- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #10.941
Aynen çok fenaymış resmen tercüman oldun.ne yapayım ne iyi gelir sen nasıl hafifletiyorsunNedense uzun süre ayakta kalmak ve dışarda yürümek bana da aynı şeyi yapıyor bazen evin içinde hiç oturmuyorum sıkıntı yok dışarı çıkıp az bir şey yürüyeyim hemen siyatik ağrısı, sırt, özellikle alt karın kendini hissettiriyor aşağı doğru çekiyor yük sıra bele vuruyor çok fena çok
Beniö bebeğin ayakları aşagıdaBenimd ebebiş sadece birlez makat gelişliydi şuan baş geliş sağ boşluğumda süreklı pıt pıtlar olıyordu doktora özellikle sordum beresi ayaklrımı dıye dizleri dedibenım gündüzden züyade geceleri çok hareketli
Makat geliş cok problem yaptıgım bir şey değil zaten sezeryan düşğndüğüm için sorun yaratmıyorValla kendimden yola çıkarak hiç sabit kaldığını hayal edemiyorum da.. ama korktuğun gibi bir şey yoktur bence zaman zaman gerinip tekrar cenin pozisyonuna dönüyor olabilir
Dışardaysam elimle ovuyorum belimi ısındıkça geçiyor karnımı kaldırıp destekliyorum hafiftenAynen çok fenaymış resmen tercüman oldun.ne yapayım ne iyi gelir sen nasıl hafifletiyorsun
Çok fena çoook ben zaten kıyafet konusunda saldım çayıra…bu sırt bel ağrısı beni süründürdü bugünDışardaysam elimle ovuyorum belimi ısındıkça geçiyor karnımı kaldırıp destekliyorum hafiftenevdeyken kedi-inek hareketi yapabilirsin o çok iyi geliyor gerçekten. Ve kıyafetin çok önemi var beli sıkmayacak pantolonlar sırtı sıkmayacak sütyenler seçmek gerekiyor onu farkettim ağır çanta zaten imkansız bir şey.. ilerleyen haftalarda hamile kemeri kullanmaya başlayabiliriz belkii
ayyy zaten kıyafet işini çözebilen varsa çok şanslı üst bir şekilde oluyor ama rahat alt bulmak mucize gibi.. elbise en rahatı onda da çeşit yapmak saçma geliyor kalmış şurda iki üç ay.. hadi diyorum emzirmeye de uygun olsun sonra da giyeyim bu sefer seçenekler azalıyorÇok fena çoook ben zaten kıyafet konusunda saldım çayıra…bu sırt bel ağrısı beni süründürdü bugün
Aaa sezeryan mı istiyorsun canım neden?Makat geliş cok problem yaptıgım bir şey değil zaten sezeryan düşğndüğüm için sorun yaratmıyor
Ayy cok gecmis olsunKızlar ayakta kalmak bişey deil benim şuan yaşadıpım durum yanında inanin. Benım genital bölgemde varis çıktı. 15 dkla ayakta duraam direk şişiyor iğne batıyor sankı. Muayne etti doktorum rahime kadar o şekilde varmış. Çok zorluyor benı ılerleyen dönemde dahada artabılır ve şişebilir ağrıların artacak dedi. Çünkü bebek büyüdükçe bebek baskı yapacak ve kan dolaşımını etkileyecek. Beterin beteri var ben de dıyorsum mde bulantıları bitti rahatladım ama 6. Ayda bonba gbi bir vakam daha oldu ve tam 3 ayımdaha var bi 15 gündür böyleyim bakalım ne olur sonumuz
Sırt agrisindan ben de muzdaribim cok fenaayyy zaten kıyafet işini çözebilen varsa çok şanslı üst bir şekilde oluyor ama rahat alt bulmak mucize gibi.. elbise en rahatı onda da çeşit yapmak saçma geliyor kalmış şurda iki üç ay.. hadi diyorum emzirmeye de uygun olsun sonra da giyeyim bu sefer seçenekler azalıyorvalla sırt bel ağrısının da kesin çözümü yok gibi bazen atak halinde geliyor o çok kötü ama genel olarak varlığına alışıcaz galiba
Evet sezeryan istiyorum.normal doğumun verdiği stresi yasamak istemiyorum. Bebegımı strese sokmak istemiyorumAaa sezeryan mı istiyorsun canım neden?
