- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #10.961
Ay ben de hamile tayti ariyordum internetten aldiklarim olmadiSırt ağrısı benim de cok fena iki gündür, bi de az bile yesem sığınamıyorum artık hemen şişiyorum, kıyafet iki tane hamile taytı aldım biri baby mom e bebekten aşırı tavsiye ederim tülenmiyor, cok güzel üstüne uzun bikac sey giyiyorum yetio
GünaydınElif kuşum gayet normal çıkmış değerlerin bence sorun yok , doktorun ne dedi ?
beniimde b12 çok düşük çıktı haftalık iğneye başladık, illa bir şeyler düşüyor sanırım yaa :)Günaydın
Evett doktorumda gayet normal sıkıntı yok demiş. Sadece D vitaminim çok düşükmüş onun içinde takviye yazacak.
Benim dışardan belli oluyor ama varis damarlarım. Genital bölgemde bebek sağ tarafta şuan sağ tarafım baya barız bir şekilde damarlar şişiyor be kararıyor. Ama belki senşnde içerden başlamış olabilir benım baldırımda da çıktı çünkü varisBende de aşırı rahim batması oluyor ondan mıdır acaba
Aaaa çok zor yaKızlar ayakta kalmak bişey deil benim şuan yaşadıpım durum yanında inanin. Benım genital bölgemde varis çıktı. 15 dkla ayakta duraam direk şişiyor iğne batıyor sankı. Muayne etti doktorum rahime kadar o şekilde varmış. Çok zorluyor benı ılerleyen dönemde dahada artabılır ve şişebilir ağrıların artacak dedi. Çünkü bebek büyüdükçe bebek baskı yapacak ve kan dolaşımını etkileyecek. Beterin beteri var ben de dıyorsum mde bulantıları bitti rahatladım ama 6. Ayda bonba gbi bir vakam daha oldu ve tam 3 ayımdaha var bi 15 gündür böyleyim bakalım ne olur sonumuz
Ay aynen artık belim ağrıyacak diye kazık gibi yürümeye başlıyorum penguenin bir üstüSırt agrisindan ben de muzdaribim cok fenanormalde yurudugumun yarisi kadar yurusem gun icinde aksamlari bel agrisindan yerimden kalkip dogrulamiyorum kiyafet alasim geliyor bazen sonra diyorum ki amaan idare et 2 ay kaldi surda 2 tisort 2 gomlek 1 pantolonla geciricem bosuna almak hic icimden gelmiyoo
Karıncalandığında ben de önemsemiyordum ama bu böyle damar damar üstüne gelmiş gibi belki kolumun üstüne yattım ondan oldu şu an geçti meselaa neyse ki yarın randevum varkolda uyuşmalar benimde oluyor acemi , normal olduğunu okumuştum
Ben göbekten dolayı göremiyorum da alt bacak kısmında oluştu varis Allah yardımcımız olsun ne diyelimBenim dışardan belli oluyor ama varis damarlarım. Genital bölgemde bebek sağ tarafta şuan sağ tarafım baya barız bir şekilde damarlar şişiyor be kararıyor. Ama belki senşnde içerden başlamış olabilir benım baldırımda da çıktı çünkü varis
aaa hadi güzel haberlerle kuzum :) ne zmaan görmüştün en son? benimde cuma randevum var heyecan doruktaKarıncalandığında ben de önemsemiyordum ama bu böyle damar damar üstüne gelmiş gibi belki kolumun üstüne yattım ondan oldu şu an geçti meselaa neyse ki yarın randevum var
geçmiş olsun canımBen göbekten dolayı göremiyorum da alt bacak kısmında oluştu varis Allah yardımcımız olsun ne diyelim
Nereden alabilirim??Ay aynen artık belim ağrıyacak diye kazık gibi yürümeye başlıyorum penguenin bir üstükıyafet için ben de aynısını diyorum sonra bir yere gideceğim zaman beş saat dolapla bakışıyorum bundan iki üç ay önceye gitsem kot pantolon alacağıma bir sürü elbise alırdım taytta Belinay da çok iyi hatta mükemmel keşke hiç üstümden çıkarmasam
Uyusma bende de var canım özellikle gece bi sag bi sol yatıp elimide sabit tuttuysam sabah bi süre uyusuyor ve trimesterimizin belirtilerinden biri de bu merak etmeKarıncalandığında ben de önemsemiyordum ama bu böyle damar damar üstüne gelmiş gibi belki kolumun üstüne yattım ondan oldu şu an geçti meselaa neyse ki yarın randevum var
1 ay olduaaa hadi güzel haberlerle kuzum :) ne zmaan görmüştün en son? benimde cuma randevum var heyecan dorukta
Ay o bana türkiyeden gelmişti kayınvalidem çamaşırcıdan almıştı o yüzden ben de bir daha alamıyorumNereden alabilirim??
Ay iyi bariUyusma bende de var canım özellikle gece bi sag bi sol yatıp elimide sabit tuttuysam sabah bi süre uyusuyor ve trimesterimizin belirtilerinden biri de bu merak etme
Dün aynı panik atağı geçirdim akşama her zamanki hareketlerine döndü canım günü gününü tutmuyor bu bıdıklarınKizlar merhaba ben tam 27 haftalik oldum bebeğim normalde de fazla kıpırdamaz ama 2.3 gündür pek hareket etmiyor yani sanki hareketleri gucsuzleşti ben karnımı elleyince vuruyor sonra yine tik yok niye böyle ya
Ya canım benim bastan beri hareketli bir bebek değil zaten sürekli sakin ama bu iki 3 gündür sürekli uyuyor sanki bende anlamadimDün aynı panik atağı geçirdim akşama her zamanki hareketlerine döndü canım günü gününü tutmuyor bu bıdıkların
Benim iki gündür sırtım ve kaburgalarım fena yaAy iyi baribu uyuşmayla ilgili şahit olduğum bir olay var da anlatıp aklınızı bulandırmayayım Allah’tan tansiyonum normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?