- 9 Ekim 2023
- 1.350
- 1.924
- 53
- 28
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #10.981
Ay 5 gun daha turkiyedeyim o zaman bakayim ben de camasircilaraAy o bana türkiyeden gelmişti kayınvalidem çamaşırcıdan almıştı o yüzden ben de bir daha alamıyorumtrendyolda da varr buraya gelme şansı varsa moni’nin söylediği baby mom buranın trendyolunda varmışş şimdi ben buranın dolap uygulamasından (vinted) söyledim bir tane, gelsin eğer olmazsa baby mom’dan bir tane alırım tayt çok kurtarıcı ya
O zaman zaten normal canım eğer sen gün içinde hareketliysen farkedememiş olabilirsinYa canım benim bastan beri hareketli bir bebek değil zaten sürekli sakin ama bu iki 3 gündür sürekli uyuyor sanki bende anlamadim
Yoga dene gerçekten hafifletiyor masaj yapılmış gibi oluyorsunBenim iki gündür sırtım ve kaburgalarım fena ya
Bilmiyorum canım sıgamıyorum resmen kendime cok kilo da almadım birden nefes darlıgı ve agrı cıktıYoga dene gerçekten hafifletiyor masaj yapılmış gibi oluyorsunacaba yatarken mi rahatsız olmaya başladın?? Gece boyu kötü pozisyonda kalmak yüzde yüz ağrıtıyor
oy baya olmuşşş kocaman olmuştur annesiii1 ay oldu700gr’dı en son bakalım merak ediyorum ne kadar büyümüş ayyy senin de az kalmış
merhaba bernaaa hoşgeldin :) son adet tarihi yaşını ve cinsiyetini yazar mısın listeye ekleyeyim seni :) ayrıca bebek hareketleri bazen bu şekilde oluyor evet , bende de olmuştuKizlar merhaba ben tam 27 haftalik oldum bebeğim normalde de fazla kıpırdamaz ama 2.3 gündür pek hareket etmiyor yani sanki hareketleri gucsuzleşti ben karnımı elleyince vuruyor sonra yine tik yok niye böyle ya
Aaa süperrAy 5 gun daha turkiyedeyim o zaman bakayim ben de camasircilaratrendyoldan soylerim yetismez simdi
moni ters yatmış olabilirsin ama 3. trimester her halükarda bu tarz ağrıları beraberinde getiriyor sanırımBilmiyorum canım sıgamıyorum resmen kendime cok kilo da almadım birden nefes darlıgı ve agrı cıktı
3. Trimester gümbür gümbür demiştikkBilmiyorum canım sıgamıyorum resmen kendime cok kilo da almadım birden nefes darlıgı ve agrı cıktı
moni ters yatmış olabilirsin ama 3. trimester her halükarda bu tarz ağrıları beraberinde getiriyor sanırım
Doguma kadar böyle olursa ben yandım3. Trimester gümbür gümbür demiştikkhepimiz aynıyız yaa şaka gibiii
Ya bir de ben ultrasondan hiçbir şeyi çözemiyorum doktorun verdiği fotolar da hiç anlaşılmıyor zaten 2 dk sürüyor görücekmişim gibi bile gelmiyor banaoy baya olmuşşş kocaman olmuştur annesiii
Toptan yandıkDoguma kadar böyle olursa ben yandım
Bilmiyorum canım ya vallah şu dönemi sağsağlim bitirseydik Rabbım onlari korusunO zaman zaten normal canım eğer sen gün içinde hareketliysen farkedememiş olabilirsin
Yoga icin video mu kullanıyorsun canım önerdigin bi sey var mı oturdugum bölgede arabasız genelde uzak bu tarz yerler takip ettign biri var mıToptan yandıkbende bir de bahar alerjisi var hapşırmaya başladım bile burnum tıkalıyken nefes alamıyorum bu sene ilaç da yok hadi bakalımmm ağrılar için yogaya bir şans ver bak yorulmadan nefes nefese kalmadan yapılabilcek daha iyi bir şey bilmiyorummm
Son adet tarihim 3 Eylül 23 yaşındayım cinsiyet kiz canimmerhaba bernaaa hoşgeldin :) son adet tarihi yaşını ve cinsiyetini yazar mısın listeye ekleyeyim seni :) ayrıca bebek hareketleri bazen bu şekilde oluyor evet , bende de olmuştu
Ben sadece Elvin ile Yoga kanalıyla yapıyorum başkasına ısınamıyorumYoga icin video mu kullanıyorsun canım önerdigin bi sey var mı oturdugum bölgede arabasız genelde uzak bu tarz yerler takip ettign biri var mı
Az önce yaptım bi tane gebbe kanalının 3. Trimester 1. Video olanı psikolojik mi bilmiyorum ama iyi hissettimBen sadece Elvin ile Yoga kanalıyla yapıyorum başkasına ısınamıyorumonda da özellikle hamileler için video yok ama bir tane buldum hepsi yapabileceğimiz hareketler aşağıya koyuyorumm
ben bu hareketlerden sevdiklerimi ezberlediklerimi tamamen kafama göre sıralamasız yapıyorum günün sonunda açma germe egzersizi yapmış oluyorum aslında. Esnek olmadığım yerde zorlamıyorum asla. Yorulursam sıkılırsam bırakıyorum bir de çook yavaş yapmak gerekiyor sanki ağır çekimdeymiş gibi hareketlerlebak bu video tam sırt ve kaburga ağrılarınaaa
Canım inşallah bir sorun yoktur, sağlık ocağındaki ebe bana hareketini hissetmezse, korkarsan falan gel buradaki cihazla dinleriz demişti. Sağlık ocağı yakınsa gidip içini rahatlatabilirsin belkiBilmiyorum canım ya vallah şu dönemi sağsağlim bitirseydik Rabbım onlari korusun
Aaa ben de bakayım psikolojikse bile o kafaya girmeyi seviyorummAz önce yaptım bi tane gebbe kanalının 3. Trimester 1. Video olanı psikolojik mi bilmiyorum ama iyi hissettimbunu da denerim teşekkür ederim canım
ilaçları ihmal ediyorum yaa inşallah bir sorun yaşamam daha da dikkat edicem , birde 2 gündür göğsümden mideme doğru bir yanma var sanırım reflü gibi birşeytakviyeleri kullan canım , ben kullandığım halde b12 düşük çıktı bugün iğne verdi doktorum . bebeklerimiz hızlı kilo alma sürecine girdi normal olarak değerlerimiz oynuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?