Durumla alakalı değil de doktora gitme önerisinde bulunduğun için teşekkür ederim.sanırım istediğiniz her an doktor erişiminiz var çok şanslısınızGünaydın morgan, her günden farklı bir durum olduğunu düşünüyorsan bugün doktora gidebilirsin bence
benim de yarın kontrolüm.başka yaşayan var mı diye merak ettim.doktora her istediğim an gidemediğim için sizlere sorayım dedim.teşekkür ederim canımBende bu son zamanlarda sabahları böyleyim su gibi akıntı arttı araştırdım bu aylarda artıyor deniliyor benimde yarın kontrolüm var sorcam bakalım inşallah bişey yoktur
Bende de aşırı rahim batması oluyor ondan mıdır acabaKızlar ayakta kalmak bişey deil benim şuan yaşadıpım durum yanında inanin. Benım genital bölgemde varis çıktı. 15 dkla ayakta duraam direk şişiyor iğne batıyor sankı. Muayne etti doktorum rahime kadar o şekilde varmış. Çok zorluyor benı ılerleyen dönemde dahada artabılır ve şişebilir ağrıların artacak dedi. Çünkü bebek büyüdükçe bebek baskı yapacak ve kan dolaşımını etkileyecek. Beterin beteri var ben de dıyorsum mde bulantıları bitti rahatladım ama 6. Ayda bonba gbi bir vakam daha oldu ve tam 3 ayımdaha var bi 15 gündür böyleyim bakalım ne olur sonumuz
İnşallah canım haberlesiriz yarınDurumla alakalı değil de doktora gitme önerisinde bulunduğun için teşekkür ederim.sanırım istediğiniz her an doktor erişiminiz var çok şanslısınız
benim de yarın kontrolüm.başka yaşayan var mı diye merak ettim.doktora her istediğim an gidemediğim için sizlere sorayım dedim.teşekkür ederim canıminşallah bişi çıkmaz dediğin gibi
Durumla alakalı değil de doktora gitme önerisinde bulunduğun için teşekkür ederim.sanırım istediğiniz her an doktor erişiminiz var çok şanslısınız
Durumla alakalı yorumum ben yaşamadım, suya benzeyen birşeyin gelmesi beni korkutur ben olsam doktora giderdim olurdu, öyle yazmak istemedim daha fazla endişelenme diye. Neyse ki yarın erişimin varmış. Umarım stres yaptığın gibi bi durum olmaz tek temennimiz oKızlar günaydın,ya bende sürekli su gibi akıntı oluyor.sabah da yataktan kalktığımla suyum geldi sandım çamaşırımı ıslattı epey.bu bebeğin suyu olabilir mi? Normal beyaz akıntı oluyordu ama bu tamamen su gibi ve fazla.yarın da kontrolüm var iyice korkmaya başladım suyu azalıyor diye
Sırt ağrısı benim de cok fena iki gündür, bi de az bile yesem sığınamıyorum artık hemen şişiyorum, kıyafet iki tane hamile taytı aldım biri baby mom e bebekten aşırı tavsiye ederim tülenmiyor, cok güzel üstüne uzun bikac sey giyiyorum yetioSırt agrisindan ben de muzdaribim cok fenanormalde yurudugumun yarisi kadar yurusem gun icinde aksamlari bel agrisindan yerimden kalkip dogrulamiyorum kiyafet alasim geliyor bazen sonra diyorum ki amaan idare et 2 ay kaldi surda 2 tisort 2 gomlek 1 pantolonla geciricem bosuna almak hic icimden gelmiyoo
Elif kuşum gayet normal çıkmış değerlerin bence sorun yok , doktorun ne dedi ?Mesir macunu
Ben bugün şeker yüklemesi yaptırdım ve galiba şekerim var ya doktora gösteremedim erken çıktığı için.Eki Görüntüle 3398683
ayyy heyecanlanıyorum acemiiiiSenin sezaryenin benim doğumu bekleme haftalarıma denk geliyor galiba çok yakın doğacak bizimkilerr
ben bunun için doktoruma sorduğumda bana izin vermedi doktor onay vermeden başlamayalım aman :)Günayydın kızlar, son 3 ayımıza girdik artık yavaş yavaş tüm tuşlara basmanın zamanı geldi. Kolay bir doğum için, yürüyüşe/egzersize başlayalım...
kolda uyuşmalar benimde oluyor acemi , normal olduğunu okumuştumKızlar iki gün önce biraz rahatsız uyuyakalmışım sağ omzum tutulacak gibi oldu ondan sonra sağ kolumda uyuşma gibi ağrı başladı alakası var mıdır bilmiyorum ama karıncalanma gibi değil his kaybı da yok ağrı var tedirgin oldum. Ağrının merkezi tam kan alınan yer sanki. Tansiyonum normal bebek hareketli. Böyle bir şey yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?