2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Aynen çok fenaymış resmen tercüman oldun.ne yapayım ne iyi gelir sen nasıl hafifletiyorsun

Beniö bebeğin ayakları aşagıda

Valla kendimden yola çıkarak hiç sabit kaldığını hayal edemiyorum da.. ama korktuğun gibi bir şey yoktur bence zaman zaman gerinip tekrar cenin pozisyonuna dönüyor olabilir
Makat geliş cok problem yaptıgım bir şey değil zaten sezeryan düşğndüğüm için sorun yaratmıyor

Aynen çok fenaymış resmen tercüman oldun.ne yapayım ne iyi gelir sen nasıl hafifletiyorsun
Dışardaysam elimle ovuyorum belimi ısındıkça geçiyor karnımı kaldırıp destekliyorum hafiften evdeyken kedi-inek hareketi yapabilirsin o çok iyi geliyor gerçekten. Ve kıyafetin çok önemi var beli sıkmayacak pantolonlar sırtı sıkmayacak sütyenler seçmek gerekiyor onu farkettim ağır çanta zaten imkansız bir şey.. ilerleyen haftalarda hamile kemeri kullanmaya başlayabiliriz belkii

Çok fena çoook ben zaten kıyafet konusunda saldım çayıra…bu sırt bel ağrısı beni süründürdü bugün

Çok fena çoook ben zaten kıyafet konusunda saldım çayıra…bu sırt bel ağrısı beni süründürdü bugün
ayyy zaten kıyafet işini çözebilen varsa çok şanslı üst bir şekilde oluyor ama rahat alt bulmak mucize gibi.. elbise en rahatı onda da çeşit yapmak saçma geliyor kalmış şurda iki üç ay.. hadi diyorum emzirmeye de uygun olsun sonra da giyeyim bu sefer seçenekler azalıyor valla sırt bel ağrısının da kesin çözümü yok gibi bazen atak halinde geliyor o çok kötü ama genel olarak varlığına alışıcaz galiba

Kızlar ayakta kalmak bişey deil benim şuan yaşadıpım durum yanında inanin. Benım genital bölgemde varis çıktı. 15 dkla ayakta duraam direk şişiyor iğne batıyor sankı. Muayne etti doktorum rahime kadar o şekilde varmış. Çok zorluyor benı ılerleyen dönemde dahada artabılır ve şişebilir ağrıların artacak dedi. Çünkü bebek büyüdükçe bebek baskı yapacak ve kan dolaşımını etkileyecek. Beterin beteri var ben de dıyorsum mde bulantıları bitti rahatladım ama 6. Ayda bonba gbi bir vakam daha oldu ve tam 3 ayımdaha var bi 15 gündür böyleyim bakalım ne olur sonumuz

Ayy cok gecmis olsun zaten zorken daha da zor bi durum Allah kolaylik versin

Sırt agrisindan ben de muzdaribim cok fena normalde yurudugumun yarisi kadar yurusem gun icinde aksamlari bel agrisindan yerimden kalkip dogrulamiyorum kiyafet alasim geliyor bazen sonra diyorum ki amaan idare et 2 ay kaldi surda 2 tisort 2 gomlek 1 pantolonla geciricem bosuna almak hic icimden gelmiyoo

Günaydın morgan, her günden farklı bir durum olduğunu düşünüyorsan bugün doktora gidebilirsin bence
Durumla alakalı değil de doktora gitme önerisinde bulunduğun için teşekkür ederim.sanırım istediğiniz her an doktor erişiminiz var çok şanslısınız
Bende bu son zamanlarda sabahları böyleyim su gibi akıntı arttı araştırdım bu aylarda artıyor deniliyor benimde yarın kontrolüm var sorcam bakalım inşallah bişey yoktur
benim de yarın kontrolüm.başka yaşayan var mı diye merak ettim.doktora her istediğim an gidemediğim için sizlere sorayım dedim.teşekkür ederim canım inşallah bişi çıkmaz dediğin gibi

Bende de aşırı rahim batması oluyor ondan mıdır acaba

İnşallah canım haberlesiriz yarın

Durumla alakalı değil de doktora gitme önerisinde bulunduğun için teşekkür ederim.sanırım istediğiniz her an doktor erişiminiz var çok şanslısınız
Durumla alakalı yorumum ben yaşamadım, suya benzeyen birşeyin gelmesi beni korkutur ben olsam doktora giderdim olurdu, öyle yazmak istemedim daha fazla endişelenme diye. Neyse ki yarın erişimin varmış. Umarım stres yaptığın gibi bi durum olmaz tek temennimiz o

Sırt ağrısı benim de cok fena iki gündür, bi de az bile yesem sığınamıyorum artık hemen şişiyorum, kıyafet iki tane hamile taytı aldım biri baby mom e bebekten aşırı tavsiye ederim tülenmiyor, cok güzel üstüne uzun bikac sey giyiyorum yetio

kolda uyuşmalar benimde oluyor acemi , normal olduğunu okumuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…