2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ay ben de hamile tayti ariyordum internetten aldiklarim olmadi sag ol canimm

Bende de aşırı rahim batması oluyor ondan mıdır acaba
Benim dışardan belli oluyor ama varis damarlarım. Genital bölgemde bebek sağ tarafta şuan sağ tarafım baya barız bir şekilde damarlar şişiyor be kararıyor. Ama belki senşnde içerden başlamış olabilir benım baldırımda da çıktı çünkü varis

Aaaa çok zor ya çok geçmiş olsun

Ay aynen artık belim ağrıyacak diye kazık gibi yürümeye başlıyorum penguenin bir üstü kıyafet için ben de aynısını diyorum sonra bir yere gideceğim zaman beş saat dolapla bakışıyorum bundan iki üç ay önceye gitsem kot pantolon alacağıma bir sürü elbise alırdım taytta Belinay da çok iyi hatta mükemmel keşke hiç üstümden çıkarmasam

Ben göbekten dolayı göremiyorum da alt bacak kısmında oluştu varis Allah yardımcımız olsun ne diyelim

Karıncalandığında ben de önemsemiyordum ama bu böyle damar damar üstüne gelmiş gibi belki kolumun üstüne yattım ondan oldu şu an geçti meselaa neyse ki yarın randevum var
aaa hadi güzel haberlerle kuzum :) ne zmaan görmüştün en son? benimde cuma randevum var heyecan dorukta

Nereden alabilirim??

Karıncalandığında ben de önemsemiyordum ama bu böyle damar damar üstüne gelmiş gibi belki kolumun üstüne yattım ondan oldu şu an geçti meselaa neyse ki yarın randevum var
Uyusma bende de var canım özellikle gece bi sag bi sol yatıp elimide sabit tuttuysam sabah bi süre uyusuyor ve trimesterimizin belirtilerinden biri de bu merak etme

Kizlar merhaba ben tam 27 haftalik oldum bebeğim normalde de fazla kıpırdamaz ama 2.3 gündür pek hareket etmiyor yani sanki hareketleri gucsuzleşti ben karnımı elleyince vuruyor sonra yine tik yok niye böyle ya

Nereden alabilirim??
Ay o bana türkiyeden gelmişti kayınvalidem çamaşırcıdan almıştı o yüzden ben de bir daha alamıyorum trendyolda da varr buraya gelme şansı varsa moni’nin söylediği baby mom buranın trendyolunda varmışş şimdi ben buranın dolap uygulamasından (vinted) söyledim bir tane, gelsin eğer olmazsa baby mom’dan bir tane alırım tayt çok kurtarıcı ya

Uyusma bende de var canım özellikle gece bi sag bi sol yatıp elimide sabit tuttuysam sabah bi süre uyusuyor ve trimesterimizin belirtilerinden biri de bu merak etme
Ay iyi bari bu uyuşmayla ilgili şahit olduğum bir olay var da anlatıp aklınızı bulandırmayayım Allah’tan tansiyonum normal

Kizlar merhaba ben tam 27 haftalik oldum bebeğim normalde de fazla kıpırdamaz ama 2.3 gündür pek hareket etmiyor yani sanki hareketleri gucsuzleşti ben karnımı elleyince vuruyor sonra yine tik yok niye böyle ya
Dün aynı panik atağı geçirdim akşama her zamanki hareketlerine döndü canım günü gününü tutmuyor bu bıdıkların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…