaya
Ay ben de yaaa benimki bu ara sürekli titreşim gönderiyorAynen benimki de öyle. Bir de dışardan gözüküyor ya bebeklerimizin hareketleri eriyorummm...
Anladım canım ama o o anlık öyledir bence sen de kafasını farklı yerlerde hissediyormuşsun dönmüştürrDetaylı ultrasonda makat geliş dendi
Makat geliş o anlık olacak bir şey feğil canım 2 hafta öncede öyleydi ondan öncede öyleydi yani burada yazılan testi döndü olayı gibi değil kafasını hep sag tarafta hissediyorum bu aradaAnladım canım ama o o anlık öyledir bence sen de kafasını farklı yerlerde hissediyormuşsun dönmüştürr
Benim bebeğimin suyu olmadığı için yam dönme hareketi yapamıyor ayakları aşağıda kafası da sağ yukarda. Yarım dönüyor bazen yani kafa sola geliyor ama öyle 360 derece dönmüyor. Önemli olan hareket olması diye düşünüyorum. Benim kasıkta bazen ağrı gibi bişey oluyordu doktoruma günlük olarak sorduğumda rahim büyümesi ve bebek tekmesi olarak değerlendirdi.Kızlar bilen biri yardım edebilir mi acaba? 28 haftalık hamielyim bazen karnımda sağ tarafta ( bu arada bebegim makat geliş kafası sağ tarafta yukarıda) sertlik oluyor elimle dokunuyorum kafasını dayadı herhalde diyorum 20-30 saniye sonra geciyor böyle bişe yasayan varmı bu kasılmamı yoksa normal bir şey mi agrım sancım olmuyor bebek hareketimi onu da anlamadım
Valla kendimden yola çıkarak hiç sabit kaldığını hayal edemiyorum da.. ama korktuğun gibi bir şey yoktur bence zaman zaman gerinip tekrar cenin pozisyonuna dönüyor olabilirMakat geliş o anlık olacak bir şey feğil canım 2 hafta öncede öyleydi ondan öncede öyleydi yani burada yazılan testi döndü olayı gibi değil kafasını hep sag tarafta hissediyorum bu arada
Nedense uzun süre ayakta kalmak ve dışarda yürümek bana da aynı şeyi yapıyor bazen evin içinde hiç oturmuyorum sıkıntı yok dışarı çıkıp az bir şey yürüyeyim hemen siyatik ağrısı, sırt, özellikle alt karın kendini hissettiriyor aşağı doğru çekiyor yük sıra bele vuruyor çok fena çokKızlar 25 deyim dün biraz yürüyüş yaptım baya yürüdüm herhalde sabahtan beri sırtım kasıklarımda çekme gibi ağrı var normal mi başka bişey yok şükür büyüme ağrısı mı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?